Natti!

Kom hem för ett litet tag sen. Har varit borta hos älsk, sen åkte jag hem sen bort till kyrkan. I kyrkan träffade vi nämligen de nya konfirmaderna. Dom är nog trevliga tror jag :D bara två stycker i torsdagsgruppen haha ^^
Efter så packade vi ner allt och bar det till Ag. Sen blev det fiiiiika :D Jag är alltid så glad med assistenterna och alla där :D Massa nice det, men nu är det bara blöööö.
Men det tycker jag inte jag att jag ska snacka om nu. Dock känns det som att skolan imorn kommer bli ett rent helvete. Men ska börja med dans iaf. Hoppas det är bra :)
Fast nu ska jag kväva allt neggo i mig och sova.

over and out!
.

Konfirmader igen då.

Snart flyr jag från mitt hem. Det ska tydligen komma en gubbe hit och lämna grejer, och han verkar läskig så jag drar till älsk innan gubben hinner komma hit ;D
Ikväll blire nya komfirmander. Eller vi ska träffa dem idag. ^^
Men nu måste jag torka håret och sticka innan gubben kommer hit :ooo

Over and out!
.


Tomt.

Trodde det skulle bli kul att vara hemma själv. Men jag blir bara mer och mer emo. Filmen masjävlar verkade ju bara dålig, så jag orkar inte kolla på den. Yoyo skulle tydligen se den så hon dissade mig, och nu äre försent för att ringa Mjao. Hon brukar inte orka den hära tiden ju. Plus att jag inte orkar med att festa nu heller. Så det ser ut som att detta kommer bli en helt jävla värdelös kväll. Gach. Jaja, jag ska väll ta och kolla om det finns nått att dricka och sen kanske jag tar en promenix... om jag orkar.
Allt föll på bara några sekunder.

Over and out!
.


Kycklingsallad

Sitter här och äter kycklingsallad just nu. Åt det igår med, men vafan det är ju gott :D Jag skulle nog kunna leva på sallad faktiskt ^^ Haha.
Snart ska jag sätta igång tv:n och spela musik somfan! Är nämligen hemma själv nu ett tag. Elin gilla. Fast känns lite tomt. Skulle vara nice att ha en katt eller nå här, eftersom jag inte gillar det såååå mkt att vara själv.

Ikväll blire kanske att åka med brorsan på fest. Hmm.. funderar på att skippa det. Känns inte bra.
Kan hända att jag drar ihop nått med tjejerna ist.

Igår var det mys med älsk och vi tittade på film och somnade rätt snabbt efter. Shit vad skolan gör en trött ;oo Var jättetrött imorse oxå.
Nejfan! (oj vad jag svär) nu ska jag poppa musik och fixa lite ;D Huset är mitt ^^

Over and out!
.

Ett halvår <3

Tack sötsara, blev massa glad :D <3
Det är nämligen min och älsk 'halvårsdag' idag ^^ Det är faktiskt coolt ;D Så ikväll blire mys med han :* Bästbästbäst! Hjärta på det. Jag älskar han ^^ <3  

Annars har dagen varit rätt okej. Började med svenska och där fick vi snacka om våldtäck och läsa i nån bok.
 Historian sög, eller okej, jag och alva jobbade inte alls, så den var rätt okej den med.
Men våran idrott! Den ägde :D Gillar min idrottslärare, han är asbra.. ja jag har ju haft en asdålig förr, så han kunde ju inte vara sämre liksom ^^ Men iaf :D Vi fick börja med att springa 2 km, rätt nice. Och sen brännboll, la cross och fotboll. ^^ Riktigt nice ;D Tog ju lyror, räddade mål och gjorde mål. Ääääg!
Toppendag helt enkelt (:
Men nu ska jag gå och fylla min mage med massa skit :)  

Over and out!
.


Skrattanfall.

Hahahhahahahhahahahha xD (nu fick jag en converse i huvudet) hahahaha x')
Jag är elak och har kul ^^ Älsk är för tillfället jättekittlig :D Han kryper ihop som ett foster och skrattar plus ryser x) hahaha, jag har jättekul. Elin goes retarN ;D

Det är nog inte hans bästa dag idag. Det var en tjej som ville köra upp en dildo i röven på honom och nu är jag elak :D Haha. men han verkar vara rätt glad iaf. Han skrattar ju x)

Annars ha dagen varit okej. Eller dryg, jag vet inte. Historian var nice. Alla satt och snackade. Jag retade Christoffer lite och skrev ut papper ;D Stack ner på sgtan med Amanda sen och hittade en jacka till henne (:
Men nu ska jag båka med älsk igen ^^

over and out!
.


Låtar på hjärnan hela dagen.

My mind is gone, I'm spinning round
And deep inside, my tears I'll drown
I'm losing grip, what's happening..

Fått låten på hjärnan. Har annars haft system of a down på hjärnan och basshunter x) Ja, irriterande. Annars så har jag varit i skolan idag. Tråkigt, men men sånt man halvt måste göra bara.
Jag och Mjao gick sedan till våran älskade gammla skola stranden <3 Alla lärare blev jätteglada över att se oss ^^ Haha. Fick massa kramar och pussar (haha på christina). Det var trevligt. Skolan är saknad!

Stack ner på stan med Mjao och åt, sen blivade det hem till älsk :* Var där ett tag. Slocknade i soffan oxå ^^ Stack sen ner till Ag. Saknat stället! Så det var oxå trevligt.
Massa saker som är trevligt och saknat ^^ Men nu ska jag sova. Börjar så tidigt som klockan åta imorn >< Usch!
God natt!

Over and out!
.

God morgon

Oooh, nice att iaf två ska till Rfm :D Haha, då blir man ju inte ensam iaf x) Kommer nog bli kul!
Om en timme börjar jag skolan, så jag ska ta och bortsta mina huggtänder och platta håret nu innan jag drar (fast drar inte än på ett tag x))
Efter skolan ska jag ta och hitta på nått med älsk och sen blire skum :D Träffa allt folk igen ^^ nice!
Men men, nu är det bara 45 min kvar tills jag börjar, så jag ska ta och fixa lite så jag slipper stressa. Ha det bra allt folk (:

Over and out!
.

Sov gott alla små monster (:

<a> href="http://www.bloggkoll.com/blogg/51951/randigradio?claim=ltdcma25s2p"Följ min blogg med bloggkoll</a>

Nu testar vi med en annan kod, tror jag. Fick lov att ha den hära koden på min blogg så bloggkoll fattade att det var jag.. och lallala. Ja :D Hoppas den hära funkar då, tack Johan (:

Nu har jag tjockat i mig massa chips och gjort min läxa. Duttig jag (: Elin rätt så nöjd med det ^^
Jag blev inte ens sur när jag gjorde nått dumt test och det visade sig att jag tyyyydligen har anorexia, ad/hd och
 depression. Haha, dom där testen börjar bli lite överdrivna. Vad jag vet så har jag inget av dessa tre :D och det är väll bra det (:

Imorn äre skum som gäller och då ska jag anmäla mig till frm tror jag. Nån anna som ska med dit? (: Vore kul att veta.
Men nu ska jag borsta mina stora huggtänder och sova i min jättesäng med anna monster under.
Sov gott!

Over and out!
.

Teater <3

Skoldagen började med datorkunskap, vilket sög. Skrattretande att jag var smartare än våran lärare, haha. 'Fel lösen', jo visst alla hade ju samma pucko >< Men sen hade vi typ mattediagnos som oxå var astråkigt, men det gick. Och så lyckades jag skriva 4 sidor på svenskan. Det var nice (: Vi hade lite lektioner och så tillslut så fick vi börja med våran teater. Åååh det var kul :D Gjorde min dag, hitills. Gick hem med Amanda sen, en tjej i teaterklassen (:

men nu ska jag göra saft och sen sätta mig framför tv för att kolla på The Hills <3
blir nog en till blogg idag, om jag inte fastnar i min engelskaläxa ><

over and out!
.


Mean Girls

Sitter och tittar på film, Mean girls. Trevligt. Är dock hemma själv. Känns så tomt :/ Tycker inte om det.
Haha, jag gillar inte mkt nu inte. Gillar inte skolan, att vara hemma och orkar inte vara ute. Mitt liv är uppochned.
I vanliga fall skulle det vart nice att åka till skolan, förr älskade jag att vara hemma själv och vara ute. Men inte just nu.
Jaja, nu ska jag ta en filt och min oboy å fortsätta kolla på filmen.

Over and out!
.

Vad för kod ;o

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/51951/randigradio?claim=ltdcma25s2p">Följ min blogg med bloggkoll</a>


Skulle tydligen lägga in den dära koden här ;o Fattar nada. nått måste vara fel.

Kom nyss hem. Haft en vanlig skoldag idag. Vet inte vad jag tyckte om det. Jobbigt, men bra att ha nått att göra. Men det blir bättre och bättre (: fast det är fortfarnade inte kul ;o Men imorn börjar ju ju lite mer med teater :D wiiie ^^

Käkade nyss äppelkaka, gott :D Nu ska jag ta och fixa min blogg lite, knarka alvedon och sen ska jag läsa ut min bok (har dock inte ens kommit till hälften). Kommer nog somna. Men det gör inget för mig ^^ Haha.

Over and out!
.

God natt.

Sängen känns jättetom. Tycker inte om att sova själv >< Vill ha lamapa då faktiskt om jag ska vara ärlig.
 Jag är extremt jättefeg. Tur att jag har min jättenalletiger här iaf (: Men nu så verkar alla ha lagt sig.
Borde jag med göra. Legat och läst bloggar, kunde inte sluta förrens nu. Så nu blir det sooova. Upp imorn klockan åtta och börjar skolan kvart i tio. sååå... 

God natt! 

over and out!

Skumkrig, bebis och pn.

Nice helg (:
Varit med älsk hela tiden. Nästan iallafall. Ja, idag så vaknade jag upp hos han och knallade upp vid ett ungefär. Käkade frukost och stack sen ner på stan där tjejerna var. Mjao hade med sig lilla lilla femmånaders Jesper :D Hur söt som helst var han. Efter ett tag så kom även picknickfolk ner. Så vi tog och hade lite skumkrig och en picknick nere på tingsnäs. Trevligt var det. Tack för det <3

Skola imorn, usch på det. Håller på och väljer sånt där blablaval som man ska välja. Det går åt .. jag vet inte vad >< ääh det fixar sig väll (: Ska sluta vara neggo x) haha.
Nej nu ska jag ta och baka äppelkaka eller negerbollar (det heter så!).

Over and out!
.

Fredag

1234567890 :)

Höll på att försova mig imorse, eller nej.. men iaf, jag sov för mkt. Stack till skolan och vi teatersaker gick in i aulan med treorna. Vi skulle göra det ;o det var iaf vad våran handledare sa, men sen fick vi tydligen inte vara där >< Så vi gick på lektion ist. Fail på våran handledare (:

Stack ner på stan för att äta mat med Mjao. Även YoYo kom ner till oss.. eller upp till övervåningen men vafan! Vi dissade Mjao sen och gick bort till älsk :* Han och vi gick hemmåt.
Nyss tittade vi på Kung fu panda :DDD Nice, rätt kul film. Gillade vad det ståd i den dära rullen ^^ Vi ska väll lägga oss snart. Är jättetrött faktiskt, dumma skola!
(btw, det var jonne som skrev siffrorna ^^)

over and out!
.


Kanske till och med blir ännu bättre.

Kanske till och med blir ännu bättre imorn i skolan. Jag är lite uppåt nu (har druckit oboy). Ska försöka att se allt lite ljusare. Ja, som sagt, fööörsöka.. kanske inte funkar men det märks (: Annars går jag till nån av folket jag känner och surar. Var berädd på det om du går på min skola nu.

Men nu ska jag sova. Ville bara klargöra för mig själv att jag tänker vara mer uppåt imorn (: sov gott folket!

over and out!
.



(jag med glasögon, klicka för större bild)

Kunde ju bara bli bättre.

Vaknade och somnade om, vaknade och somnade om. Håll på sådär tills klockan var kvart i åtta. Hörde hur regnet öste ner utanför, så jag somnade om igen. Gick upp någongång och bad mamma skjutsa mig i regnet. 

På skolan fortsatte vi med en massa tävlingar. Det var roligre idag. Dock så var det ju inte woho, men lite bättre. (Y)
Tvåorna kom idag oxå, och ja som johan sa så blev det faktiskt tryggare, konstigt nog. Esteterna i tvåan kom fram på våran såkallade rast och skakade hand och massa. Sen slapp vi dansarna, lika bra det x) va elak jag är, men teaterklassen är trevligare ^^

Nej, nu ska jag ta och proppa i mig massa kakor och sen vänta på pappa. Ska hämta ut mig glaaaasögon (:
blir nog ett till blogginlägg senare.

over and out!
.


Första hemska dagen.

Aaaaaah! Hata Hata Hata! Skrev nyss ett inlägg, men den j*vla bloggen gillar mig inte ><

Skolan sög iaf. Jag var neggo typ hela tiden. Jag var tyst hela dagen typ! Snackade med Jesper bara. Och presenterade mig för en. Annars var  det typ inget. Tävlingarna sög och jag ville bara därifrån. Jag saknade YoYo och Mjao.
Lena (handledare) sa att det var viktigt att vara trygg med dom andra när man går teater, men jag kände att jag vill inte ha nått med dom att göra, jag ville bara bort, kändes inte bra. Men jag får skylla mig själv, att dagen var så dålig.
Den blir som man gör det till.

När jag gick hem började det regna och när jag kom hem lyckades jag hela tiden radera det jag skrev.
Men älsk kom hit och gjorde mig glad iaf ^^ Jag är kär i han <3 
Lyckades till och med sova en timme. Det var bra. Mådde lite bättre efter det. Men nu är det typ samma.
Vill inte tillbaka till skolan. Vill inte göra samma sak som vi gjorde idag. Vill ha trygga 9B.

Over and out!
.

Första inlägget är aldrig kul.

Som sagt, första inlägget är aldrig kul. Jag tänker inte ha några übersüpergrejer nu.
Får jag fixa när jag kommer tillbaka. Drar ju till Gotland ikväll, eller halvvägs iaf (:
sover i sommarstugan och åker igen klockan sex därifrån. Ska bli nice (:
Fattar inte mycket av den här bloggen än, men det löser väl sig senare i livet.

Men nu ska jag packa och knäppa kort.
Hörs om en vecka ungefär!

Over and out!
.

RSS 2.0