Inlines

Gårdagens kväll spederades ute på inlines med Filledille. Helt okej må jag säga. Dock så måste jag nog fixa mina inlines lite så de verkligen rullar och inte låter som ankor.. haha. Kan ju inte låta honom rulla förbi mig så där. 

Så idag vet jag inte vad som händer. Det märks väl. Så länge så tänker jag fortsätta lyssna på sommarmusik genom fönstret och vara ute. Solen och jag är bästa vänner :)

SOL!

SOL! Helt underbart. Jag ska lätt vara ute idag. Kanske ta en bok eller bara göra som alltid - ta kameran. Skulle inte vara helt fel direkt. Hoppas även på att vädret håller i sig så att man snart kan ut och åka inlines ;) 
Igår så körde jag och systeryster en kväll för oss själva med pizza, gottigheter och massa skitsnack. Det var riktigt nice :) 


syster <3

Helg?

Efter att brorsan ringde från Sälen och lät någolunda taggad så blev jag så sugen att åka upp jag med. Men självklart ska jag jobba hela helgen, fuck. Men snart är det väl valbog också.. Kanske ska följa Lollos råd att gå ut då i alla fall. Hej då mina kära pengar såfall, buhu. 

Ääh, nu snart ska jag kila iväg till jobbet och kolla in de nya kläderna som kom in igår. Och påtal om igår så var Nan, Erica och Lollo här på en taccokväll med filmer. Det var mysigt! Plus att ikväll så blir det en kväll med bästaste systeryster, awesome 



Jag saknar dig pucko.

Dagvild

Onsdag. Ja, i mitt huvud är det fortfarande tisdag och igår var det måndag. Men på mobilen och i datorn står det onsdag så jag antar att det är de. Annars så vet jag inte vad, haha. Men jag ska snart pallra ner mig till jobbet och sedan efter det blir det AG som har taccokväll. 






' Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar will remain



Utmaning

Jag skulle vilja lära mig att spela piano igen. Och då skulle jag lätt vilja (vilja!) kunna spela game of thrones soundtracket. Det är så himla snyggt! Det är en liten utmaning till mig själv. Dock så tror jag inte att det någonsin kommer att hända. Men man kan väl alltid hoppas?
Och om jag skulle få fortsätta på ämnet game of thorones så skulle jag gärna ha Daenerys Targaryens utseende också, tack!




Vrf visas inte klippet för? Har ett youtubeklipp här ju..
nu visas det ^^

Planer

Idag fick jag fler brev och mail. Så nu har jag fler saker att försöka få in i min karlender. Börjar bli fullt på vissa helger nu. Tex 24-27 maj, då ser det typ ut såhär:
Konfaadg 24, Gotlands intervjudagar 24-25, Ledarträff på Stiftsgården 25-27 och Konfirmationshelgen 26-27.
Bra va? Får försöka lösa det där på någe vis.. 

Men nu ska jag i alla fall svara biskopen (ett av fredagens brev) om att jag kan komma till honom och käka lite. Sist var det ju grekisk mat, gach va gott det var! Trevligt folk är det ju alltid där med, så jag kan tänka mig att hälsa på honom lite iår igen. 

Någon som hälsade på oss här om dagen var denna "lilla" vattenskalbagge. Jag vet inte vad de heter egentligen.. Han var ca 7 cm kanske. 


Taget med ett "kinamacroobjektiv". Ingen aning vad det heter.
Det är som flera delar som man plockar med. 


Söndag





' Now I'm climbing the walls
But you don't notice at all
That I'm going out of my mind
All day and all night


.

' ibland blir det för mycket. ibland får man ta det. typ nu. jag har lärt mig, jag kan inte vara utan dig. jag mår inte bra utan dig, utan er.





Åka till Egypten kanske?

Jag har tränat på mina moves och min blick ;) 




Sommar? Ja tack!

Börjar dagen med massa glad musik för att få upp humöret. Kan säga att det funkar och jag vill just nu ha sommar och massa skoj på stranden. Eller kanske åka buss till Taizé, det funkar det med, haha. Bo på en buss alldeles för många timmar med ens vänner, sova i tält och bli extremt löjligt rädd för oväder (herregud, iår får jag skärpa mig) och kolla på stjärnorna.



Spännande brev

Fått två riktigt spännande brev idag! Alltså riktigt riktigt spännande brev!! Men jag vågar inte avslöja något än, då känns det som att allt kommer att spricka. Dock så håller jag på och spricker av förtjusning till dessa fina brev :D Jag berättar om dem om det går bra för mig :) 

Nu ska jag och mitt förtillfället värdelösa liv (förutom lyckan till breven) ta och se på en film. Sov så gott alla! 


Arkivbild.

Knaperi, knaperi, knus

Om inte skrapandet i väggarna slutar snart så kommer jag antingen slå sönder väggarna tills jag får tag på vad det nu än är eller läggas in på psyket för att jag blir så knäpp på nätterna av det. Det går verkligen inte att sova. Jag har fått lov att börja med öronproppar för att det låter så högt, uscha! 

Fast nu tänker jag bli på bra humör trots den dåliga natten. Så jag kastar in lite inspirationsbilder och går och fikar med min mormor, puss! 






Alla bilder från weheartit.com


Längtar tillbaka

Eftersom vi fick en härlig "redovisning" idag på konfan om Ghana så längtar jag nu tillbaka till Maciene, Mocambique. Jag längtar tillbaka till den stjärnklara himlen, till promenaderna på sandvägarna, till palmerna, till alla de gånger jag såg soluppgången, de gånger vi letade djur i skogen (vi hittade bara kossor), till sångerna och till folket. Jag längtar tillbaka. Så nu ska jag ta min dagbok som jag skrev där varje dag och lyssna på musiken som vi lyssnade på där och minnas tillbaka. Det behöver jag nu :) 





Olycka

God morgon världen! Jag har inte så mycket att säga just nu, typ att dagen kommer bestå av typ; föreläsning, fika, jobb, konfa och hem igen. 
Jag borde nog skynda mig lite för att föreläsningen börjar om en timme och jag sitter i pyjamas än och ska gå dit, humpf. Tänk om min Mini var klar nu, vad underbart det skulle ha vart. 

OCH igår! Då var det verkligen min olycksdag >< Jag gick in i det ena efter det andra och snubblade i trappor. Herregud vad jag måste ha blåmärken nu. Men så kom jag hem på kvällen och berättade för mamma att min olycksdag hade fortsatt på AG. Då berättade hon att det stod i mitt horoskåp att det skulle vara olycksdag för mig just igår. Helknäppt! 



Instagram

Självklart, eftersom att instagram har kommit till android så har ju jag fått lov att skaffa det nu med.. Så om ni vill följa mig där, så heter jag ElinHjalmarss0n. Jättesvårt namn ;) Men har inte riktigt kommit igång med det än eftersom den hittills inte har velat ladda upp mina bilder. Fast det löser jag nog snart :) 

Men nu ska jag tömma mitt 300 liter akvarium. Det kommer bli så drygt att fylla det igen sen >< Uscha, ser inte fram emot det. Hjälp mig någon? Haha. Annars så blir det jobb och Skum idag antar jag :) 
Puss! 



Game of Thrones

Med lite glass i magen så lägger jag mig och tittar på Game of Thrones igen. Helt okej sätt att avsluta dagen på tycker jag. Jag har ju blivit lite fast i serien som ni kanske har förstått nu. Det är så mycket i den som jag verkligen tycker om nu. Förr var jag faktiskt ganska skeptisk till serien, men det ändrade sig. Haha. Det är så pass illa att jag inte längre sover på nätterna utan tittar på avsnitt efter avsnitt. Synd att de är så få bara.. ^^  



Fly or Die


Fina fisken

God morgon alla nötter (och ni andra med..). Idag är det fina fisken, mår faktiskt riktigt bra (peppar peppar) och känner att jag har sovit bra. Jag kanske ska avsluta mina kvällar med Game of Thrones varje kväll? Ja, varför inte :) 

Idag blir det ett litet litet jobbpass och sedan tänkte jag ta tag i mina akvarium och rensa bort en del fiskar (sorligt (vad är det med mig och ((())) egentligen!? herregud)..) som mår dåligt. Eller det är egentligen bara en, men men :) Nu blev det svamligt här. Röd tråd? no no. Ikväll ska jag i alla fall till fotoklubben om jag kommer ihåg det >< Glömmer alltid! Illa.. 

Medans jag går till jobbet i snöstorm så kan ju ni kolla in pappas fångst.


Pimpla ;D

Fick brist på saker att göra här hemma så vi drog upp till Noppikoski den här helgen med. Det blev lite fiske, fotning och skoteråkning. Helt okej :) Men jag är faktiskt glad över att vara hemma, för mitt huvud gör så himla ont hela tiden. Vart så ganska länge nu, så jag hoppas det går över snart. Men nu ska jag ta en alvedon, lägga mig och kolla på game of thrones. Puss och god natt! 


Kamera: Mobil serru

Noppipåski



Jag skulle nästan kunna bo här. 
Fiska framför dammarna med snorkel och dykardräkt. 
Helt okej.

Veckan som varit

Nu har Alexander åkt hem, så nu kan jag vara social med bloggen igen. Han var här i nästan två veckor, så det var riktigt nice! Blev en del fotning och chipsätande (typ varje kväll, haha). Vi åkte till Sold och Noppi lite sådär. Det är ju obligatoriskt att vara i Noppi över påsk. Men vi var även på min lilla kusins dop. Vilket var jättefint :) 

Plus att jag har hälsat på mina nya konfirmander som jag ska ha på Stiftsgården i sommar. 100 st var de! Som tur är så ska jag "bara" ha 50 av dem, för annars hade jag failat totalt med namnen, haha. Men de var helt underbara och jag ser verkligen fram emot sommaren och gården. Kommer nog bli grymt bra! 


is på sold




So yesterday


RSS 2.0