Spådam


God afton Elin!

Du kommer att uppleva passionerade möten med en alldeles underbar person.

/spågrejs från facebook nyss.


Ja, det hoppas jag! Jag ska snart åka och hämta Alexander på stationen. Spännande! 
Vi får väl se hur mycket jag uppdaterar bloggen under tiden då han är här ^^ 

Puss!

Plötsligt händer det..

Idag, just idag händer det! Det som inte hänt på ca 10 veckor händer idag. Kan ni gissa vad? Någonting som skulle göra mig överlycklig? ;D
Jo, min bättre hälft kommer hem idag och ska stanna i över en vecka :') Det är knappt så att jag tror på det själv, men det ska tydligen vara sant, haha. Så nu längtar jag till kvällen då tåget rullar in på stationen här hemma :) 








Gammal bild från sommaren 2010 i Noppikoski

Crossroads i Sverige!

YES! Jag är "antagen" till Crossroads! Denna gång är vi i Sverige, men det gör mig ingenting. Jag kommer få träffa underbara människor från Sverige, Mocambique och Palestina. Helt fantastiskt kul :D Förra året var storslaget och jag kan tänka mig att detta år kommer bli grymt det med. 

Pga detta så tänkte jag slänga upp tre bilder som jag tror att jag inte har visat från förra året: 




och ja, daniels öga är mitt i om ni kollar noga. 




bilder tagna med en kompaktkamera.

Mars 29, 2012

Har haft mitt ena akvarium tänt hela natten för att mitt ena scalarpar har lagt rom, som de inte kan skydda i mörker tydligen.. Men det visade sig att de inte kan skydda dem i ljus heller, för nu är alla borta typ :/ Dumma! 
Så det blev en sömnlös natt. Och när jag somnade här på morgonen så började skogsmaskinerna hålla på utanför huset, såklart. Nu så morrar min lilla Jack på dem genom fönstret, mes. Nu hoppas jag verkligen att dagen blir bättre än så här :)






These clouds aren't going nowhere baby,
Rain keeps coming down
I just thought I'd try to call you baby,
'For you got too far out of town

Imorgon.

-


weheartit.com

En dag på berget

Jag, Louise och Nantaya tog ett sista åk på berget idag. Det kunde inte vart bättre väder, faktiskt. Och sedan att vi fick låna grejer och åka helt gratis var inte heller helt fel, tack för att du har kontakter Nan! ;D PLUS att äta pizza i solen är feting nice! 

















'med keps och bling-bling är man hiphopare







Ja, fråga inte. 
Grattis Filledille!

"Pappa kines, mamma japan..."

Pratade precis med min pappa som snart sätter sig på ett flyg till Kina. Han ska "bara" dit på affärsresa. Bo på lyxa hotell och se Shanghai och Hong Kong. Om jag är avundsjuk? neeeeej absolut inte! Eller!? Så sjuk avundsjuk!! Men jag får väl hoppas att han får det sjukt bra och vill åka tillbaka dit igen, med mig. Förhoppningsvis redan då han kommer hem, haha. 

Snart blir det jobb och ikväll ska vi fira lilla Johan, woop woop! Grattis ;) Men nu, duschen. Pusshej, supertjej! 



Jag skulle bli snygg om jag gjorde om mig såhär va? ;)
Lyfter ögonbrynen, har in käkbenen,
fixar näsan och gör mina läppar större :))



Krematoriet

Sov faktiskt ganska bra inatt, förvånadsvärt bra. Så där så att jag var utvilad när jag vaknade. Grymt nice! 
Så vad händer idag då? Jo, jag ska jobba och gå till krematoriet. Jag brukar vara där med mina konfirmander en gång per år och nu är det dags igen. Dock så slutar det alltid med att jag asgarvar och inte kan sluta fnittra för att jag misstolkar allt, typ "Så kan man sätta på sin gamla mamma.... hennes kläder.." Inget som är uppskattat av herrarna i huset tror jag, förlåt! 


Kladdigt värre

Håller på och för över en del av bilderna från technomässan till ett usb som självaste Dallemannen ska få ikväll. Hoppas han inte blir allt för besviken på dem. Det märks väl.. ^^ Men annars så ska jag snart äta lite kladdkaka, super gott! Jag kände att jag faktiskt lyckades ganska bra denna gång. Den är sådär lagom kladdig, haha ;D 

Annars så vill jag säga: FYFAN VILKEN FIN DAG! :D 
Jag ska ta min kladdkaka och min sjuka katt (stackare) och gå ut i solen tror jag. Lovely!

Super

Detta känns som en superdupermorgon! Jag behövde inte sova själv inatt, utan jag hade min lilla pojke där, Jack Sparrow. Så nu är jag laddad för en dagen. Jag är faktiskt så pass laddad att jag redan har städat köket, ojoj. Nu blir det byte av vatten i mina akvarium och träning. Jag är duktig idag. 

Lite senare ska jag gå till jobbet och byta av Ellinor någon timme sådär :) Känns bra! 
Och jag är nu mera kontaktbar. Jag kan både smsa och ringa, haha. 





Gift

Idag kunde jag äntligen gå till fotoklubben i tid. Det kändes riktigt bra! Sedan att jag är gift med en av herrarna är väl en småsak, right? Vilka skojjare! Men nu känner jag mig peppad till att fota lite mer i alla fall :) 

Annars idag så har jag gjort sådana här viktiga saker som att höra av sig till vänner och typ fixa min mobil. Snart är jag kontaktbar igen ;D Men nu ska jag lägga mig och titta på The Hills. Puss och hej, supertjej! 



Innan jobbet.

Söndag

Fick faktiskt besök av Forssen och Oskar idag, det var tevligt. Åt lite kladdkaka och snackade en massa skit, haha. Man ska göra det man är bra på va? ;D Påtal om det så ska jag krypa ner i min tomma kalla säng för att sova lite. Det blir lite lite jobb imorgon igen, vilket känns bra :) Dock så får jag snart spunk för att jag saknar Alexander så mycket, som troligtvis bara super nu i Åre, fusk. Men det har bara gått 5 veckor nu sedan vi sågs.. Tack och god natt!



weheartit.com

Fri som en fågel

Första dagen på över en månad som jag är helt ledig. Känns asskumt! Har ingen aning om vad jag ska göra idag pga det, haha. Jag är ledig och helt själv, hur ska detta sluta? Vi får se om Forssen och hans kompis kommer hit och tigger kaffe av mig, det skulle faktiskt vara ganska trevligt :) Kanske borde baka en kladdkaka också? Tror det! 

Annars så var gårdagen på FTD grymt! Jag ska sätta mig och gå igenom hälften av bilderna snart. Hoppas det finns någon bra, haha. Men tack till alla som var med och gjorde dagen/kvällen :) 



Påväg hem från FTD med kameraväska, stativväska och ryggsäcken med massa kläder i, höhö packåsna.



Dagens tips: Lägg inte hörlurarna i en vas med blommor och vatten, de slutar funka då..

FTD

Idag blir det först det vanliga jobbet fram tills jag ska gå till mitt andra "jobb", nämligen Konfimander/kyrkan/FTD.. ja ni fattar :) Det kommer bli en toppendag tror jag! Massa musik och skoj på parken och jag har fått uppgiften att fota allt som händer under dagen. Awesome! Vi får se om jag kanske kastar upp en bild från dagen senare :) 


I'm blue da ba dee da ba die


Kakor

Sitter här och är besvärad. Väldigt besvärad. Såg nyss på film nämligen.. Den filmen sög, för det var typ verklighet fast med ett lyckligt slut. Blev så besviken, men samtidigt hoppfull (heter det hoppfull?). Typ äta kakan och behålla kakan (nu har jag skrivit om den där meningen tre gånger, tror jag börjar bli trött..). Gach, det är nattfilosofi i mitt huvud nu. Det slutar nästan aldrig bra, haha. Men alltså, kan man ha flera kakor?

Men nu ska jag sluta svamla om ingenting och faktiskt lägga mig. Fast det är så ensamt att jag håller på att bli galen, verkligen galen. Men nu är det bara några veckor kvar... hoppas jag.. 
God natt!

Onsdag

Gissa vad? Jag ska jobba idag! Det var ju inte igår, förrgår och dagarna innan det.. eller? Men det är riktigt nice att ha något att göra. Så slipper jag sitta hemma och tjocka mig med chips. Det gör inget att det har blivit lite mycket nu, eftersom det snart är över i alla fall :)

Ikväll blir det AG och troligtvis planering inför FTD (fighting the darkness). Tror det kommer bli superduperbra! Jag ska ju nämligen fota på FTD, höhö. Mycket spännande må jag säga. Jag ser fram emot det. 
Men nu ska jag borsta tänderna och knata till jobbet :) 

För någon helg sedan på parken :) 

Arrrgghhh

Nu är jag en trött, arg och mycket besviken Elin. MYCKET besviken. Tydligen så har halva dalarna sett norrsken, men inte jag. Jag stod nog ute en timme allt som allt och försökte se nå "så vackert", men det var lite moln och kanske lite grönt, som jag säkert bara inbillade mig att jag såg.. och en hel jävla skog (troligtvis mitt i vägen). Så för att trösta mig lite så fotade jag Jupiter, eller var det Saturnus? Om inte, så var det Mars eller Venus. Nån planet var det iaf, och den såg cool ut. 

Tack och god natt.

Försök till Norrsken

Sitter och kollar på norrskensbilder och önskar att jag kunde ha tagit dem. Men icke, vi ska ha moln när det är "varning för norrsken". Dumma moln. Men nu ska jag ladda ner Google Earth och "norrskensprogrammet" så att jag också kan hålla koll på norrsken (som troligtvis kommer sluta nu..). 
Annars så ska jag jobba idag igen och ni får gärna kika in, eftersom vi nu har halva reapriset! Så det är gaaanska billigt må jag säga ;) Så kom in i Klocktorget idag. 


Nightmare





De är tillbaka. Mardrömmarna. 
Sjukt härligt att vakna, men så obehagligt att vara vaken 
och inte vilja somna om.

Ratta runt

Elva timmar senare och jag sitter här igen. Segt på jobbet idag, men som tur var så kom Ellinor och bytte av mig ganska snabbt. Och dagens roligaste måste ha varit att få köra pappas jobb-bil från Läde. Jag var sjukt nervös för att köra en ny bil först, men när jag satt i så var den u.n.d.e.r.b.a.r. ja. 


' vill jag att folk ska veta saker om mig, då berättar jag. sluta fråga en massa skit. hatar frågor.

Jobbelijobb

Dags att åka till jobbet igen då. Jag kommer vara själv till 14, så kom gärna och hälsa på! 


Så här såg det ut när vi kollade på Tjejvasan. Vi har "målgångsrakan" precis utanför fönstret, men vi visste ju inte när de skulle komma över kullen så vi kollade i mobilen och missade målgången :( 

Bra dag, ja.

Det här är helt underbart, jag börjar inte förrens klockan 14 idag. Jag har liksom fått några timmar som jag kan vara i solen i :D Helt fantastiskt! Dock så är det kanske inte världens finaste väder, men det är sol och det är bra. Så idag blir det nog lite fotografering och kanske kattmatshandling innan jobbet :) 
OCH Johanna är hemma! Hon gjorde min dag <3



weheartit

Btw, jag vill ta porträttfoton.


Farfar 70 år. Jag tänker på dig 

Vasaloppet

Idag var det ju det dära kända Vasaloppet. Jag har aldrig i hela mitt liv sett starten, förutom på repris, varken i tv eller irl. Och det gjorde jag inte iår heller.. MEN jag såg den förste som gick i mål och den siste. Det var mycket trevligt! Det var faktiskt mest trevligt att se de sista, för de var så himla glada att få se målet, haha :D 

Men nu ska jag ta och sova och då ska jag sova länge, för imorgon öppnar butiken 11! Underbart för min del ;D Kanske kommer upp ett klipp på skidåkarna imorn, kanske kanske. Tack och god natt!

Trött var ordet

Dagen började bra och slutade.. umm.. mindre bra. Jag vaknade och upptäckte fyra nya yngel i mina akvarium, 1 i stora och 3 i lilla. Det var riktigt kul, för då måste ju fiskarna trivas i deras nyinredda (heter det så?) akvarium. Men sedan gick det väl utför. Fick veta att Alex inte alls kommer hem om två veckor, utan om fyra.. Tio veckor stockholm på honom, kul. 
Sedan så blev jag så sjuuuukt trött på jobbet. Så nu är jag bara gnällig och vill inte göra någonting. Jag tror faktiskt att jag ska ta och lägga mig bredvid katten och spela lite snövit på mobilen. Hoppas på en bättre dag imorgon! 
Tack och god natt! 


RSS 2.0