Vad jag gör i storstan'

Tjabba! Nu är det så att jag inte har internet på min dator än, så det blir inget bloggande på ett tag. Men vill ni (mina tappra få följare) se vad jag gör i Stockholm så finns jag ju alltid på Instagram: elinhjalmarss0n.
Idag blev jag tex sminkad av Amanda. Superkul!

Annars så ska jag fixa så att jag kan börja blogga igen, men det tar som sagt ett tag till dess..

Friends ♥

Gårdagens fika med Maria var som vanligt bra. Det blev så där 2 timmar på fik och en hel massa random snack. 
Idag blir det lunch med bror min och sedan drar jag en fika med Lollo och förhoppningsvis Johanna. Sen ska vi se om jag ska träffa typ Elin och Jossan någonting någon dag, man kan ju alltid hoppas! Jag känner att jag ska försöka träffa mina vänner så mycket jag kan nu innan jag sticker. Mina kära vänner 



Tisdagen den 21 Aug.

Jag fick ju en liten försmak på Stockholm förra veckan och helgen. Det var väl både bra och dåligt kan man väl säga. Ganska så jäkla ensamt, men till min räddning kom min pojkvän och lyste upp tillvaron. Vi chillade, kollade på midnattsloppet (allt från pacman till hjärtstopp) och chillade lite till. Sedan var jag faktiskt ut till mina kusiner en sväng med. Det var härligt att se moster och kusinerna! :) 



La nyss undan den lilla Stockholmsväskan och har nu tagit fram min stora blåa Afrikaväska. Det är bara att börja fylla den med mina grejer nu känner jag. Ofattbart. 
Förövrigt ska jag träffa Maria någon gång idag, vi ska väl fika antar jag. Haha :) 


Smakar på Stockholm

Om typ en timme så ska jag träffa Ellinor. Vi ska nämligen luncha sushi ihop, awesome! Antar att det blir en hel del skvaller och återföreningssnack. Ska bli så kul! :D

Efter det ska jag ta och sätta mig på tåget och åka ner till mitt nya hem. Jag ska bara ner en liten sväng till storsta'n den här gången, men det känns fortfarnade stort för mig. Jag som har bott i samma hus i 20 år liksom. Men men, nu blir det andra bullar. Hoppas att jag kommer in i allt bara. Nästa vecka så åker jag nog ner dit och stannar :) 


P2 2012

Efter tre veckor på Stiftsgården i Rättvik så är jag hemma igen. Jag var där i P2 (period 2) och de tog verkligen hand om mig. Inte bara ledarna utan även konfirmanderna och de andra på gården. Det har varit tre fantastiska veckor. Jag själv har lärt mig massor! Jag skulle vilja säga att jag har växt som ledare, vilket känns bra. Allt var självklart inte lätt, men det hade jag inte förväntat mig heller. Jag var verkligen en rookie (vet att rookie egentligen är ett ord inom sport, men ni fattar) på gården. Men allt blev bra :) 

Bilder tagna med min lilla kompaktkamera. 



















Tack P2! 


04-08-12

skrev igår.

Är nu ledig ca 24 timmar från mina barn på Stiftsgården i Rättvik. Dom är verkligen underbara och tiden har gått alldeles för snabbt. Vi har varit på hajk, grillat, campat i "gruvan", lek, varit seriösa (faktiskt), busat, badat, solat och snackat en massa. OCH kramats! Att krama ca 100 personer varje kväll är ganska speciellt faktiskt.. sedan att bli ledig från dessa kramar är förskräckligt! Haha. 

Men nu är jag ledig lite i alla fall och då ska jag fira min lilla Johanna som fyler 20 imorgon. Woho, grattis! <3 Blir nog roligt :) 
Annars kan jag berätta att jag nu mera kommer att bo på Götgatan (stockholm alltså, haha) i veckorna, vilket är grymt trevligt :D  Har nära och bra till skolan och alex. 

RSS 2.0