Ännu en dag i det blå

Nu har jag tagit av alla slappar och "sugproppar" från min kropp. Känns underbart att vara fri igen, haha. Det var nämligen jobbigt att sova med dom dära. Jag visste inte om jag fick ligga på dem, så jag låg helt stilla hela tiden och vågade inte röra mig.

Jag är sjukt godissugen! Tro om jag ska lura iväg mamma till macken (a) Hehe :D Hmm ^^ Detta är en onyttig sommar märker jag x) Måste ju fan nästan börja träna >< Åker ju bil överallt nu. Inte bra.

Men just nu lever jag lite uppe i det blå. Har inte riktigt fötterna på jorden kanske.. Eller jo, typ en fot.. eller en tå ^^ Fast jag tycker inte det gör något ;) Jag anser att jag kan få vara lite såhär nu ^^ bus.



' jag saknar er lite nu.. <3

over and out!
.

E.T. för en dag

Mår bättre idag, men har ju faktiskt tp tuggat alvedon oxå.. eller nej, bara två st ^^ Hehe. Men tror inte jag håller på och blir sjuk :) Ska snart äta och då tänker jag dricka massa C-vitamin med :)

Just nu känner jag mig som E.T. För att jag springer runt med ekgpluppar på kroppen. Mys!
Nej det är inte så mysigt, det känns mest wierd.. men men :)
Men nu tänker jag äta. puss!

over and out!
.

Sjuk?

Fryser då det är 25 grader inne.
Har ont överallt, speciellt i mitt huvud.
Är trött fast jag sov mkt inatt/imorse.
Min panna är varm..
Jag mår nog superduper imorn!
God natt fan ><

over and out!
.

En ny morgon

Uppe med tuppen, typ. Har vart upp med han som jobbar. Den där som tjänar pengar och är duktig, till skillnad från mig.
Men nu sitter jag själv med en halvstor Jack i knät och lyssnar på Enrique Iglesias - Hero. Det är en låt med minnen :) och det är ju inte varje dag jag lyssnar på den så att säga, haha.

Men nu tänker jag lägga mig och sova till tio, då jag hoppas på att regnet och allt sånt skit är borta :) Puss!


over and out!
.

Taizé (bilder, del 1)

Vissa är tagna med mobilkameran och de andra med en canon eos 1000 D.






























orkar inte ladda upp mer nu (:


over and out!
.

Utöver det vanliga

Det är nog faktiskt inte varje dag man ser mig i klänning. Och det gjorde nog inte många idag heller (satt gömd i en båt), men jag hade en på mig iaf. Det var minst sagt något utöver det vanliga.
Sen att jag faktiskt satte mig i en båt när det var åskvarning var ju ganska coolt med. Jag och åska går ju mindre bra ihop (vet iaf de som var med till taizé förra året, ojojoj).


fråga mig inte varför jag har handen/armen sådär.. ><

Over and out!
.

En dag med systeryster

Det är inte så hemskt att vakna på mornarna nu för tiden :) Rätt härligt måste jag säga :) Och nu på morgonen bestämde jag och systeryster (elin) att vi skulle ner på stan för att äta :D Sagt och gjort! En taccotallrik och senare lite glass med henne och Johan :)
Haha, det blev mycket skratt och många nej x)

Dagens låt:
Volbeat - I only wanna be with you



Senare ikväll blire film hos forssen med lite folk :) Trevligt!

Over and out!
.

Nästa: Sushi!

Snart tar jag mammas cykel och cyklar ner på stan för att äta sushi :D Ska äta med bästaste Johanna och Johan :) (ja, jag känner mig mobbad som inte heter nått som ens liknar deras namn). Det kommer bli super!

Tidigare idag var jag ner på stan med mamma och fixade lite :) Käkade på nya "strand - kök och bar". Jättegott! :D




inte bara jag som är ett datorfreak ;)


over and out!
.

Klockan 09.46

Vet ni vad? Det är inte mkt folk ute halv nio på morgonen inne i "stan". Inte halv åtta ute på sold heller. Men det var härligt att ta en liten promenix då (: och nej, jag gick inte från sold, puckon ^^

Just nu ligger jack på mina tavlor och sover. Jag funderar på att härma honom, fast sova på sängen ist. Känns trevligare att sova på min mjuka säng (:

over and out!
.

Grattis pappa!

Idag är det lördag. För igår var det fredag. Jag tycker det känns som typ torsdag.. Men men. :)
Min käre lille far fyller år idag :D Skruttgubben blir ett år äldre, höhö. Såååå Grattis Pappa!




Idag blire; måla, duscha, fixa gratis sms (eller pengar på mobilen), fira pappa och sen kanske träffa Alex ;) Kanske sushi oxå? Märks :D

Over and out!
.

Uppdatering, wow

Jag har börjat skriva på ett inlägg i två dagar nu, men jag har alltid gått ifrån datorn pga någonting. Men nu ska jag verkligen skriva ett inlägg!

Jag lovade lite bilder från Taizé, men blogg.se vill inte att jag ska ladda upp några ikväll tydligen. Det suger ju ><
Men jag saknar verkligen Taizé :( Det är lite hemskt att inte veta om jag kommer åka dit nästa sommar. Fast som det ser ut nu, som kommer jag åka dit under en längre tid :D underbart!

Nu ska jag spela lite Starcraft så att Alex inte blir bättre än mig, för det får han inte :C ^^ Sen sova (: Natti!

Over and out!
.

Hemma från Taizé

Happ, då är jag hemma igen. Det är lite sorligt tycker jag. Jag vill tillbaka, NU! Trodde inte jag kunde börja längta efter det sååå snabbt, men tydligen. Jag saknar speciellt värmen just nu. Haha.
Vi kom iaf hem typ halv 2 - 2 inatt.. det var drygt x)

Men måste säga att det var sjukt nice att få sova i en 120-säng med täcke och kudde. Alltså inte i en busstol eller i en sovsäck.. Sen att jag kunde vrida igång duschen och duscha i den värme jag ville ha (utan att behöva trycka på den där jävla knappen hundra gånger) var grymt!

Bilder kommer upp senare. Har inte orkat packa upp än, så ni får vänta med bilderna (:

over and out!
.

4 timmar

Fick nyss ett sms där det stod att det var endast fyra timmar kvar tills vi skulle träffas. Alltså, jag är så pepp! :D Om fem timmar sitter jag då alltså på bussen, som ska ta mig till Taizé (frankrike) :D iiiiih!

Min packning är typ klar. Håller på och laddar in musik just nu för att det ska vara lite mer nice på bussresa ^^ Funderar på att dra med en film på den med. Kanske? Mjoo..

Annars så har jag laddat med naturgodis, godis, dricka och en bok :D plus lite annat skräp med ^^

Nejfa, det är nog inte så roligt att läsa detta, men strunt samma! :D Puss!

over and out!
.


Packar

Hoppsan, nu var det 3 dagar sen jag skrev sist. Jaja, jag tror att ni överlever ganska bra iaf (:

Håller iaf på och packar mina väskor nu :D Helt underbart! För snart åker jag och ett gäng kompisar till underbara Taizé! :DDD Ni fattar inte hur glad jag är över det. Jag vill åka nu direkt! :D Haha, underbart underbart :D



Försöker helt enkelt få med mig allt, men det kommer väl gå åt helvete >< men har iaf gjort en låååång lista på vad jag behöver med mig, så hoppas på att det kommer gå bra (:

Nejfan, nu ska jag plocka undan lite innan Alexander kommer hit (: ser ut som ett bombnedslag verkligen xD (speciellt eftersom min t-shirt och linneshylla föll i golvet ><)

over and out!
.


Man får inte vara rädd för att testa nya grejer.

Haha, sitter och lyssnar på Gyllene Tider x) Det var ett bra jävla tag sedan. Men deras låtar är så sommriga och man blir på bra humör (: Underbart!





Annars så hade jag en nice dag på gesuda igår och det var jättegod mat :D Plus att jag fick testa saker som jag aldrig ätit förr ^^ Haha, det var helt okej ^^ Förutom han som serverade oss >< Jävla leende han hade hela tiden. Gach!
Men efter det drog vi till sollerön, och där har jag vart idag och kollat på starwars för första gången x) Fick även nå ny drink som jag aldrig druckit, ny nått.. umm.. som jag inte minns namnet på och så (: nice! Man får inte vara rädd för nya grejer alltså ^^

Haha, men nu ska jag fortsätta plugga till körkortet :)
Puss!

over and out!
.




God morgon världen!

Happ, uppe med tuppen. Eller hur säger man? >< Jag vaknade iaf halv nio idag. Fett duktigt tycker jag (: Dock så kanske jag bara råkade gå upp 30 min senare, men iaf! ^^
Nu på morgonen har jag vart till kyrkan :D Dalle ville att jag skulle vara där om någon av tjejerna (som ska konfirmeras) ville ha hjälp med sitt hår. Men de ville de inte, de fixade allt själva :)


Nu ska jag ut i solen och plugga till körkortet (:
puss!

over and out!
.

8 dagar

Det är 8 dagar kvar. Om 8 dagar sitter jag i en buss, en buss med glada människor (läs djur! xD). Då jävlar är vi påväg till Taizé :'D

Måste ju säga att jag saknar stället så det är sjukt! 

första året:











andra året:








over and out!
.

twilightmarathon!

Såg nyss att jag hade stavat marathon utan h överallt. hmm.. pinsamt. visst att jag råkar missa att trycka två gånger på en tangent eller missar en bokstav ibland, men nu såg jag att jag hade gjort det överallt. Jaja, inget att bry sig om (:

Här är bilderna iaf!


Mjao var extremt sexig i Ericas fars solgrejer till glösögonen x)



Vi skulle bli pigga så vi skulle orka med 3 filmer! :D



Fast vi hade en karta och 2 gps:er så gick det som det gick... (a)



Efter filmerna var det fyra glada tjejer i Gävle ;) Hahaha.




När vi hade plockat upp ericas sak på p&l så drog vi hem..
väl hemma (vid fem på morgonen) så kände jag mig rätt nöjd med dagen ^^

over and out!
.

1 juli

Nu ligger Jack och sover i mitt knä igen :) jättemysigt! Jag vill oxå sova, men ska till polisen och fixa pass snart.. mitt går snart ut, så måste ha ett nu >< borde fixat de tidigare >< bajs.

Men dagen/kvällen/natten med tjejerna var kanon! bilder kommer upp efter att jag har vart hos polisen, lovar ^^ och då berättar jag mer (:

btw, snart åker jag! :DDDDDDDDDDDDD

over and out!
.

RSS 2.0