Iskallt

Sitter fortfarande och fryser efter ett typ kvällsdopp. Dum som man är så har man som tradition att bada en dag tidigare varje år. Jag och Johanna, ojoj. Men denna gång fick vi bada på två olika ställen, Johanna i Uppsala och jag hemma. För att jag inte skulle bli forever alone så fick jag med mig Johan och Johan. Tack! 


nej, bilden har inget med badandet att göra :) 
bara random bild jag tog i stockholm. 

Ibland ler jag


HIGH FIVE

Lika bra varje gång :'D


Stolt svensk

Det är inte ofta som jag är stolt svensk. Men igår och idag har jag faktiskt varit det. Det är tack vare Loreen, stiftsgården och mina kära konfirmander. De har verkligen lyst upp min helg. Att Loreen vann Eurovision är väl ingen nyhet för någon. Dock så är jag inte riktigt fan av hennes låt, men ett fan av henne. Hon är cool :))) 

Jag kollade på Eurovision på Stiftsgården med sommarledarna och finska församlingen. Det var grymt! Vi hade ett litet lajv då vi kollade på tävlingen. Så vissa var tex Rysslands "gäng" och så vidare. Det var sjukt kul :D 

Lite (mycket) dåligt filmat med dåligt ljus, men här är Islands artister: 


När det var dags för röstning var hela "gruvan" taggad! Första tolvan var extremjubel och så här lät det efter ett tag: 


Brev

Tänkte sätta mig ute och skriva lite brev till mina kära vänner Alva-Lou och Johanna. Nu när jag har deras adress så känns det ju lite kul att skriva "riktiga" brev, eller hur? :D 
Ikväll blir det förhoppningsvis  försommarledarträff (det där är nog inte ett riktigt ord..) på Stiftsgården. Men måste som vanligt åka därifrån för att jag har 70000 saker planerat samtidigt. Bra Elin, bra. 


Nu kunde jag ladda upp bilder igen :) 
Redigerad bild på min lilla Elin.

gadsrot

Efter en jobb/foto/konfa/kompis/eurovision semidag så ska jag nu krypa ner i sängen. Känns ganska bra faktiskt. Det känns som att dagen har försvunnit sjukt snabbt, men har endå hunnit med så mycket. Härligt härligt! Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis Stiftsgården med ledarutbildning. 


Här skulle det vara en bild på Elin, min lillasyster, men blogg.se eller min dator gillar inte mig. 
Ni får föreställa er en bild på henne :) 
Puss och god natt!

(J)önköping

Hahahahhahahhahahahahahha, bästa kidnappingen någonsin!! Detta gjorde lätt min dag. Ibland kan verkligen nyheter vara roliga :') Och älskar att det tas så "seriöst", helt underbart. Måste ses med glimt i ögat, haha. 

Jag säger bara: LÄS och LYSSNA! 
Sverigesradio.se
Scandinavianphoto.se
Jnytt.se

22

22 maj 
22.00 
22 månader  
ily


Yeah, I know it's hard to remember
the people we used to be.
It's even harder to picture
that you're not here next to me.
Men snart så (:

Klädsel: Kavaj

Jag råkade ju faktiskt ta en bild eller två innan jag drog till biskopen i Västerås. Det var ju klädkod: Kavaj. Tänkte verkligen köra på en kavaj och typ inget annat, men det blev inte så..  Så här är en klänningsbild från fredags på en Elin:


och jag vet att huvudet har nån konstig vinkel, men men ^^


Och jag måste säga att jag älskar min lilla present från pappa. Det är min handväska med en blingblingdöskalle! Helt fucking underbar :D  

Annars så håller jag på och kollar på hotell inför sommaren, spännande! Bara för en eller två nätter, men fortfarande spännande tycker jag. Jag älskar nämligen att bo på hotell. hihi!

Älvho På En Söndag

En trip till Älvho satt inte helt fel. Det var faktiskt ganska så okej, trots regn och kyla. Vi hämtade lite grejer, käkade, fiskade och fotade lite. Mycket mysigt må jag säga :) 

I fredags så åkte jag, Dalle, Jonne, Johan och Oscar till lilla biskopen i Västerås för att käka middag. Det var lika trevligt som vanligt. Synd att det är så långt att åka bara, annars hade jag gärna stannat längre och snackat med allt folk, allt folk som har varit i länderna som jag vill åka till. Gah. Men som sagt, det var trevligt :) 


Älvho




Ute på Stockholms gator



Blomma blomma på trädet där..





'Vem blommar mest, du eller jag?

Tisdag

Tisdag, vilken värdelös dag. Jag har faktiskt inget vettigt att säga alls denna dag. Kan kanske berätta att jag var till stockholm en sväng förra veckan. Det gick så där, jag åkte inte vilse men jag visste inte vart jag åkte. 
Drar en snabbis till biskopen Thomas på middag där på fredag också. Det blir nog lika nice som vanligt :) 


Tror fågeln var lika trött på regnet som jag var. 

Virra runt

Jag dog inte när jag bowlade, men det kändes ibland som att jag ville döda både klotet och käglorna.. Dumma! 


Om elva timmar är jag i stockholm och känner mig någolunda borta, som vanligt. Tänk om jag kommer bo där?! Fyfan. Jag kommer gå vilse varje dag.. eller åka vilse med dessa fejktåg. Förhoppningsvis åker jag inte åt fel håll imorgon i alla fall. Och om jag gör det, så har jag ca fyra timmar på mig att hitta rätt. Jag borde klara det här, right? 
Nu ska jag packa och sen sova. Natti fnatti! 



En förlorande virrpanna

Var en rätt chill dag idag på jobbet. Två timmars "jobb" och sen nästan en timmes spel på mobilen, haha. Jag och Ellinor är bra på Draw Something! ;D 
Snart ska jag väl dra till AG för att bowla med de barnen där. Jag blir troligtvis utklassad och så kommer det sluta med att jag blir skitsur.. :$ förlåt i förskott! 

Imorgon så drar jag till huvudstaden för att förvirra mig lite där. Mamma - "Men jag vet vart du ska!" Bra mamma att du vet som inte ens ska med.. Gach. Just nu är jag inte nervös, men direkt när jag har klivit av tåget så kommer jag att dö av nervositet (heter det så?). Det kan jag nästan lova er. hoho. 

arkivbild


You can't expect me to be fine, 
I don't expect you to care
I know I've said it before, 
But all of our bridges burned down..




Just a Show


It's not what I didn't feel
It's what I didn't show
So let me be
And I'll set you free


Ice Age Village

Efter alldeles för många sovtimmar, en trip till min gamla skola, en fika på stan med sötanna och lite jobb så är jag hemma. Helt fel. Jag skulle egentligen vara på fotoklubben, men de hade dragit på utflyckt innan jag hann dit :( Synd för mig känner jag, så jag ska trösta mig med gårdagens chips. TjockisElin. 
Hoppas på en tredagarstrip till Stockholm i veckan. Just so you know.

Btw, jag har blivit beroende av ett spel som jag just nu inte kan spela ;o Det är illa! Min mobil har slutat "starta" Ice age village!! Jag blir galen.. 



Halleluja

Helgen har varit speckad med kyrkliga ting. Började ju helgen med att åka på läger med min konfirmationsgrupp, min underbara lilla grupp. Vi åkte till ett nytt ställe så det var ganska nice. Men drog mig vidare på lördagen till Stiftsgården för att träffa det nya Crossroads-gänget. Asnice! Hade riktigt trevligt när vi bla. skakade rumpa och hittade anden. Sedan drog jag mig tillbaka till lägret idag. 

Nu: Film och fotoablumsskrivande, sen sova. God natt! 


Lägerhelg

Håller på och packar i lite grejer i min "lilla" väska. Känns bra att det antingen är två/tre små väskor eller en bamsestor väska som jag har att välja mellan. Jag valde den bamsestora. Har inte så mycket att packa, men det har tagit sjukt lång tid med tanke på att jag inte hittar mina grejer... Städa rummet? Nej nej. 

Men om ett tag åker jag/vi i alla fall till lägergården och har lite konfirmationsläger, mys! Synd bara att jag måste lämna dem efter en dag typ och åka på mera roligheter på stiftsgården. Skulle velat vara på båda två ställerna samtidigt! Men men :) 


Alltid "normal" :))))

Längtar!

Åh vad jag längtar till månad juli. Juli bjuder på Taizéresa, födelsedagsfirande och grymt härliga veckor (antar jag) på stiftsgården med underbara nya människor. Sedan hoppas jag att jag får besked om vart jag ska flytta då med. Det skulle vara toppen att få slippa den här skitstaden som jag just idag är väldigt trött på. Och då menar jag VÄLDIGT trött på. 
Men nu ska jag pigga upp mitt humör lite med inlinesåkning med filledille, hej svejs! 



Röriga Maj

Det är lagom rörigt i mitt huvud med alla skolintervjuer, läger, träffar och jobbtimmar som snurrar runt. Jag önskar att det kan vara den typ 28 maj och allt vara över! Det skulle vara så sjukt härligt. Dock så vill jag ju vara med om allt som händer den här månaden. Splittrad tjej, ja. 

Men nu ska jag göra min iordning för en liten shoppingrunda och jobb till stängning :) Ska nog faktiskt äta min lunch ute i solen också, myyyyys!! 


Gach vad jag saknar er! 
Vi gör om allt igen.

.


RSS 2.0