Hej då!

Om ca 2 minuter åker jag till Tyskland, Berlin. Kommer hem igen om en vecka. Men ni får ha det så trevligt här i Sverige och ha ett gott nytt år, för det tänker jag ha! PUSS!

Dagen efter

Nu snart har jag inte ont i magen längre efter all mat från gårdagen. Jag blev så mätt! Vi åt från 16 till 21 ungefär. Några timmar sådär, haha. Dock så lär det inte bli bättre idag, för vi ska nämligen till farmor igen och äta det som blev över från igår. Jag undrar hur många kilo alla svenskar går upp i vikt tillsammans under jul x) 






Annars ska jag nog testa min nya popcornmaskin ikväll, sjukt kul grej! Och nu kan jag verkligen träna på att inte sätta popcornen i halsen, vilket jag ofta lyckas med av någon konstig anledning. Men nu ska det bli ändring på det :D Ska väl kanske börja packa lite smått tills på tisdag med :) 


God Jul


Jul? imorgon? nej?

Jag känner mig lite efter, jag tror inte på att det är julafton imorgon. Det är inte tillräckligt med snö och jag har ingen julkänsla längre. Så nej, tror inte på det! Men jag hoppas känslan kommer tillbaka om någon timme då vi ska klä julgranen :) 

Annars så har jag haft fullt upp de senaste fyra dagarna! Har åkt pulka med Alex, Brorsan och Emelie, julhandlat, fixat pepparkakshuset, jobbat, vart på möten och haft julavslutning på AG. Förutom det så har jag försökt vara så mycket med Alex som möjligt. Han har ju åkt nu igen, fast jag kommer få träffa honom igen innan jag själv drar utomlands :) Toppen! 

Imorgon blir det mera jobb (ja, jag ska jobba på julafton, men bara till två ^^) och sedan åker jag till farmor för att fira jul på riktigt :) 


Ser du stjärnan i det blå...? ;)

Tidiga julklappar

Om några timmar så är "den dära" (som jag alltid kallade honom i början, haha) hemma igen. Hemma hos mig.
Det ska bli så sjukt härligt att få träffa honom, känns som evigheter sen. Han är som en förtidig julklapp! Men innan han kommer hem, så ska jag och min familj ha en liten minijul med mormor&morfar innan de drar. Vi ska öppna julklappar, äta lussekatter och dricka glögg. Mysigt värre!

Skulle inte vara helt fel att få denna i jul:

ojoj, vad jag vill ha saker! illa ><

Tomten, jag önskar mig också:

..en biljett till det klockrenaste bandet jag känner till. Skulle inte vara helt fel att få träffa dem irl heller. Det gör inget att jag måste åka till England, jag fixar det! Biljetterna köper du på deras hemsida nästa vecka. Tack! 





Polarexpressen

Igår spenderade jag kvällen hos Johanna med Mjao. Vi tittade på mysjulfilmen Polarexpressen och drack glögg, riktigt mysigt :) Polarexpressen är ett måste när det närmar sig jul, just so you know! 
Och igår fixade Forssen mitt ljud på datorn, det var extremt snällt av honom. Tack :D <3 

Idag ska jag nog faktiskt julstäda mitt rum en hel del. Får ju besök imorn tror jag ^^ puss!

Frisk dator

Igår kväll så åkte jag till Fillman så han kunde operera min kära dator. Han la den på operationsbordet och nu är den äntligen frisk! (eller okej, mitt ljud har försvunnit, men alla kan väl vara hesa (stum) ibland, right?) Känns riktigt bra att allt inte behöver ta 15 minuter varje gång man klickar på något :) Tack Fille :D <3 och tack för HK-grejerna, plus filmen, haha ^^ 

Snart ska jag ta och dra till Johannapannapickepö :) Mys! 



Love

' I'm keeping my opinions to myself cause they just get me in trouble.'



-







Alla tagna från weheartit.

Sushi

Idag fick jag äntligen äta min älskade sushi. Det var så underbart att jag åt tills jag trodde att min mage skulle spricka, helt sjukt! Men det var lätt den bästa maten på länge. Och vi fick till och med massa rullar över, det har aldrig hänt förr. Men tack för maten flickor! <3 



I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow

Julpyssel

Efter att jag åt lunch med min mamma på stan så satte jag mig på bibblan i tre (!) timmar för att vänta på mina vänner. Vi gick och fikade lite på stugan och fortsatte sen till AG för en massa julpyssel med kokt grillkorv och klubbor. Det händer alltid konstiga grejer där. 
Men ska väl lägga mig och kolla på minst 3 The Hills avsnitt till. De får mig i alla fall på bra humör :) och imorn får jag äntligen äta min efterlängtade sushi! :''D





' I cant even sleep at night
Cant get it off my mind
I need to get out of sight

Onsdag

Snart tänker jag trotsa isen och cykla till min mammas jobb för att äta lunch med henne, mycket trevligt! Sedan tänkte jag stanna på stan och handla lite julklappar, höhö ^^ 
Ikväll blir det som vanligt AG. Hoppas jag inte får någon utskällning >< 


Tomten, jag vill ha:




Helgen

I fredags så fick jag vara hela dagen med underbaraste Elin, min systeryster <3 På kvällen så kom även Jossan, Linus, David och Johan. Och självklart hade vi hittat på bus, så det blev frågor och tävlingar till max! Haha helt underbart :D Ni ser på bilderna här nedanför ^^ 

Men på lördagen så hämtade Johanna upp mig hos Elin och så blev det stan med nästa gäng :) Senare på kvällen så Drog vi till "födelsedagsbarnet" Lollo och åt trerätters som hon hade gjort, sjukt gott! Och självklart drog jag, Johanna, Nan, Lollo och andra Johanna ut en sväng på Ljungbergs fasten vi alla var proppmätta. Mycket trevligt, dock så har jag inga bilder från det :/ 

Tack för helgen! <3


Nattsnack

Ååh, jag hatar när man är jättetrött på dagen och alldeles för pigg på kvällen/natten.. Så är det för mig nu. Jag kan inte bli trött! Har verkligen försökt, men icke. Så nu ligger jag här med mobilen och bloggar, stabilt ><

Imorn därimot så ska jag nog inte sova i min säng, utan hemma hos min syster Elin <3 sedan på lördag blir det Lollos place och ut på Ljungbergs (tror jag?). Känns som en toppenhelg!! Jag har sådana fina människor runt mig :)
Nu ska jag försöka sova igen, puss!

Luddigkatt


Bowling

Fikade en massa hemma hos födelsedagsbarnet, så nu har jag nog gått upp några kilo, haha. Men det var det lätt värt! Grattis igen käraste Lollo <3 
Som vanligt på en onsdag så drog jag till AG för att träffa de perversa och knasiga barnen. Denna gång hade våran boss fått för sig att vi skulle bowla. Jag och bowling = inte bra. Men jag höll minen uppe ett bra tag faktiskt. Sedan blev jag sur när mina strike'ar tog slut. Men det blev 4-5 st iaf ;D 




'Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn


Louise <3

Gårdagen gick väl inte så bra kanske. Efter att ha åkt 1,5 h så fick jag ett sms om att mitt möte ställdes in pga en olycka. Surt! Så "den stora dagen" får vänta till senare. MEN idag är det en stor dag i alla fall, för att underbaraste Louise fyller år! GRATTIS :D <3 Ska småfira henne idag och sedan blir det lite mer firande på lördag :) 





Stor dag idag

God morgon alla! Om ca 30 minuter sitter jag i mormor och morfars bil. Det är en nervös och stor dag idag. Vill inte avslöja något än (handlar om samma grej som för två veckor sedan), men nu gäller det. Det får bära eller brista! :) Önska mig lycka till ;) berättar sen!

Taizé


Jag längtar tillbaka. 
Kör igen i sommar! 
























Måndag, dagen efter Söndag

Måndag. Ny vecka då. Lite närmare jul, attans! Jag har inte börjat med julklapparna än.. tror jag fixar allt sista dagen iår igen, haha. Det är ingen bra grej att göra, för man blir så stressad och hittar inte det man vill, dåligt dåligt! Dumma jul! 
Men igår var det bra i alla fall. Var i kyrkan på en söndag, det vill säga en söndagsmässa, men denna gång var 95% konfirmander så att allt blev inte så segt. Mycket trevligt! Jag fick även dela ut nattvard med Hasse (hasse var snel hest). Sedan blev det AG och föreläsningar, grymma föreläsningar! Tack för det :) 



Överraskad

I onsdags, eller ja faktiskt torsdags eftersom klockan hade slagit 00.00 så kom min bättre hälft till Mora. Han överraskade mig totalt! Jag hade ingen aning om detta förrens han sa att han snart var i Mora. Gissa om jag blev glad ^^ Haha. Vi gjorde pepparkakshus, åt lussekatter och bara myste. Dock så åkte han hem idag, men nu kan jag nästan räkna ner dagarna tills han kommer tillbaka till mig :) 






' känslan av att inte veta och veta att ens värld kan bli helt upp och ned. ovetandet och vetande. det som jag vill veta vet jag inte och det jag inte vet vill jag veta.

RSS 2.0