God Morgon



Rinner på

Fick gå tidigare från jobbet idag igen. Väldigt snällt av Magnus! Så nu sitter jag och kollar på lite skolor (ja, jag gör det ofta..), men borde egentligen ta tag i mina akvarium och städa. Jobbigt värre faktiskt. Men men, ska man göra om så ska man göra det riktigt. Så det är väl dags att sätta igång. Nya växter och förhoppningsvis nya räkor inom en snar framtid :) 
Annars så är det väl så att jag tycker att Alexander kan ta och komma hem nu, typ direkt. Alla andra kommer ju hem, så varför inte liksom? Dumma skola. 


Bowling

Då var det dags att gå till jobbet igen. igår hade jag turen att jag fick sluta redan vid fem och då hann jag med mina kusiner till bowlinghallen. Jag ägde! Eller okej, jag blev inte skitsur för att det gick bättre för andra. Så det ägde ^^ Och det var jättekul att få träffa kusinfamiljen :D Lätt höjdpunkten!  
Men nu ska jag dra på mig skorna för ännu ett pass. Puss :* 



Bet mig i tungan för ett tag sedan, mkt lyckat..

24 feb.

Har dragit på mig mina myskläder nu för att verkligen slappna av. Tror att jag faktiskt ska sova ganska så snart, för jag är sjukt trött. Dock så vill jag ju kolla lite till på alla skolor som finns, men det kanske jag ska göra en annan dag då jag faktiskt har en fungerande hjärna. Nu är min hjärna ganska mosig. Lite för många jobbtimmar med lite för lite rast och vatten. Mer vatten imorn och troligtvis mer jobbtimmar! Toppen :D 



Och till alla er som har missat den kända vasaloppslåten (som jag får höra flera gånger, varje dag) så får vi lyssna på den här nedanför. Visst är jag snäll? höhö ;D





what doesn't kill you makes you stronger

Då var det dags att lägga sig ännu tidigare, eftersom vi nu öppnar butiken ännu tidigare. Drygt, men bra. Plus att vi har öppet senare nu också, haha. Men är det vasalopp så är det ;) 

Eftersom jag inte har något mer intessant att skriva om så tänker jag inte skriva mer, höhö. Eller jo! Träffade en kändis idag, fett nice. 


Sara(?) från Svensson Svensson.



HIGH FIVE





Sover, äter, jobbar, slappar, sover, äter, jobbar, slappar.. ja det går runt så nu. Jag försöker hitta på något att göra när jag kommer hem från jobbet. Men min inspiration är på noll och jag saknar mina korvar Johanna och Alexander, plus Alva-Lou. Som tur är så finns det klipp som det här ovanför, som roar en ibland :) och filmen, herregud. Jackass ♥ 


You live, You learn and Then you go to Vegas

Andreas - Kom till Ljungbergs sen! 
Jag - Jag jobbar imorn.. 
Andreas - Jaha, men då har du ju nära till jobbet imorn! 
Jag - Hahhaha, sant! 



Nu snart ska jag sätta mig framför tv:n med en chipspåse. Det känns ju lagom bra med tanke på att jag och Ellinor äter godis hela tiden när vi jobbar. TjockisElin. Men ska man så ska man! 
För övrigt så börjar min snuva och hosta bli bättre, vilket känns jättebra nu när jag är runt folk hela tiden. Annars hade det vart kul.. not. Men som sagt, på bättringsvägen är jag. 
Nu: chips. 


pip


Pop Rocks

Sitter och kollar sådana här viktiga saker som fakutror och telefonnummer, känns oerhört vuxet. Jag borde genast sluta upp med dessa fasoner, men jag antar att jag måste göra detta förr eller senare i alla fall. 

Dock så kände jag mig lite som ett barn när jag ramlade in på bilden här nedanför. Minns ni godiset? Hur det small i munnen? Ååh vad jag vill ha! Dock så finns de inte i Sverige längre, har jag för mig.. Dumma ungar som gjorde det olagligt >< 




Men snart ska jag ta och borsta mina huggtänder och lägga mig. Blir nog några The Hills avsnitt innan jag stänger ögonen för natten, men god natt :)

Hard work work

Yes, jag har börjat jobba. Tro det eller ej, men så är det. Jag började igår och ska jobba ca en månad. Det är i en tillfällig butik över vasaloppet. Så nu ska jag göra mig iordning för dagen! Ha det göttans :D


old pic.

-


weheartit

Hemma bra, Men hos Alexander bäst.

Löjlig rubrik, jag vet. Men det värsta är att det är sant. Jag var där från fredag tills idag. Kändes lagom bra att dra hem från honom på alla-hjärtans-dag. Dock så är jag ingen überfirare av denna dag (eller någon annan "speciell" dag), men det kändes ändå fel. Som tur var så firade vi väl lite varje dag med chips, christmas pudding, godis, god mat och massa sitta-framför-tv-mys. Jag har nog aldrig sett så många That's 70's show på så få dagar, haha. 



Nästa: Huvudstaden

Idag så tar jag mitt pick och pack och drar till huvudstaden, stockholm (nehe?). Tänkte hälsa på Alexander innan jag börjar jobba. Känns som att det kan behövas med tanke på att jag inte har träffat honom på tre veckor och det är typ fem veckor kvar tills han kommer hem.. ("men det är bara sex veckor allt som allt" nej, det är åtta, ÅTTA!)

Så nu ska jag packa det sista och sen hoppa på tåget. Ååh, det ska bli så härligt! :D Smsa gärna med mig, tåg är mysiga men tråkiga ;) 



Btw, jag gillar den här bilden!

God natt!

Då ska jag försöka sova efter en rätt härlig dag. Käkade lunch på stan med mamma och träffade sedan Mjao. Som vanligt hittade jag kläder på barnavdelningen, men de hade inte min storlek, den för 13 åringar. Surt! Ska leta i stockholm ist. Hoppas hoppas! 

Men som sagt, sängen nu och jag tar med mig min kompis antihostflaskan. Han smakar inge gott dock.. faktiskt ganska vidrigt.. tror inte han kommer vara min vän allt för länge, kan inte ha det såhär. (tycker faktiskt egentligen inte alls om honom (ja det är en han (höhö, parentes i parentes)) om jag ska vara ärlig). God natt! 


Inspiration - Nitar















Helgen

Orkade inte blogga något under helgen. Det fick helt enkelt bli en bloggfri helg. Men jag fick träffa min Johanna en liten stund på stan iaf, det kändes bra. En lite dos av henne behöver man ibland, haha :) Sedan var jag ut med två av mina flickor i lördags och hade det trevligt. Ja, det var välmin helg :) 

Ska drar jag ner på stan för att möta upp mamma och leta present (nu du brorsan!) snart. Fårse om det slutar med att jag handlar till mig själv ist.. 


Flickorna mina :)

Feb. 3, 2012

Dagen har väl varit ganska soft, men endå inte "översoft". Har vart nere på stan, ätit lunch med mamma, städat och åkt en sväng till vinterstugan. Helt okej dag. Jag börjar ju bli frisk nu, så det känns bra. Jag hostar bara hela nätterna nu :) Framsteg! 

Imorn ska jag äntligen få träffa min Johanna! Det känns som att det var jättelänge sedan, typ en månad^^  Ska bli grymt :D 





Ser ni att mina ögon är olika? alltså det ena ser.. umm.. drogat ut, haha ><

Lugn nu Elin

Hej, jag lugnar mina nerver med minicraft (ja, mini), The hills och målning. Det funkar bra. Och jag valde att ta bort förra inlägget, det kändes inte som jag. Jag fick nog bara ett litet smått *host* utbrott, höhö. 
Idag är det tänkt att jag ska leka med Sara också, underbart! :D Vi får se vad vi ska hitta på :) 



Minicraft :D 



Berlin - Del 4

Vi kanske borde HOPPA över dessa bilder, men nej. Haha! 








100 Liter

Bra Elin, nu ska du bara fylla ditt bamseakvarium med 100 liter igen, själv. Pucko! Kanske du skulle ha tänkt på innan ><




Smitta Sara? Smitta SKUM? Stanna hemma? Ja, det är frågan. Jag vill bli frisk, helt frisk.

Berlin - Del 3

Då var det kanske dags för den tredje delen av Berlinresan. Inlägget kom tydligen inte upp igår, ber om ursäkt för det. Blogg.se gillar nog inte mig.. 
De två första bilderna visar hur kapellet i våran värdkyrka såg ut på ett ungefär. 



CHECKPOINT CHARLIE
ni som inte vet vad det är, kan läsa om det här





Vi fortsatte våran turisttrip. 
Vi såg Muren och ett minnesmonument för alla judar som dog.





Sedan avslutade vi dagen med lite mässa och saxofoner! 





RSS 2.0