Påsklovet (del 2)

Lite flre bilder från Noppikoski, Picknick och Sold :)


























Over and out!
.

Dagen efter igår

Känns som att jag måste göra en lista med grejer som jag ska göra. Så att jag verkligen kan pricka av saker. Jag har för mycket i skolan, plus det utanför skolan med >< Tänk att jag tänker på detta när det är lov ;o INTE BRA! 


Idag har jag i alla fall varit ute och kört med Ellinore. Gick någolunda bra faktiskt. Visst, jag sitter fortfarnade och svär och skriker, men det är sånt man får ta! Haha jag kommer aldrig få körkort va? ^^ 
Btw, jag vet aldrig vad det är för dag när det är lov, haha.




Kommer mera påskbilder sen :*

Over and out!
.

Påsklovet (del 1)

Påsklovet (hittills) i bilder. 



Från mobilen: 








Från kameran: 

(oredigerade)



















Natti <3 

Over and out!
.

Maciene

Mocambique.
Ser ni något hus? Hahahaha :D 
Känns toppen! :D 



over and out!
.

En vecka senare

Nu har det kanske gått en vecka sen jag var inne här sist. Men jag har inte haft lust eller tid att sitta och skriva blogginlägg när solen skiner ;D
Jag kan kan kasta upp lite bilder från veckan senare ikväll :) Nu ska jag ut i solen och hålla tummarna, hihihihih. 
puss!


Over and out!
.

Zzzz..

Tröttheten tar över nu. Jag är så trött och vill inte plugga någonting alls. Jag vill bara sova, typ i tre dagar eller så. Fattar inte hur jag ska orka läsa 20 sidor av pyskologi igen. Fyfan, jag vill inte! Ta plugget ifrån mig tack!!!

God natt sen pruttar! :) Orkar inte skriva mer, haha. 

Over and out!
.

Nu är det kört!

Övningskörningen gick bättre idag än senast. Nu så fick jag lugna ner mig med att göra säkerhetskontrollen innan och det kändes bra! Annars sitter jag från början och spänner mig tills jag kliver ur bilen, haha. Det är inte ett dugg kul och inte bra heller antar jag. Uscha! 


Gammal bild, men men :)

Snart ska jag ta och börja plugga psykologi, igen. Har ett "läxförhör", dvs prov >< Det är så sjukt mycket plugg nu. Som tur är så är i alla fall religionen och matten borta nu (sålänge).
Så nu ska jag göra psykologin, samhällskunskapen, nutida konst och projektarbete, plus lite teater på det. Så det försvinner en sak i taget. Underbart! 

Imorn ska jag se om jag kan få sommarjobbet med ^^

Over and out!
.

Inlines ♥

Var nyss ute och åkte inlines med Elina. Helt underbart! Jag älskar inlines ^^ Jag funderar på att byta ut mina skor till ett par inlines, så kan jag åka överallt! Skulle inte vara helt fel alltså. Haha.


Nu ska jag gå och ta en varm dusch ;D
Sen varm oboy!


Over and out!
.

Söt unge!



Over and out!
.

Natti natti

Vem kommer ha stora påsar underögona imorn bitti? Jo Elin! 
Jag kommer vara död på religionen imorn. Shit shit. 
Aja, nu har jag iaf äntligen skrivit klart religionen, så nu ska jag sova mina fem timmar. 
Puss och god natt!

Over and out!
.

Sommar snart? ;D

Gamla sommarlåtar :o eller iaf låtar som får mig att tänka på sommaren. Skulle inte vilja påstå att alla är bra, men som sagt, påminner om sommaren. 

Ge mig sommar nu? ;) 






















Hahahahaha, förlåt, men fick bara lov xD Warra warra! 



Over and out!
.

Plugg, plugg, plugg och Glee

Som vanligt så sitter jag och pluggar, det är ett rent helvete. Eftersom jag inte var med på religionsprovet förra fredagen så ska jag göra det imorgon. Shit jag hoppas jag klarar det, för det här är avgörande för mitt betyg. 

Men för att göra plugget lite roligare så kollar jag på Glee ibland ^^ Har sett tre avsnitt sen igår kväll :D Underbart! 
Dock så är det vääääldigt mkt High school musical, men men. :)



Nu ska jag plugga rumpan av mig igen. Küss! 

Over and out!
.

Ensam hemma

Funderar på om filmen Ensam hemma är lämplig för tillfället.. Då kanske jag inte känner mig lika ensam här, haha. Han känns ju lite mer ensam än vad jag är, haha. Jag kan ju iaf gå till typ.. grannarna? Nej men det känns lite tomt att komma hem efter en lång dag till ett tomt hus, utan katt till och med. Men jag hoppas på att brorsan kommer hem inatt iaf :) vi får se! 

Om jag blir helt själv så kan jag ju kolla på film hela natten och det vore väl inte helt fel ;) Jag har nyss fått hem Glee oxå :D Hoppas det är nice! 



Idag från teatern ^^ 
Det är "Ulla, Eva, Karin, Bea och Vera" Hahaha. 




Over and out!
.

Körkort vs inte körkort.

Gaaah, jag vill verkligen inte ta körkort längre. Jag hatar det här :( Jag blir så förvirrad och håller inte koll på det minsta! 
Imorgon är det tänkt att jag ska på halkbana och jag är så sjukt nervös. Usch usch usch! Funderar starkt på att skita i hela körningen >< 

Men annars har dagen varit jobbig och kvällen nice. Efter min kaotiska körning med körskoleläraren så gick jag till Alexander. Glass ^^ hihi. Bra meduciiin! 



Nu ska jag sova så jag är någolunda pigg tills imorn.. God natt och hej mardrömmar >< 

Over and out!
.

de heta "breven" funkar inte längre.

Jag kommer inte in på min vanliga mail, och så min reservmail existerar tydligen inte längre. Så nu kan jag inte skicka ett nytt lösenord till min reservmail för att fixa min vanliga. Det är rörigt >< Dumma hetabrev! 

Annars måste jag bara säga en sak: PLUGG. 


Btw, jag vill fota. Nu. 

Over and out!
.

Fredagen i bilder

Lite bilder innan vi drog till Wasa på studentfest med tema S. 

Alexander: Star Wars
Jag: Satan
Alva och Mathilda: Sofistikerade spöken
Lisa: Sheriff




















Over and out!
.

Heltids"jobb"? typ..

Jag dör lite smått (egentligen jättemycket!) för jag har så mycket att göra med skolan, och utanför skolan. Idag blire plugg och sen imorn blire mera plugg. Jag känner verkligen att skolan tar för mycket tid av mig nu. Jag hatar det!! Och jag känner inte det minsta för att vara i skolan nu på helgen med, "bara" 14 timmar. KUL! eller? 

Förlåt för gnället, men jag vill verkligen ha lov nu :(( ge mig det? tack! 


Jag <3 psykologi. 


Over and out!
.

Bild på mössan, woho!




Jag valde en väldigt simpel studentmössa, för jag gillar inte massa grejs och jag ska bara ha den några gånger under typ en vecka :) Och ja, jag vet att det är en blå "knapp" och inte en lila, men jag har en lila med. Så ska nog byta, för jag vill ha estetfärgen ;D 

Men jag gillar den! Plus att jag känner mig lite kaptenaktig i den, höhö ;) 

Nu ska jag fortsätta skriva på min religion. Jag kommer aldrig fixa det. Sjukt mycket kvar! Men ska ha mössan på mig, så jag blir lite gladare :D Haha. 
God natt på er andra som ska sova :* 

Over and out!
.

Studentmössa!

Nu har jag äntligen fått min efterlängtade studentmössa! Känns inte verkligt. Den ligger just nu fortfarnade i kartongen (självklart har jag kollat på den ^^) och i sina påsar. Men jag vill ha den på mig heeela tiden nu, fast då blir den nog skitig och så, så jag lämnar den i kartongen sålänge ^^ hihi! 
Ni kan få en bild på den senare :* 

Nu ska jag plugga religion och islam tills fingrarna går av av skrivkramp och ögona blöder! Pusshej ;)



Over and out!
.

Sovmorgon, oh sovmorgon!

Jag älskar sovmornar! Det är nog bland det bästa som finns. Tänk att äta glass och ha sovmorgon, perfekt! Haha :D 
Nej men, jag sov fantastiskt bra och trodde klockan var sådär 12 när jag vaknade, men jag vaknade innan klockan och kunde fortsätta sova, helt underbart!
Dock så drömde jag dumma drömmar som säkert kommer förfölja mig resten av dagen. Ja, visste ni att finska mynt är i pappersform med röda streck på? Jo, i mina drömmar så är det så :) 

Här skulle jag vilja placera en bild ur mina drömmar, men fick inget kort på när "skotern" låg i snön efter att ha nästan kört på en lastbil.. fick inte heller bild på när jag sprang ikapp en bil. Nej, tyvärr. 

Nu ska jag till kööörskolan! Kompis det går bra nu.

Over and out!
.

sitter på mattelektion

Sitter och halvsover med volbeat i örat(för har bra en "snäcka" ><). Känner att jag inte kommer fixa proven de närmaste veckorna. Jag är så trött! Och just nu hjälper inte matten min pigghet måste jag säga >< men nu borde jag plugga igen , kände bara för fördriva tiden.

enare blir det körskolan och konfirmander :)
puss!

over and out!
.

Man mår inte bra av att plugga psykologi

Somnade efter tre sidors plugg. Mindre bra kanske. Det visar ju bara hur kul att tycker det är att plugga >< 
Men eftersom jag är så duktig, så har jag nu ätit två muffins för att göra mig lite piggare! Så nu kör jag igen, samtidigt som jag lyssnar på klippet här nedanför som min alexander skickade idag :) 
Jag älskar hans röst!






' om man litar på fler än en, så går man aldrig säker. därför ger jag upp.


over and out!
.

Snart kanske jag hittar fram mellan böckerna.

Har så sjukt mycket i skolan som jag inte har gjort. Så jag känner att jag kanske tittar fram mellan böcker och bilder efter lovet. Men som tur är så är det inte såååå långt kvar till dess.

Medans jag pluggar psykologi, foto, matte, religion och samhällskunskap med lite teater på toppen så kan väl ni kolla på klippet som jonne tipsade om för hundra år sedan, för den behövs verkligen nu: 



SMILE :)




' aldrig mer. och kommer inte.


over and out!
.

Helt vanligt trött dag i skolan

Inatt så fick jag sova hos Alexander, för jag skulle upp på morgonen och köra. Så det blev närmare till körskolan då :) Dock så känns det som att det typ var igår jag sov där och körde. Jag känner mig verkligen helt borta och är jättestressad >< Usch!

Så denna vecka bli en pluggvecka. Jag måste plugga pyskologi och MASSA religion! Sedan hoppas jag på att hinna med lite matte och samhällskunskap, men inte fan vill jag det >< Gaah.

jag har inget roligt att berätta heller, men ni kan få en fin bild på en skolbuss:



Over and out!
.

Poesi för fiskar 2.

En lite kortare kortfilm ^^ Dock inte lika rolig (enligt mig) som den förra tycker jag. Men de är så duktiga på att spela dåligt, ja alltså, ni fattar säkert när ni ser ^^ 




Over and out!
.

Gårdagen

Jag vet inte vad jag ska säga om gårdagen. Det var så mycket och så lite som hände. ("bengt som tände? neeej." (teater,höhö)) Kul att träffa Johanna, Mats, Fillman och Erik med hans vänner. Men det blir ju inte så bra om man helst vill gå dö lite. Så tyvärr så vet jag inte vad jag ska säga. Både bra och dålig kväll alltså. 

Just nu luktar det lite hav inne i mitt rum känner jag. Jag håller på och byter vatten till mitt lilla akvarium (med svärdbäraryngel och räkor). Jag ville öppna fönstret men ångrade mig rätt snabbt när jag märkte att det spöregnade >< Usch! Fast det är ju bra för att då försvinner snön iaf :D 

Jack var snäll och hjälpte till att fixa mitt akvarium, dock så antar jag att det var jobbigt, haha. 



Har har hjälpt mig med min nya gräsblomma oxå. ><



over and out!
.

Högskoleparty utan högskoleprov

Skulle ha gjort högskoleprovet imorse, men det blev inte så riktigt. Jag och Alexander gick och la oss istället. Vi kom fram till att det var meningslöst att göra det.. 

Men vi ska till rättvik iaf, fasten vi inte har gjort nå prov, höhö :D  Jag ska till rättvik. 
Jag har inte så mycket att säga.. 
Så ha en trevlig kväll! 
Puss :* 

Over and out!
.

Poesi för fiskar.

De gör underbara kortfilmer. Tänkte visa dem lite då och då :) Här är "Ta mig". Den är klockren, kolla bara :D 




Vad sägs? 

Over and out!
.

RSS 2.0