Ville Valo

Sitter och lyssnar på Villes underbara röst :D Elin gillar HIM, hela HIM :D Nice nice nice, måste jag säga! Just nu spelar jag Beautiful, och det är ingen dålig låt det inte :) Men annars är nog Right here in my arms min favvo :) Det har alltid varit den :D


Vad har jag gjort dessa dagar jag inte har skrivit då? Jo i tisdags kom johan och hämtade mig så jag sov där och spenderade lite av onsdagen hos honom (ily) . Fick även träffa Maria en snabbis då, synd att det inte blev mer. :/ I alla fall så var jag med johanna och mjao den dagen sen :)

Idag var jag i falun med tjejerna igen :) Handlade en tröja, ett armband och en ring :) Lite iaf.
Just nu sitter jag och packar, för imorn drar jag till Gävle :D Jag ska nämligen på Miljöting!! :D Wooohoo! Hoppas det blir lika underbart som förra året ^^





Borde packa vidare nu :) Ska ju upp snart igen xD Haha.


over and out!
.


Rubrik

(blogg.se gillar inte mig, detta skulle ha publicerats för några timmar sen ><)

Kom precis hem från mina kusiner. De är galna, extremt galna. Men jag gillar mina två kusiner, de är ju de enda kusinerna jag har, och troligtvis kommer att ha :) Synd bara att de bor så långt bort. Blir så jobbigt att hälsa på dem då. Jaja :)
Imorn ska jag vara med Johanna och Mjao igen. Underbart! Både jag och johanna hoppas på pizza :D Haha, precis som förr ^^

Btw, 27 <3

Men nu ska jag ta och leta vidare efter mina taizésaker :'D





'Jag tycker det är hemsk. Det är en hemsk känsla. Och det värsta är att jag precis hur jag ska kunna få fram känslan genom att bara tänka. Tänka på det ni säger.
Direkt så vänder sig magen ut och in. Direkt så känns det som en kniv, som inte vill annat än att skada mig. Jag hatar det att ni egentligen bara vill mig väl och frågar, men orden kommer ut som slag. Fan. 


Over and out!
.

Tisdag

Jahaja. Nu sitter jag med mitt täcke virat runt mig, med min sjal runt halsen och med tofflorna på fötterna, och endå så fryser jag. Usch det börjar bli riktigt kallt både inne och ute nu. Men men. 

Idag har jag varit ute i skogen med mamma, moster och morfar :) Medans de fixade, så tog jag ett par kort. :) Lite mysigt i skogen måste jag säga. 
Sedan har jag mest försökt leta reda på andra bilder som har försvunnit. Men nu ska jag äta (nått som jag misslyckdes med igår, men jag försökte iaf!) 

Over and out!
.

Kusiner

Idag kom mina kusiner till mora. Självklart fick jag lov att tvinga mig upp för att möta dem på tågstationen. Sedan bar det av till mormor&morfar för att äta lunch med släkten. Inte nog med det, så fick jag lov att åka ner på stan med dem oxå. Gach, några timmar med kusinerna och jag är döööd x) Haha.



Men nu ska jag äta, igen, fasten jag inte är ett dugg hungrig. Men mat måste jag ju ha iaf :P
Filmkväll ikväll hos Carin, fett nice! :)

Elin älskar lov :) <3

Over and out!
.

Trion

Nu har trion äntligen träffats igen och kollat på film :D Underbart! Som vanligt somnade Mjao, men det gjorde inget :) Johanna somnade lite hon med ju ^^ Haha. Bara jag som var duktig ;) Dock så är jag sjukt trött nu ^^
Glaad över att jag fick träffa dem idag :)
Tack tjejer, ni är bäst <3

Over and out!
.

Bösjön

Jahapp, då var man hemma från bösjön. Det var nice där, som vanligt! Fast denna gång var det inte många med, men det var pga att det var arbetshelg :) Men det var iaf jag och 5 killar, hahah. Tråkigt att tjejerna i skum inte verkar vilja följa pga lite arbete. Jaja :)

Nu sitter jag här med världens huvudvärk >< Usch det är verkligen jobbigt :( BAJS! Men jag får väl skylla mig själv, som vanligt :P Haha.
Snart åker jag med johanna till mjao :) Nice!
och imorn blire kanske filmkväll med sara och folk? Ja det märks :)

Men nu ska jag dra :) Ha det :*

over and out!
.

LOV

LOOOOOV <3
Just nu är jag helt borta, men det är nog för att nyss vaknade (råkade somna). Haha.

Nu har jag iaf packat min väska för bösjön imorn. Woho!
Idag har jag annars varit i skolan. Och sen ner till synoptik och fixat, det gillas. Efter det så spenderade jag lite tid med Erica och Nantaya, det gillas det med. ^^

Nejfan. Nu ska jag ta och sova igen, så jäkla trött! :o
Dalle blir nog inge glad om jag sover på asseutb. ^^ hehe.
Hörs på söndag eller typ måndag igen :)
Puss!

Over and out!
.

Tillbaka.. en dag typ.

Sorry för lite långt inlägg ><

Sitter och lyssnar på Rihannas nya låt :) Den är väl nice. Egentligen borde jag plugga. Jo, det borde jag verkligen göra. Jag failar med pluggandes hela tiden. ><


Ja, jag har ju inte bloggat på två (?) dagar nu. Så jag tänkte berätta att jag och Johanna var iaf i falun iförrgår och kollade på bio :) Vi fick lov att göra det eftersom våra rabattkort gick ut igår ^^ Vi kollade på Fame i världens minsta biosalong och med fyra pers. i ^^ Hahaha. Underbart! Filmen var iaf bra i slutet, älskade rent ut sagt slutscenerna :D
Sen tänker jag inte nämna något mer om allt efter bion x) Hahahahha. Min och Johannas grej ;D


Igår så var jag på skum som vanligt typ :) Har inte hänt så mycket mer, förutom skolan då. Och imorn ska jag fixa linser kanske, äntigen säger jag bara! Sen i helgen så drar jag till Bösjön :) Nice nice!



Nu ska jag fortsätta med min läsning och skrivning.

Over and out!
.

PPPP

Jaaaa, Plugg Plugg Prov Prov. Jag är sämst på att plugga och mina två prov kommer gå åt helvete imorn. Men jaja, jag hoppas på det bästa bara :)

Vad har annars hänt idag? Jo jag har haft teater, då vi snackade om skräckfilm x) Usch säger jag bara! Haha. Annars har jag, anna, tommy och christoffer fått åkt skuff med martin :) Kul faktiskt.


Imorn blire mat på stan och sen drar jag och johanna till falun för att kolla på bio :) Haha, vi kommer missa tåget hem x) Hoppas på en nice dag! :D Kameran åker kanske med ;)


Over and out!
.

Ny vecka imorn

Jahapp, så om 30 min startar en ny vecka. Den sista veckan innan lovet. Det är rätt bra :) Rätt jäkla bra! :D Dock så har jag två prov nästa vecka, men men. Det är väl sånt man får leva med :)




Nu ska jag packa min väska och sen sova :) God natt!



Over and out!
.

 


Söndag = bläää

Vaknade imorse och kände verkligen att det var söndag. Usch!
Så idag har jag övat på min ena monolog och läst lite i min kamerabok (den är underbar för övrigt, haha).. Sedan blev det lite fika med mamma och farmor :) Jag har även varit och handlat, duktig jag.

Igår så var det tänkt att jag skulle till johanna och kolla på film. Men vi åkte upp till forssen och kollade på film där ist :) Trevligt trevligt!






Kan hända att jag kommer att sluta blogga.. Det har blivit så mkt emo i bloggen, har bara mig själv att skylla ;s Men men.. :)

over and out!
.

 


'Där va den..Yeah'

Hahahhahaha x)



Drar till johanna eller forssen om ett tag. Det märks hur det blir ;)

Over and out!
.


Tack

Hahahaha sitter och skrattar åt det vi skrev för 6-7 månader sedan. :'D Det är synd att jag knappt snackar med dig längre. Men men, du var en underbar vän som jag hoppas jag får tag på igen (: Jag har nog aldrig berättat så mycket för någon som jag gjorde för dig. Kommer ihåg hur du verkligen tvingade ur mig grejer, och hur jag hatade dig just då för det. Men nu är jag faktiskt bara tacksam.

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit med mamma och handlat sen bara tagit det lugnt och typ fikat :) Nu ska jag bädda, städa, äta och sen tänker jag hoppa (ja hoppa, inte gå) in i duschen. Sedan hade jag tänkt att gå ut och gå med kameran ett tag :)
Jag tänker inte ens försöka få tag på tjejerna nu, för de svarar aldrig iaf. Jag har helt enkelt gett upp på den fronten :)


Gårdagens:
(inga speciella eller nå, fick bara lov att testa att knäppa när det var mörkt ^^)





Over and out!
.

Tramsgänget

Haha, sitter och kommar på Tramsgänget xD De är ju för underbara!


Kolla på den här bara:




Alltså vafan? x)


Annars så är tjejerna elaka och svarar inte :C

Over and out!
.

För nu äre fredag!

Har varit en rätt okej dag idag :) Alltså inget dumt som har hänt eller så :D Ser ut som en riktig lyckad dag faktiskt :D Yeah ^^

Kom till skolan och hade musik. Nej tänkte jag först, men det visade sig gå bra och vi hade roligt xD Engelskan flöt på och sen blev det mat med Anna :) Vi har samma "problem" verkar det som ;p Haha. Sötanna <3


Föresten Brasken, om du läser detta.. Hur visste du att det var M jag gick på bio med? Haha. Har jag skrivit det här, eller sagt det? ^^


Over and out!
.

God natt alla fiskar.. och ni andra med!

Jag är nu pigg.. vilket jag inte har varit på hela dagen. Det är ju typiskt!
Ska väll lägga mig med mina extremt tjocka bok >< Gach! Jag har börjat läsa i den, men jag har inte börjat läsa boken än >< Det är faaaail.

Blir väl skola imorn. Om jag inte failar inatt igen. Men det tror jag inte.
Umm jag har typ inget att berätta. Inget alls faktiskt. Kan berätta att jag saknar mina vänner, och det är någe grymt mycket!
Sen råknar jag sakna frankrike och österrike!! <333 
Frankrike för att.. ja det är frankrike!
Och österrike för att jag gjorde så härliga grejer där, det var bara så trevligt :)

God natt! 


' du tar ett steg närmare hela tiden.. ska jag bli rädd eller bara glad eftersom jag tydligen "inte är bra för dig"?

Over and out!
.

Ryan

Satt nyss och kollade på Life of Ryan :D Han äger! Känner mig typ lite 'hemma' när jag kollar på det. Typ som förr, då brorsan åkte bräda.
Ryan har alltid varit lite av en idol för mig. Bara för att han är så cool :D Och extremt snäll mot sina brorsor (:  






Annars har dagen varit jobbig. Varit hemma idag faktiskt. Orkar lix inte.


Men oj, nu såg jag att The Hills börjar igen. Så nu ska jag sätta mig vid tv:n och titta på det medans jag pluggar och äter :)

over and out!
.


UppOchNed, eller NedOchUpp?

Varning: EmoFuckingText.
Fan, varför? >< Direkt jag kom in på AG så försvann världen under mig. Det brukar vara tvärt om. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Mässan gjorde inte det hela bättre.
Sedan att folk har en viss tendens att förvärra allt genom att idiotförklara mig för allt, precis allt, gör det hela inte mkt bättre. Vart tog min styrka vägen?
Jag hatar när mitt humör faller, bara faller. Jag var ju fan glad! Jag kände att jag skulle kunna fixa allt. Men så får man tydligen inte känna.

Dock så tror jag detta har lite med att göra att jag inte har ätit på ca 11 timmar, och då åt jag knappt något. Jag borde försöka äta något nu, så kanske det blir bättre. Hoppas på det!

Over and out!
.


Plugg

Nu sitter jag med matteboken bredvid mig och jag fattar faktiskt vad som står i den :D Underbart! Jag kanske slipper vara "sjuk" imorn :) Haha.
Vi får se om det bli någe skum idag, såfall bara styrelsemöte, inge mer >< Måste plugga :c

Btw, jag är trött :)

over and out!
.


från träning till skräp'mat'

Haha, nu blire chips (igen) och plugg :D
och jag går och sjunger på 'new love in town' hela tiden :D
Sen så råkar jag vara ite extra glad idag ^^ hihi.

Over and out!
.

träning träning

Jag har faktiskt varit lite duktig idag. Jag hade spinning i skolan, gick till mammas jobb, gick hem från mammas jobb, cyklade till affären och sen hem :) Nu har jag rört på mig en del tycker jag. :D plus, dagen är inte slut än ;) Jag funderar faktiskt på att ut och gå ikväll igen :)


Btw GRATTIS FUUUUUUUNK!! :D

Nu ska jag äta och sen måååååste jag plugga :( Bajs!

' det där gjorde min dag x'D

Over and out!
.


Matte

Jag ränkade ingen matte.
Jag kommer inte klara provet.
Jag har inte ränkat matte sen vi började skolan.
Jag får skylla mig själv.
Jag är inte så smart.
Jag jag jag.
Bläääääää på matte nu!

God natt!


over and out!
.

Tröttdag

Idag har jag varit trött hela dagen. Jag har varit helknäpp (fråga Alva-lou bara). När vi skulle äta så tog jag ett glas och ställde det på brickan, men när jag skulle ta mjölk så tog jag inte galset utan hade bara handen under mjölkmaskinen x) Fail!

Efter allt för mycket flummande i skolan så gick jag hem och jag somnade nästan direkt. Efter ett tag kom mamma hem och vi käkade :) Sedan bar det av ner på stan och till farmor :)



Har verkligen fastnat för den här låten :D Vet inte varför ^^ Haha. Fail :)



Nu blire matteplugg och chips! :D Mums :)


Over and out!
.

Sunday

Inatt kom Johan hit, typ vid två tre kanske? Jag minns knappt, jag sov. Haha. Men, jag fick iaf vakna bredvid honom igen :D Underbart! Vi tog in frukosten på mitt rum och kollade på Kenny Begins, haha. Så klockren film! :D Jag är så glad att jag har johan :) <3

Annars idag så har vi typ inte gjort så mycket, varit och handlat och så (:
Nu ska jag faktiskt börja plugga manus, manusfrågor och skitmatte. :( Men medans tänkte jag grilla vitabollar och äta godis ^^ Senare kasnke jag och mamma ska ut och gå.
Söndag = Mys och slapp :) ...typ.

Fuck you, miss Daisy!



Over and out!
.

Umm

'Blow it Away, Blow it Away ....


Det är nu jag skulle ha behövt den jag minst skulle behöva träffa nu. Ja, det är sant och komplicerat.


Just nu håller jag på och fixar Kenny begins :') Jag chansar på att det kommer bli super! :D Jag behöver verkligen en film som dem nu. Medans tänker jag titta på när Lauren får blommor *host* träd *host* av Jason :)



Over and out!
.

Mörkt och kallt

Nu är det fett mörkt ute och jättekallt >< Men jag vill iaf inte sitta här, jag vill uuuuuut, eller iaf göra något >< Haha.
För tillfället sitter jag och sjunger oooooaaaaa och kollar på Melba ^^ Haha, jag ska nog ta och göra nå annat snart x)

Idag så vaknade jag av att Mischa skickade ett sms >< FYYY! Självklart hade älsk snott mitt täcke då, så jag drog på mig min filt, som var för kort. Mina fötter blev kalla ^^ Haha, men fick täcke sen iaf :D <3 Vi gick iaf upp och jag drog till AG för assistentutbildning :) Vi fick pyssla idag :D Hahaha, underbart!

Sen så blev det en miniminiPN x) Haha, fail! Kallt vare x) Misstolk och brända vitabollar ^^

Nu ska jag ooooaaa lite. Puss :*


Over and out!
.

Helg!

Blogg.se har failat för mig, så det har inte blivit någe bloggade på ett tag.. typ en dag? x) Men iaf, nu är jag tillbaka.. lite (:

Umm det har väl inte hänt så mkt nu. Jag tror jag är anmäld till Miljötiget i Gävle nu iaf, äntligen! :D Sist hade jag jättekul ^^ Hoppas på en lyckad helg nu med :) Dock så är det om ett tag, nån vecka sådär.

Imorn blire asseutbildning och sen får vi se :) Måste räkna matte och läsa manus + svara på manusfrågor under helgen med. Jaja, det ska jag nog fixa! :)

Btw, jag känner mig som en sjuksköterska eller nå.. Jag måste ta hand om min smått för tillfället handikappade pappa. Jag plockar undan hans saker och bär hans grejer hit och dit. Ja, nu har iaf mamma kommit hem igen, så jag behöver inte fixa ALLT själv :)





Minnen!




sorry för ett mindre kul inlägg..

over and out!
.

Onsdag

blir ett kort inlägg.

Inatt - Vaknade och trodde att klockan var 'gå upp'. Klockan var 23.53, elin glad.
Skolan - Var duktig på teatern tyckte jag. Sen typ ajaj huvud.
Hem - Plugga, äta.
AG - Flum?
Hem - Duscha, plugga, sova.


Läxor
Matteläxa - halvcheck!
Kultur- och idéhistoria - umm.. inte check.
Manus - Halvcheck.
Jag är duktig. ><


God natt! ... om ett tag. :)


Over and out!
.

Sova sova..

Nu ska jag snart sova, och jag är såklart inte trött eftersom jag sov två timmar tidigare idag. Men men, får väl läsa mig till sömns eller kanske ta och smsa med folk ^^ Haha.

Glömde att säga att jag faktiskt orienterade idag, och jag sprang inte bort! :o Inte vilse heller för den delen! :D Jag är riktigt stolt över mig själv :D Haha.

Jag är sämst på att göra läxor föresten >< Jag suger verkligen på det. Det blir aldrig bra och jag kommer inte på vad jag ska skriva när jag väl måste. Men men, får snacka med Martin imorn och fråga hur man skulle göra på fråga fem ><. Bajs!

Men nu ska jag ta och plocka ihop mina böcker, bortsta tänderna och sova :)

God natt :*




Me, myself and I..



over and out!
.


Elin älskar att sova!

Jag vaknade nyss. Jag råkade somna här vid datorn. Ja, eftersom jag har min dator vid sängen, så somnade jag då i sängen iaf :) Gach, det var rätt nice ^^ Nu är jag faktiskt rätt så pigg igen :D Haha.

Nu ska jag springa iväg och äta.. brb!



30 min senare..

Nu har jag ätit äckelmat. >< Usch vad äckligt det var! Jaja.. Jag har ju iaf tugggggggummmmi :D
Snart ska jag göra svenska och sen lite matte.

Tråk.

Over and out!
.

The Hills

Sitter nu och tittar på The Hills, och Lauren är inte med :O Vart är hon? :o Säg inte att hon inte är med alls mer, då vill jag knappt titta >< Tur att Audrina, Lo och Brody fortfarnade är med iaf :) Fårse hur det blir med Bitchen haha ^^

                        Lauren och Audrina ^^



Vad har hänt idag då? Jo jag och Alva-Lou fick skrattanfall på svenskan x) Sen typ inge mer ^^ Haha. Men snart ska jag börja räkna matte, om jag inte somnar före >< Jag vill verkligen inte räkna, bläää!


'varje gång jag ser den stora mäktiga bilen, så tänker jag på dig. Varje gång. Men jag är medveten om att du aldrig kommer sitta där och köra, jag vet att jag inte kommer att se dig i den. Jag vet jag vet. Men jag kan inte låta bli och kolla..


Over and out!
.

Påväg till skolan

Jao, snart är jag påväg till skolan. Just nu sitter jag i min säng och väntar på mamma bara. Jag är faktiskt "färdig" i tid idag.. eller ja, jag orkar rättare sagt inte göra min färdig ><
Oj, nu verkar det som att vi ska dra! Puss :*


dumma drömmar!


Over and out!
.

Söndag

Gach vilken tråkig söndag! Visst jag har tittat på Ice Age 3, som var superduperkul, men det gjorde inte hela min dag liksom. Jag tror att jag ska ta och kolla på The Hills med mitt godis nu ^^ Hehe.

Kollade på Hello Kitty saker idag :'D Underbart! Och nej, jag är inte övertjejig, bara lite svag för just denna katt ^^

Hmm.. halsbandet för ca 31,630 kr kan väl någon vara så snäll och köpa till mig, snälla (:


Over and out!
.


God morgon va!

Märkte precis att mina gratis sms var slut. Hmm.. illa! Får ta och fylla på de sen.
Jag har inte så mycket att skriva. Jag kan berätta att jag drömmer hela tiden nu. Och jag mår alltid så dåligt av dem när jag vaknar. Usch! Vilken tur att de bara är drömmar, mardrömmar.
Annars så vet jag inte vad jag ska hitta på idag. Jag funderar på att plugga matte >< Blöööö.



Brorsan visade den här nyss ^^ Jag hade inte sett den förr faktiskt ^^ Åbro eller EyBro? (stavning? xD) ;)  





Over and out!
.


Film med Johanna

Johanna åkte nyss hem. Vi har kollat på två filmer :) Kommer inte ihåg vad de hette ^^ De var väl okej :)
Nu hade jag tänkt att sova. Men jag är inte trött, så kanske blir att läsa istället. Det märks.

Har inte så mkt att skriva just nu. >< Faiiiil.  

Jag saknar dig nu <3


over and out!
.

Värre

Jag är alltid lite värre, när jag tänker efter. Jag gör precis samma sak, fast lite värre. Hela tiden lite värre. Dock inte med flit, utan jag kommer på det när jag tänker. 'fan jag är värre, men bara lite' . Jag hatar ordet värre ><

Nu sitter jag och dricker varm choklad. Skulle gärna vilja ha peppisar med, men det har vi inte hemma >< Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Får se vad det blir sen. Kanske försöka få tag på tjejerna? Mjoo.. kanske :)
Förlåt för en tråkig blogg. Men ingen tvingar er att läsa :) Puss :*



Min fisk sushi <3



over and out!
.


Lalala

there's nowhere I'd rather be than on my way home to you tonight.. (8)




Åkte till Noppi idag. Hittade en STOP-skylt på vägen..

over and out!
.

fram och tillbaka

Nu kom jag hem, nu åker jag. Snart hemma igen. Puss :*


Over and out!
.

Snart klar

Snart klar snart klar snart klar.

PM avklarat! Skickade det precis till per.
Nu, läsa ut boken. Bara 2 kap. kvar. Det fixar jag lätt, om jag inte somnar. Men får inte sova. Måste läsa. Book report imorn. Så måste läsa allt.
Plus att jag har börjat med min matteundersökning, jag är stolt. Jag kommer klara det. Jennifer kommer inte döda mig :D ... än.

Jaja, ska läsa nu. Snart klar med allt!

Over and out!
.

Sitter i skolan

Jao, nu sitter jag i skolan och jag slutade egentligen för en timme sedan. Men eftersom Amanda har lektion än, så är jag kvar. Vi ska nämligen ner på stan sen :)
Fast jag har ju inte suttit här i två timmar, nej nej. jag var med på teaterlektionen de hade ett tag. Dock så gick det verkligen åt helvete. haha ^^

Nu ska jag börja på min matteuppgift :) Ha det!
btw, jag har ont i huvudet.. Är ni förvånade? ><

Over and out!
.

RSS 2.0