Yeah

Började morgonen med att hosta och sedan titta på tjuvtittat. Där hittade jag detta. Underbart kul! Google har alltid rätt, eller? ;D 
Idag tänkte jag annars lägga upp "Berlin - Del 3" för er som vill se det, oh yeah! 

Och fast jag är sjuk (ja, fortfarande! hostan ger sig verkligen inte) så känns detta som en riktigt bra dag. Kan bero på att jag lyssnar på en massa peppmusik och kollar på sommarbilder. Åh, ge mig sommar eller tillräckligt med pengar för att åka till solen, snälla? 


Oh, sometimes I gotta get a good feeling, yeah


Hemma från Arvika

Då var jag hemma igen från min lilla lilla trip till Alva-Lou och gänget. Det var en fyjäkla resa dit, men det kostade bara typ en strumpa så det var det lätt värt. Jag skulle ju ha åkt till Mischa (som fyller år idag, GRATTIS!) men så mycket pengar hade jag tyvärr inte, förlåt.. 
Hos Alvis i Arvika så fick jag se hennes skola och träffa hennes vänner. De var supertrevliga! Självklart fick jag träffa mina små gamla klasskompisar Mathilda och ML också (och deras pojkvänner, woopwoop!), skitkul :D 

Men nu är jag hemma igen och hostar som en gnu. Jag antar att jag fortfarande är sjuk, attans. Dock så tänker jag skita i det och leva som vanligt, dvs inte göra typ någonting.. humpf.. Aja, nu ska jag sova iaf :) Puss och god natt :*

Torsby-Sunne-Kil

Sitter nu på tåget i Sunne.. Fråga mig inte vart det ligger, för det har jag ingen aning om. Jag vet att jag ska av i Kil och sedan vidare mot ingemansland ;) eller vad m an nu brukar säga.
vi hörs väl kanske på söndag eller nått sånt, puss ;*

Torsdag

Trodde jag var forever alone, men mina päron kom faktiskt hem tillslut. Så nu ska jag äta semla och börja packa min lilla väska. Sedan blir det sängen och The Hills, underbara The Hills. 

imorgon <3

Drömmar som jag inte hoppas bli sanna

Inatt drömde jag att SOPA & PIPA gick egenom. Det var hemskt, just för att då hade de vunnit. Usch! Men som tur är så hade inte detta hänt när jag vaknade. Det är ju lite mer åt det andra hållet om jag har förstått rätt(?).. De har lagts på is för tillfället efter så många protester. Mycket bra! 


Åter igen har jag kul med mobilen, höhö.

Jim Parsons

Jag tänkte lägga mig och läsa lite snart. Boken börjar närma sig sitt slut så nu är det verkligen spännande! hihi :D 
Vad har jag annars gjort idag då? Jo, jag har tillbringat min kväll till att skratta åt Sheldon Cooper och Jim Parsons! Jag visste att Sheldon var rolig i serien, men visste inte att den "riktiga" Sheldon (Jim) är nästan lika dan. han pratar och rör sig lika, det är så sjuk kul att kolla på :D 

Här är två underbara klipp på TBBT:
- Sheldon hjälper Penny på sjukhuset
- "Penny's big moment"





Sjuk?

Vaknade imorse och skulle hälsa på Jack, men det gick inte. Jag fick inte fram ett ord, för min hals hade slutat sammarbeta med mig. Jag bestämde mig då för att dricka lite teé och då blev det bättre. Så nu har jag gått runt och pratat i min ensamhet för att få igång rösten, haha. Jag tror jag håller på att bli sjuk (om jag inte redan är de). Så det blir nog en hemmadag för min del. 


En uppblåst och sur elin med en mobilkamera.

Födelsedagshelg

Sa hej då till Alexander för ca 1 timme sedan. Surt, eftersom nästa gång han kommer till "hem" blir om ca 6 veckor. Men jag ska nog ta och pallra mig ner till Stockholm innan dess. 
På grund av att han har varit här så har jag dissat bloggen, totalt. Kände att det var bäst att tillbringa så mkt tid med honom som jag kunde :) Sagt och gjort. Vi hade en riktig födelsedagshelg med hans släkt. Mycket mysigt :) 


Old pic, med lumix-kameran. 

TS

Om ca 20 minuter drar det igång på AG igen, så jag borde väl dra mig. Men jag är åter igen fast i Julia och tyler. Går runt här och smådansar, haha. De är sjukt bra ju! Glädje på hög nivå :D 



Aja, jag borde dra nu!
Btw, snart kommer alexander hem ;D
Kan börja räkna ner.

Good Feeling

Jag har en gooood feeeling yeah! 
Det har varit en soft dag med extremt lite att göra. Därför tog jag min kamera och fotade lite glittrande renar, mycket snyggt vart de! Men nu har jag tråkigt igen, så jag hamnade på youtube och fastnade på Tyler Ward och Julia Sheer. De är grymma. Det är bara så synd att de inte sjunger med varandra längre :/ Ja, jag mår bra av att lyssna på dem i alla fall ;D 


Berlin - Del 2

Nu är det kanske dags för lite fler berlinbilder, eller vad säger ni? ;) 








Peppad

Började dagen med att oroa mig vad min handledare skulle säga om mitt val av yrke. Förra gången så gick det ju inte så bra, men nu var jag ju inte längre på AF, så det fanns hopp. Och tur som jag hade så fick jag lite pepptalk av min handledare! Hon var fantastisk och jag ville verkligen börja jobba, plugga, ja nästan vad som helst bara för att hon var så peppande. Hon tyckte bara det var bra att jag hade en dröm, för då hade vi något att jobba på. Underbart! 

Nyss så kom jag hem från fotoklubben. Det var min första gång där. Mycket läskigt att gå in där, vänta med gubbarna och hälsa på folket. Men det gick bra det med. De var jättetrevliga och det visade sig att jag var inte den enda nya. Så nu är jag extremt peppad att fota och visa dem vad jag kan. De vill verkligen lära mig mer, jag älskar det. 
Inatt kommer jag kunna sova gott :) 



Arkivbild (mobil)

Elin tycker

Det är meningen att jag ska veta vad jag vill göra nu. Det är meningen att jag ska gå i skola eller jobba. Det är meningen att jag ska veta allt om framtiden. Eller ja, det verkar i alla fall som att alla tycker de där. Sedan när man berättar sin dröm för dem så säger de att de inte går. Vadå inte går? Det är folk som ni som gör att det inte går. Ni släcker folk drömmar. Jag har fått höra gång på gång att det är omöjligt att bli skådespelare (ja, den drömmen har slocknat nu) och fotograf (den drömmen lever än). 
Jag vet att det inte är lätt, men vad i livet är lätt egentligen? Borde inte man stötta varandra så att det inte blir lika svårt? Det är i alla fall vad jag tycker. Och jag kanske inte kommer in på någon fotoskola alls, men då är det så, då får jag försöka lösa det då. Men låt mig i alla fall (och låt andra, såklart) få testa om min dröm kan gå i uppfyllelse. Stötta och ställ inte folk mot väggen, det är så jobbigt att ständigt försöka skydda sig och sin dröm.
/en arg elin. 




Jag ser grönt

Börjar med att tacka Sara för en trevlig filmkväll/natt. Verkligen kul, vi träffas för lite tycker jag! 

Sedan så har jag blivit fisk och räknörd igen. Det går ju liksom i vågor och nu är jag extremt nördig >< Så jag planerar att göra om mitt lilla akvarium. För att få inspiration så sökte jag såklart på google och hittade dessa bilder: 







vill jag ha det. Någon som är proffs och vill hjälpa mig? ><



Fredagen den 13? Tsss!

Två val har jag gjort idag. Två viktiga val. Skola och Jobb. Skolan är väl ganska så osäker om man säger så, har ca 17% chans att komma in tror jag de var, typ. Det dumma är att alla andra också har så stor chans att komma in.. Dumt! Sedan så har jag praktiskt taget sagt ja till en månads jobb. Känns bra :) 

Så fasten det är fredagen den 13 så har jag lyckats göra detta, och det har gått bra än så länge! Har även skickat "viktiga" mail och sånt skit. 
Plus att jag tror inte mina muffins eller hallongrottor blev så äckliga. Så fredagen den 13, my ass! 






Dock så dog mitt marsvin fredagen den 13 för något år sedan.. Billy <3

학교

Sitter åter igen och kollar på skolor.. Känns på något vis meningslöst, med tanke på vilken skola jag vill in på. Jag vet redan en "motståndare" och henne slår jag aldrig. Känns lovade, right? Jag borde verkligen gått på en folkhögskola innan, men men nu får vi se hur det går. Det kan ju inte bli värre än att jag inte kommer in :) 

Nu ska jag baka! Ni är varmt välkomna att komma hit och äta upp allt :) 


Slå konfirmander?

Då är jag hemma igen efter att ha tillbringat ännu en dag på AG. Hade mina konfirmander idag, så vi lekte och försökte få dem att förstå hur man använder en bibel - slå den i huvudet på folk! (slå in kunskap). Det var i alla fall en som förstod det och slog sin kompis, duktigt :) Jag blir så stolt! Haha. 


Nu ska jag ta och spela sims 2 innan jag får spunk här. Jag blir ju så sur och grinig när jag inte får min närhet har jag märkt. Närhet = trygghet. Och nu när Alexander är borta så blir det svårt.. För det är ju inte vem som helst som duger, absolut inte. Har mkt svårt att acceptera att andra ska ta på mig. Nu lät det där lite fel, men menade inget perverst där. Jag menar bara att jag är beroende av närhet, av alex. 


En hel massa skit

Åter igen sitter jag och skrattar åt McFly. Jag måste vara sjuk som fortfarande tycker att de är roliga. Aja, ingen biljett har jag till deras konsert heller så jag får väl fortsätta drömma och kolla på dem på youtub. Mitt liv <3

För övrigt:
Försöker uppdatera min mobil, men inte fan vill den det.
Jag väntar på svar från antagning.se, men de vill inte svara på mina frågor tror jag :(
Funderar på att baka.. 
Väntar på att klockan ska bli "dags att gå till konfirmanderna". 






AG

Idag när jag gick hem från AG så fick jag lov att gå över bron, den långa bron som alltid brukar vara så seg. Men idag när jag gick över så märkte jag att jag gick helt själv där, ingen bil eller människa. Bara jag och månen. Kändes ganska härligt och då började jag tänka på hur mkt som jag har vart med om tack vare AG och Dalle. 

Har varit på en massa konfirmationsläger och haft en hel del sjuka upplevelser, men bra. Har inte så många bilder från dem dock. 





Vi åkte ju en del på Rock for Moc med, tex 2009 och 2010.


2009:



2010: 







Har åkt i Taizé tre gånger med folk från AG och träffat underbara människor! 

2008:
2009:


2010:





Sedan fick jag det underbara tillfället att flyga till Mocambique med ett gäng svenskar, jag gjorde det såklart! 






Sist med inte sämst så åkte vi ju faktiskt till Berlin, Tyskland nu över nyår.


The girl with the dragon tattoo

Kom nyss hem från bion. Jag och mina kära väninnor var och kollade på The girl with the dragon tattoo. Helt okej. Tror inte det är en sådan film som jag skulle gå och se igen, i alla fall inte på bio, fast det gör jag ju inte med någon men men.. Skulle nog inte köpa den eller så. Men den var helt okej. Shit, nu svammlar jag..
Aja, bra film som sagt och nu ska jag snart lägga mig tror jag. Känns som att jag behöver det. Dock så sov jag en timme tidigare idag. Det här med sömn är inte min grej när jag är själv. Ska i alla fall försöka sova själv, annars blir det väl jag och boken, höhö. Nu ska jag sluta svammla. Puss! 




' I wish nothing but the best for you..

Måndag

Vanlig dag hos mig.. 

Jag satt i köket och fyllde i massa papper och mamma stod bredvid och diskade:
Jag - *läser högt* .. vill du anmäla nytt konto? nej..
Mamma - Gott nytt år!
Jag - va?
Mamma - hahahhahha, gott nytt år!
Jag - hahah, varför sa du så för?
Mamma - *skrattanfall* så att det skulle bli lite roligare!


För ett tag sedan så åkte Alexander och hans syster hem till Stockholm, tråkigt men sant. Men Alex kommer i alla fall hem nästa vecka när han fyller 20!!!! Har vart riktigt nice att ha honom hemma här måste jag säga och ser fram emot hans födelsedag :) 

Annars idag så har jag och tjejerna vart på Strand kök och bar för att äta lite middag och efterrätt. Det var helt underbart! Jag blev så mätt att jag inte orkade äta allt, haha.
Men nu ska jag fortsätta fylla i papper :) Puss! 

Noppi och Jackass

Träningsvärk? Yesbox! Jag har ont i vaderna, armarna, höfterna och nacken. Just nu förstår jag mig på gamlingarna.. Men som jag sa förr, det var det värt! 

Idag så har jag vart uppe i Noppikoski med pappa för att skotta lite snö och så. Fotade en del på snön och letade älg ^^ Hittade dock ingen älg >< 
Men en annan sak som händer idag är att Alexander kommer hem :D Helt underbart!!!! 
Nu ska jag kolla på Jackass 3D. Bam <3 


Lagom svårt att få en riktig skärpa på bilden när man kör i 120 >< (för fort, I know)
men det var så fint, så jag fick lov att försöka :)



Fixat bloggen

Förr när man klickade på min header så kom man till den sidan där jag brukar testa grejer och det var ju inte meningen, men nu har jag löst det. Nu kommer man till framsidan av den här bloggen ist ;)

Snowboard

Helt utslagen efter dagens äventyr. Kommer troligtvis ha många blåmärken imorgon, men det var det värt! Jag och mina flickor var nämligen och åkte snowboard idag. Det var nog ingen vacker syn, men dock en rolig. 
Vi var så pass fega att vi höll oss i barnbacken, den nedre delen av barnbacken. 



Johanna är nog lite bitter.. Haha.




Nan var iaf glad, fast hon precis ramlade, haha.



Tror Nan var mer inne i "lifthuset" än ute i backen ><



Nyss så var Nisse och Joel här på besök, lika trevligt som vanligt. De snackade skotrar med pappa och så. Kollade även på ett skitcoolt program på 2;an där de var ett gäng motorcykelgubbar som åkte i Alaska och Kanada. JAG VILL! Fast jag vill dit och fota, haha. 
Men nu ska jag ta och städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag..

Berlin - del 1

Vi började våran resa till Berlin med att samlas kvart i sex på morgonen, lagom trötta. Tog bussen till Stockholm för att byta till Delfinbuss (<3). Dock så fick vi vänta där några timmar, så vi hann bli kissnödiga många gånger, haha. Men efter ett tag så började våran bussresa med chaffisen Josef (undra hur han stavade sitt namn..). Påvägen ner så klev det på flera "taizémänniskor" och vi fick även en ny chaffis, den bästa chaffisen Per. Vi gillade Per. 

Men vi kom i alla fall tillslut fram till Berlin (efter minst 24 h) och vi var extremt trötta. Såg här såg våran första dag ut i Berlin och i Messe Berlin: 


Bildkvaliten blir inte den bästa i det program jag använder för att sätta ihop bilderna, men men :) 


Kameran hemma

Yes, imorse fick jag äntligen hem min älskade kompaktkamera från Frankrike. Den har nämligen varit där på operation. Kameran var lite sjuk förstår ni, men nu är den frisk och kry! Den fick till och med åka ambulans (jetpack) hela vägen hem till mig, behövde inte hämta den ens. Toppen! 






Senare idag tror jag att jag kommer ladda upp lite bilder från Berlin. Just so you know. Men måste bara lösa lite problem på datorn först, höhö. Annars idag så ska jag baaaakaaaa. Ovanligt ^^ puss!

Hemma från Berlin

Då var man hemma från Berlin igen då. Just nu känns det som vanligt, typ som att jag aldrig åkte. Men jag vet att jag snart inser vad jag har varit på. Inser nog snart att jag och 30 000 - 40 000 människor från 70 olika länder var på Europamöte i Tyskland, Berlin. Att vi samlades på ett och samma ställe. Att vi alla har något gemensamt på ett eller annat sätt. Hoppas jag inser det snart, just nu är det bara fakta. 

Vi åkte buss ner till Berlin och blev tilldelade både värdförsamling och hem. Jag och fyra till tjejer hamnade hos en toppenfamilj som jag inte ville lämna. De blev 10 personer plus hund i deras hem, och det kändes helt rätt! Även vår värdförsamling var fantastisk. 


Lånad från värdförslamlingen


Vi fick se en hel del saker, både positiva och negativa. En del som väckte mycket känslor och den del saker gjorde så att man bara ville somna (och gjorde det...). Vi åt burkmat på golvet, trängdes på tunnelbanan som sillar, sov på golv, gått vilse med extremt onda fötter, blivit livrädda för raketer och allt det där var underbart på sitt sätt. Men jag tänkte faktiskt inte säga mer nu, för tänkte berätta mer med bilder senare. Nu får ni sova så gott för det tänker jag göra - i en säng.


RSS 2.0