God Morgon

Japp, jag vaknade för ca 20 min sen. Hmm.. Halv ett, bra eller dåligt? Ja eftersom jag inte kunde somna förrens fyra inatt så vare kanske bra :)

Men idag äre lite bättre. Dock nte på topp, men jaja. Jag kanske kommer må jättebra sen :)
Nu ska jag hämta min frukost ^^


Over and out!
.


-



Another colour turns to grey (8)



over and out!
.


Lördag

Japp nu äre lördag.. eller fredag natt.. eller lördag natt.. Jaja, ni fattar säkert.
Kom nyss hem från Carin. Var dock inte på topp, ville bara sova. Ville egentligen gå hem. Men det kändes elakt. Men nu är jag hemma iaf. Bra det, iaf nästan.
När jag kom hem, var det som vanligt ingen hemma eller vaken. Denna gång; ingen hemma. Jag hatar det. För det betyder att jag är ensam och det klarar jag inte av.
Trodde jag började må bra igen efter mina sura dagar. Men jag kan inte påstå att jag har mått sådär på topp sen jag började i den nya klassen. Inte för att klassen är dålig eller så, nej nej dom är underbara! Men känner verkligen att jag inte hittar min plats eller vill ha en plats bland alla.
Ibland känner jag för att flytta till min moster. Bara dra iväg till Stockholm och stanna där ett tag. Hennes tankar om mig är ibland väldigt frestande...

Nej oj vad emo allt blev nu. Det är inte bra. Jag kan ju låtsas vara glad iaf :) Det ser bättre ut. Imorn ska jag vara med Jonne <3 Och på söndag firar vi ett år ^^ Haha, fast det failar lite. Eftersom 29 inte finns, så firar vi den första ist. :)
Jag älskar dig <3


Men nu har det blivit tillräckligt med text här.

over and out!
.

Carin igen då. ^^

Hahaha, ja ikväll blire att dra till Carin igen x) Haha. StorPN hos henne :)

Jag har inte kunnat komma in på bloggen sen igår, eller iförrgår >< Det var massa fail. Vet dock inte vad jag ska skriva nu.
Jo! Igår tog YoYo och Mio (haha, namnen) hål i örat och naveln :) Det blev asbra, båda två. Men dom failade lite sen och jag säger bara att det var tur att dom hade mig ;)

Men nu ska jag ta och hitta en tröja och sen läsa lite historia innan jag drar för att hämta Yoyo.

Over and out!
.

Kusiner och massa Carin

Jahaja. Jag har varit hos Carin tre.. nej, fyra dagar i rad nu x) Illa! Men trevligt har det varit. Dock så tror jag att jag somnade igår hos henne .. alltså i Tisdags när vi kollade på film, trött och hungrig var jag. Hade ju jobbat och inte ätit något alls på heeeela dagen. Osmart.
Men idag så somnade jag inte :D jag spelade tvspel! Och jonne vet väl hur glad jag blir när jag spelar tvspel.. och förlorar! Haha. Men det gick rätt bra denna gång :)

Det tog mindre än två kvartar idag att gå hem. Coolt ^^ Och jag räknar allt i kvartar >< Fan för er va töntar som fick mig att börja. Ni är underbara ^^ <3

Annars så har jag varit med kusinerna idag :) Dom är rätt nice när man har fått dom att göra nått. Så idag blev det kortspel, skattjakt, film och dator ^^ Jag är bra barnpassare ;D Haha.


Jag, Alex, Nike
Kusiner



Och btw, att ha filmkväll med Yoyo och Mio är som att ha filmkväll med döda. Somnar ju direkt :o x) Haha. Helt bäst!
Jag har verkligen underbara kompisar :) <3
Dock saknar jag så mkt fok :/
Tyckte jag såg dig.

Men nu ska jag sova! God natt och puss!

over and out!
.


Lov

Happ, då äre sportlov. (det är det va? vet bara att det är lov) ^^ Riktigt nice! Fick dock en dålig början på lovet, men nu håller det på att bli bättre :)

I lördags var jag med Johanna och Mjao :D Trevligt tills dom somnade >< Vi tittade på en kass film och tjockade i oss en massa tjockisgrejer. Tillslut så somnade även jag.
På morgonen vakande vi alla av att telefonen ringde. Dock svarade ingen ^^ Synd. Sen gick vi upp och tjockade i oss en massa massa. Och det gjorde vi även resten av dagen. :D Visstja! Vi var ner på stan ocå. Där mötte vi Johan, Johannes och Jonne. Dom tre Jo:na.
Stack till carin sen med (:

Idag vare jobb jobb. Fast det var lätt. Och sen Jonne <3

Nu måste jag dra. :) Ska till Carin igen (:
Btw, M är en elak sak som inte är lång alls. Jättekort. Kortare än mig.

Over and out!
.

Filmkväll

Nu drar jag till mormor och morfar. Sen blire att dra till Mjao och sova där. bra det, orka med allt. Behöver tjejerna nu. Verkligen. Jaja, måste dra fort.
Puss!

Over and out!
.

En timme.

Nu är jag ännu surare. Jag 'råkade' stänga av telefonen när jag snackade med mamma. 'Jag ska hjälpa dig' Åt helvete med det nu va? Jag har en timme kvar på mig nu. Kommer aldrig hinna. Okej, det är inte bara pga mamma jag är sur. Det är inte bara pga uppsatsen jag är sur. Det finns fler orsaker.
Men nu måste jag skriva somfan om jag ska ha en chans att hinna. Annars får jag lov att lämna in den i maj. Aldrig, det kommer jag ju inte ens komma ihåg.
Nu ska jag sura på min mamma som bara stack.. och inte kommer hem.
Jag har vissa anledningar till varför jag inte vill bo här.


Men skriva var det!

over and out!
.

Sur!

Nu är jag suuuuur!

over and out!
.

Kroppsspråk

Japp, det är det jag håller på med nu: kroppsspråk. Jag håller på och skriver en uppsats om det. Den ska skickas in idag så jag håller på för fullt!
Annars idag så har jag sovit, sovit och städat. Plus tittat på teaterbilder från pjäsen Hemmet. Vill ni se bilder, klicka här!
Men nu ska jag fortsätta skriva, så jag blir klar någongång.

Over and out!
.

Kläd-upp-och-i-hållare!

Började klockan nio idag ist för kvart över tio. Men det gick det med, för vi fick titta på teater. Det var nämligen teatertvåorna som spelade upp sina monologer. Riktigt bra! :) Hade sen dans och historia. Gick väl.

Drog ner på stan med Mjao, skulle hjälpa henne med present. Jag hittade även en t-shirt och ett par örhängen :D Vi satte oss på kaffestugan och fikade lite med. Johanna kom till oss sen oxå. Trevligt trevligt!

Mamma kom och hämtade mig. Här hemma har jag bara surat, ätit chips, pluggat och kollat på tv. Bra liv..
Nu måste jag fixa mina två kläd-upp-och-i-hållare. Dvs; mina garderober. Det är nämligen kaos >< Ja, efterom alla kläder nu råååkade hamna på mitt golv av någon konstig anleding imorse >< Fail.

Men nu ska jag ta och fixa, så jag slutar sura på allt och alla.
God natt sen btw!

Over and out!
.


Onsdag

I skolan tog jag hand om små nior. Hade även prov och fick prata mot en kamera.
Stack till Jonne och somnade som vanligt hos han... Jag är en elak människa.
Stack till ica, blev galen på en tant. Fortsatte till AG, mådde inte bättre. Orkade inte med småttingarna och ville bara hem. Satte mig i en stol och måste egentligen tacka M. för att du brydde dig. Trodde jag inte.  
Kom hem efter att ha gått med Funk (tack) och hela huset är dött. Har inte träffat mina föräldrar på hela dagen. Fail.
Nu ska jag sova. Mår inte bra alls. Fyfan för att skaka. God natt!

over and out!
.


Teateruppvisning fyra

Happ, då har vi haft våran fjärde teateruppvisning. :) visade sig att vi ska ha EN TILL ^^ visst :D Och det gick helt okej den här gången med :)

Det var någon anonym som frågade om vi inte hade sportlov nu. Nej det har vi ju inte för att vasaloppsveckan är nästa vecka, och dåå får vi sportlov :) plus 2 extra dagar :D

Idag så fastnade jag och Alva-Lou på:
- En blå..
- vadå?
- En blå..
- Vadå?
- En blå..
- JAHA! En blå!
- En grön..
- Vadå? osv.

Fast tillslut så sa vi - en korv.. och så istället. x) Mkt skratt blev det idag helt enkelt. Det är bra att man kan roa sig så lätt :D Efter skolan så gick jag till mammas jobb. Sen väntade jag på pappa ute i en halvtimme >< Kallt !
Men nu ska jag plugga svenska :)
Puss!

Over and out!
.

God morgon :*

Morn morn på er va :D Jag är jättepigg! ... nej, men det lät bra >< Jag ska börja gå till skolan om ca 15 minuter. Ska bara sätta upp mitt hår.
Idag ska vi bara ha Matte, Engelska/svenska och Teeeeeeater. Och nu ska vi spela upp våran sista teateruppvisning av den här pjäsen. Tror den är för alla dom som vill komma på skolan.. Men jag vet inte. Det märks.

Hade en aswied dröm inatt med >< Tar det sen ;p

Men nu ska jag fixa (:

over and out!
.


Hårmodell

Åkte till skolan idag. Känner mig mkt bättre än igår :) Hurra för det. men skolan var trög och jag var bara negativ. Det blev inte bättre när folk gjorde mig irriterad.

Men efter skolan drog jag med mig Mjao till Lollo som skulle göra håruppsättningar på mig. Så nu sitter jag här med assnyggt hår :D Hon var verkligen jätteduktig :)

Jag är trött och orkar inte skriva. Det kommer bilder på hur håret blev sen :) Tog precis ur allt, kan inte sova med det. Det var 25 nålar ^^ Haha.

och btw, kanske ska köpa en ny mobil :*


Over and out!
.


Skolan

Usch, jag sitter i skolan nu >< Börjar egentligen om 1 h & 15 min. Fy :( Men eftersom att jag alltid är så lat, så orkar jag inte gå, utan åkte med mamma hit. Dumma mig!
Och haha på Johan 'Ja, jag ligger efter med allt bloggläsande'. Som om att han/du måste läsa alla blogginlägg x) Såklart du/han inte behöver xD Haha.

Förövrigt så ska jag bara hårmodell idag efterskolan. Sen blire plugga matte >< Jag har matteprov imorn... tror jag. Kanske. Om min klass inte har ändrat datum, igen! Jaja, det märks :)

Jag saknar btw Jonne väldigt mycket nu >< Har inte sett han på ett tag :o Massa fail. Och jag failade som var sjuk :/ jaja, nu är jag ju nästan frisk.. eller frisk.. eller typ frisk iaf :) brabra!

Over and out!
.

15 Feb.

Tänkte skriva 15 juni av någon konstig orsak. Tänk om det var 15 juni, iih va härligt :D

Jag vaknade först av att mamma kom in med en stol på mitt rum (vafan?). Och sen av att klcokan ringde, sängde såklart av den. Sen kom mamma in med en till stol (vafan igen). Mamma drog iväg och så ringde telefonen, såklart vaknade jag. Då vare Jonas som ville ha tag på min bror..
Sen några timmar senare gick jag upp. Typ vid ett.. typ 10 över ett. :)

Nu har jag ätit och sitter bara här. Borde egentligen plugga. Men jag vill inte :( Jag är faktiskt sjuk, så borde inte behöva ><
Imorn ska jag vara hårmodell oxå. Får se om jag kanske måste säga att jag inte kan. Jag vill ju inte smitta massa folk heller. :/

igår:

Bror - häaryu yjäyigermayjischtäär?
M - va?
Jag - Han frågade om du hade jägermeister ..

Bror -  (säger saker man inte fattar)  ? .... ? ...? *pekar på dörren*
M - Hahhaha, vad?
Jag - Han vill nog ut.
Bror - JA!

Jag känner mig smart :D

over and out!
.

Äre fest eller?

Hahhahaha. Okej, nu mår jag bra igen. Det blir ett jäkla skrivade idag :o ^^

Brorsans kompisar är här och matar mina fiskar. Speciellt Sluggo (fisk).

'HAN ÄR STOR SOM EN HAJ!'
 
'Adde, sluggo är alkolist!'

'Elin, hälsa sluggo! Hejdå sluggo *knackar på glaset och går*'

Nu står Henke och ropar: 'Leeeeeeeena! Leeeeeeena!'

Några minuter senare.. Min mamma och Henke står och dansar bugg x)

och jag och brorsan gjorde en 'henke på tåget' (bara johanna som fattar). Men det vill säga:
Jag - Ska du ha dina mobiler?
Bror - Ja, den till höger!
Jag - *ger han den till vänster*
Han - *tar den och ser nöjd ut*
Jag - Men nu gav jag ju den andra till dig.
Nån - sssssch!

Hoppas det inte blir kaos nu ^^

over and out!
.

Fredag den 13

Emovarning!
Japp, det är verkligen fredag den 13. Synd...
Jag vill vara glad för min bror, men det går ju åt helvete. Nu så kastar han halvt ut oss så han kan ha fest (dvs att mina fd klasskompisar kommer vara här. hur kul är det?) >< Och han beter sig som en snobb som äger allt 'elin, gör det, elin gör så, elin elin elin' 
Förhoppningsvis så läser han det här (not). Jag är såhär lite småsur på allt, så jag har blivit jättesur nu >< Jävla skit.. förlåt.

Jag vill bara sova nu, men det kan jag inte, för mamma skickar iväg mig till mormor och morfar! Kan det bli värre? Nej! Dom är extremt uttråkande en fredagkväll för en sjukling. Skulle vara lite bra om jag hade datorn ifs. Kanske tar med den, eller rättare sagt; Jag tar med den!

Det blev inte bättre när jag fick flera 'Fest förfan!' sms :( Sluta vara så glada :c Nej, nu ska jag sluta vara emo och kolla på the hills <3

over and out!
.

Grattis Bror <3

Ja, Grattis Andreas som fyller 20 år idag! Lite coolt iaf :) Han har fått en kudde och whiskyglas ifrån mig :) Jag har dålig fantasi, jag vet >< Men men :)

Drömmde till och med om att vi firade honom. Hahah. Förövrigt så är jag hemma idag :/ Sjuker! Min näsa och min hals vill inte som jag. Och vi skulle typ bara bada i skolan idag, så vafan.
Det är sjukt tråkigt att vara sjuk med ;oo Jaa.

Nyss satt jag och kollade på miljötingetbilder :'D Hittade Milva, Alva, ML, Mig själv, Tommy och massa sötacrewmänniskor. :D Fatta nice ^^ Jag saknar <3

Men nu ska jag fixa lite, och sen kanske sova ett tag. *gäsp*

Over and out!
.

Rock for moc haha.

Sitter och kollar på saker ifrån rock for moc igen x) Hittade Linas video :'D

Fillman - Vi lägger oss ner igen johan, det var mycket roligare då!
-
Harsiii - Fillman dö! Dö dö!
Lite snenare igen: Fan fillman, dö! Dö fillman!

Hahah. Papperskrig ftw! Och marias skrik x) Hahahhahaha.


 




Hahaha, jag vill tillbaka... till vissa saker ^^ Inte till alla mornar kanske ;p
Men till kvällarna :D
iih ^^

Och på tal om nått annat. Imorn får jag träffa Jonne :D <3 Puss på det!
God Natt!

Over and out!
.

Kort skoldag

Japp, jättekort skoldag idag. Först matte, engelska och teater. Sen var den skoldagen slut ^^ Haha. Hade dans och frågegrejs på teatern :) Jag hatar frågor >< I alla fall sånna frågor som vi höll på med där. Får fråga en person precis vad man ville. Usch, hata. Jaja, jag slapp denna gång i alla fall :)

Pappa kom och hämtade mig sen efter. Bra det, orka gå när det är så kallt ;o Haha ja, jag är lat ^^
Nu så ska jag börja plugga svenska och läsa en massa. Jobbigt, men måste göras :/
Blir nog lite The Hills med ^^ haha.

Främling? vad har du fått det ifrån? fattar inte. Men nu slipper du mig iaf. Hoppas du hoppar av glädje, faktiskt. Och att jag skriver det här är egentligen bara dumt, men måste skriva av mig. Att jag ska ställa upp för dig när det bara duger för dig, är ju inte direkt så poppis längre heller. Jag orkar inte bara vara där för dig, när du i alla fall inte aldrig är här för mig. Jävla L!

Nu känns det bättre!


Over and out!
.


Aj

Ajajajajaj. Jag äter alvedon men det hjälper inte, inte alls. Det gör bara en massa ont iaf. Jag vet inte vad jag har gjort heller. Det blev nyss, eller jag märkte det nyss. Och då gjorde det jätteont >< Massa fail! Ja, alltså jag har ont i axeln. Jätteont rättare sagt.

over and out!
.

Måndag

Började skoldagen med att alla i klassen fick lov att gå till Mum. Mycket trevligt! Nej, det var skittråkigt! Jag satt och kom fram till att deras klcoka borde se ut som mussepigg och så kom jag fram till att dom hade tråkiga lampor, och att det såg ut som en groda i växten. Ja... Så kul hade vi!

Sen så hade vi historia med Per/pär :D det var lite kul (: Marielle var sjuk :/ Matten och svenskan var bara konstiga.

Fick skjuts av pappa hem, snällt! Lagade faktiskt mat när jag kom hem :o Det ni!
Men nu sitter jag och knarkar låten 'rehab'.. har haft den på hjärnan hela dagen, så nu .. :D




Haha och Orlando bakom mig ^^ Både funk och jonne irriterar sig på honom x) Visst, jag är inget fan av han direkt. Men färgerna matchar rätt bra faktiskt. Och min mamma gillar han ^^

Nu blire The hills och sen vettefan.

over and out!
.

Grattis Jonne <3

Grattis grattis grattis <3
Vafan nu är han 18 år :o (eller egentligen inte förrens halv 12 ikväll ^^) Det är lite coolt (: Min älskling :* Jag känner mig lite smått liten faktiskt ^^ Haha.
Gick upp vid halv ett idag. Hade fett ont i mitt huvud och har det fortfarnade. Jag lyckades komma iväg till Jonne för att äta mat med han och hans familj :) Trevligt trevligt!
Efter allt gottande så var jag jättetrött såklart >< Somnade nästan i hans säng medans hans kompisar kom och grattade honom. (jag fattade iaf inte vad dom snackade om, alla spel lix ^^)

Stack hem, och nu sitter jag här. Och bara för att jag tackade nej till godis hemma hos Jonne så är jag jättegodissugen nu >< Funderar på att gå till macken, men kommer väl att somna på vägen typ >< Fail.
Bilddagboken vill inte funka för mig heller, så pga det så dödar mitt huvud mig mer, jag blir så arg och irriterad >< Inte bra.

Igår så var det väl nice :) Dom gjorde det bra iaf. Synd att man blev så trött! Det förstörde lite, tyvärr. Men det var ju inte deras fel ^^ Kunde inte sova på bussen hem heller. Men somnade hemma strax efter tre tror jag :)

Men nu ska jag kanske gå till macken iaf (:
och grattis iiiiigen älsk :*


over and out!
.


Teateruppvisning två

Känns som att jag nyss kom hem, men det gjorde jag inte. Kom hem vid halv åtta tror jag. Typ två timmar sen (: Men är jättetrött verkligen >< Har nämligen varit i skolan sen åtta till sju. Elva timmar, japp!
Började med att titta på film (the green mile), jättekul :D




Sen så blev det greksnack och lite matte. Efter det hade vi boxning. Och jävlar va kul det var :D Så pepp! Dock så var 'stora' jag död efter ^^ Haha.
Sen slutade vi egentligen.. Men jag gick upp till macken och sen tillbaka till skolan för att vänta där två timmar. Ja, vi teatrare skulle samlas där fyra, och jag orkade inte gå hem. Sen har jag haft teater till sju. Massa kul!

Nu är jag helt slut, och ska faktiskt snart sova. Konstigt nog ^^ Skaväl borsta mina huggtänder och mata mina hajar (guppys), sen sooooova.
Imorn blire Fighting the darkness i malung (: Trevligt trevlig! Då fyller även Johan år :D
 Grattis Johan! <3


Och på söndag fyller älsk år ^^ <333 Shit, 18 är inte lite ^^ Haha. Känner mig ju nästan ung ;D

over and out!
.


Teateruppvisning ett

Idag var våran första uppvisning på 'Hemmet' . Riktigt nice :) Höll på att glömma bort en replik dock, men det gick bra ^^ Imorn blire en uppvisning för föräldrar och så :) Sen kommer vi ha två till ^^ Hurra för oss :D

Just nu sitter jag och halvsover >< Skulle städa hade jag tänkt.. Men det gick ju som det gick >< Funderar dock på att försöka igen innan jag sätter igång ett avsnitt av The Hills ^^ Kanske går bättre denna gång :)
Men risken är liten, för jag är jättetrött och har massa ont i huvudet. Det snurrar faktiskt om jag ska vara ärlig, eller själva huvudet snurrar inte.. men ni fattar :)

Nej nu ska jag dra igång massa musik och försöka att städa mitt rum ><


Over and out!
.

Onsdag

Oj va mina rubriker säger mkt ibland >< Orka komma på en rubrik halv 12 på kvällen.. nej.

Skolan var lite trög idag >< Sista lektionen sög rent ut sagt! Jaja, orkar inte gå in på detaljer.

Efter skolan trallade jag bort till Jonne :D <3 då blev det mycket bättre ^^ Vi drack varm oboy, käkade mackor och kollade på bitar ur The Hills ^^ Kunde knappt bli bättre, haha. Tillslut så tog vi oss ner till pizzerian och delade på en pizza, innan vi skulle gå till Ag.

När vi väl var på Ag så ritade jag en massa (eller lite iaf), testade Johans hockeygrejer (och nej dom var inte stora alls ><), sprang runt och fick en konstig sak av Forssen :)
Gick (som vanligt) hem med Fredric, Diana och Mats ^^ Tack för sällskapet (:

Nu är jag helt borta, så nu ska jag sova :) och jag älskar sånna där saker jag inte kan stava till (...)
God natt :* Imorn äre uppvisning på min pjäs >< Bajs.

Over and out!
.


Hästar

Vaknade imorse och kände verkligen att jag inte ville gå till skolan, men hade inget annat val (fast jo det har jag ju egn.). Det var iaf så jag kände då. Men gick upp och så fick jag åka bil till skolan :D Självklart var jag då en och enhalvtimme för tidig. Fast det visste jag innan jag åkte... Men men ><

Hade bara 3 lektioner idag (som alla andra tisdagar). Dvs Matte, engelska och teater. Matten var som vanligt. Vi slapp halva engelskan och teatern var som vanligt kul (: Nice dag!

Sen blev det massa negativa saker, men dom skiter vi i och så skriver jag om stallet ist :D Jag och Elin åkte nämligen till stallet idag. Fick träffa Fizz, Queen, Chelisia, Mysan, Isabella, Wotan, Saga och Mysan med mera :D Gach vad jag var glad där borta! Bilderna på mig där borta som Elin tog är typ :D fast med ett större D.






Jag och Isabella





Fizz



Helt underbart :D ^^ Jaja, nu ska jag iaf sova :)
Imorn blire att träffa Jonne och sen Skum. På torsdag ska jag spela teater. Och På fredag blire teater igen, sen på lördag FTD (sen fyller en tönt år då med) och på söndag fyller älsk år :D Nu ahr jag min vecka planerad ^^ haha.


Over and out!
.


5000 sms

Ja nu jävlar får ni smsa mig! Allihopa! :D Pappa tyckte att det var en bra ide, så han fick fixa det x) Hahaha. Jag älskar God natt sms och Gos morgon sms, så skicka sånna :D Fast inte när jag sover >< Okej? :D Bra!

Jag gick hem från skolan idag. (efter att haft en rätt nice sv lektion ;o hade vikarie ^^) Det var lite smått kallt, men det gick (: Lyckades hindra vägen för nån som sen skrek efter mig att det typ inte var meningen att stressa mig (eftersom jag sprang undan när jag märkte att jag var i vägen)..
Nu sitter jag hemma och tänker titta på The Hills :D Förvånade? ^^ Hahah.
Inga läxor, vilket är rätt nice ^^


Säg filmer som är nice som jag kan fixa hem :) Jag vill ha nya filmer.

Over and out!
.

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att historian ska börja. Det är faktiskt en rätt nice lektion (: Eller det brukar vara det iaf ^^ bra lärare = bra lektioner :D
Har väl matte och svenska sen. Usch gillar inte svenskan. Det är en såndär lektion som är typ två timmar lång, och känns ännu längre >< Hoppas vi får läsa i den urdåliga boken :) För då känns det lite bättre iaf, faktiskt.

Sitter och tänker på hur jag ska ta mig hem efter skolan. Jag vill inte gå >< kallt! Hoppas min mattelärare ska åka åt samma håll som mig idag :D

nån som vet en bra present till bror min? :o Han säger inte vad han vill ha ><

over and out!
.

Slappdag

Japp, idag så äre min slappdag. Varje söndag är min slappdag. Jag har pyjamas på mig hela dagen och går inte ut alls. Visst låter det nice? :D dock äre mindre nice när folk kommer hit och jag ser ut som fan xD pappas jobbarkompisar kollar konstigt på mig ^^ Haha.
Idag så har jag läst massor. Men har inte många sidor kvar som jag måste läsa nu. Bra det (: Det har inte varit så kul >< Men snart är jag klar med det, och ska bara börja läsa på nästa grej då ^^ och skriva läsloggar ;p Jäkla skola!

När jag är klar med allt så ska jag väl börja på nästa säsong av The hills ^^ Haha. Jag är beroende :D ^^ Råkade ju kolla på det natt så att jag inte somnade förrens vid 3 ;D Sen imorse vare inte lika kul längre när man skulle upp. Tur att jag sov till kvart över tolv då ^^ haha.

Förövrigt idag så har jag fixat Jonnes födelsedagspresent :D Tack johan för hjälpen ^^
Nästa vecka blire att börja leta till bror min då ;p Dumma barn som fyller 18 och 20. Sluta fylla år va ^^ Haha.


Nu ska jag fortsätta läsa och sen fixa resten!

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now..


over and out!
.

02.05

Klockan är egentligen 'sova' för mig. Men kan inte än...
Jag har suttit och kollat på The Hills till hela säsongen tog slut ^^ Nu har jag bara en säsong kvar att se >< fail på mig. Jaja..

Igår var jag med johanna, mjao och mats på stan. Köpte en tröja för 29 kr :D ^^ Haha. Sen kollade vi tjejer på film hos mjao :) Fast hon somnade, som vanligt! Jag och johanna la henne i sängen (hon somnade på golvet) och sen åkte vi hem.

Idag var jag först och handlade med mamma. Och sen frog vi till mormor&morfar för att fika :) Semlor ftw ^^ Efter det så hämtade vi upp Jonatan och drog hem till mig. Vi tittade på film och sen gick vi ut. Och åkte ner i snön >< På vägen hem så hände det lite tråkiga saker. (vill inte riktigt gå in på vad fall om personer som var med inte vill) Men som tur var så löste sig det! Jonatan åkte hem och nu ligger jag här och skriver.

Imorn blire pluggning och jag hoppas jag hinner träffa Jonatan lite :) <3

Jag saknar dig :'( <3

Over and out!
.

RSS 2.0