Fortfarande kvar vid datorsalsdatorerna..

Datorkunskap IGEN! Fatta att vi har två lektioner per vecka ;o Drygt >< Jaja, jag överlever nog ^^
Men iaf, som jag sa förr kan jag inte kommentera varken bloggar eller bilder från dom här datorerna. Syyyynd!

Och jag är sur på min pappa för han inte har ringt Pär >< Det vill säga att jag inte har fått min dator än. Skithelvete!
Men jag tjatar :D

Annars så har johanna hittat en utav mina miljövänner, och jag hittade sen en till. Trevligt trevligt. Dock tänker jag nog inte ta kontakt med dom ^^ Haha, feeg :D

Igår var jag på skum föresten. Vi hade musiktävling x) Jag tyckte att vi ägde ;D Vi borde ha vunnit. ^^ Johannes fuskade ju ^^ Haha.

Men nu ska jag fortsätta med PowerPoint. ><''

Over and out!
.

Lalala. Brist på annat.

Ja rubriker är fan svårt :P
Men nu är det så att jag snart kan börja blogga igen :D (förhoppningsvis) För pappa har lämnat in min dator till Pääääär :D Och om Pär inte kan fixa min dator så blir Elin en sur tant :oo Inte bra!

Men annars så längtar jag tillbaka till miljötinget och allt folk :''( Kanske ska ta och ringa till Milva och Mika :D Det var våra rumskompisar som var lite halvt jättecoola :)

Ochj btw, som vanligt så är jag på datorkunskapen. Skirtråktigt just nu ><

Hmm..jag funderar om det finns nått viktigt att berätta.. Nja.. inte viktigt men johanna är en elak människa. Hon har tydligen skrivit (med hjälp av T-ove) mitt telefonnummer i deras lektionssal på deras skola. Sen så har en viss Dennis hittat mitt nummer och skrivit. Visst, människan verkar inte vara elak iaf. Men Johanna är :ooo !

Annars saknar jag Jonatan :/ <33

Over and out!
.

Prov ftw haha.

Sitter på datorkunskapen, har precis gjort klart mitt prov. Fan va lätt x) Dom andra sitter tydligen kvar och krånglar, lycka till hörreni! :) Datorkunskapsprov is the shit haha ^^ Förhoppningsvis så gick det så bra som det känns :D Haha.

Men annars så har jag knappt berättat om miljötinget :'D Jag skrev ju ett litet inlägg där på typ lördagen, men efter det så vare ju massa kul ^^ Vi var på galamiddag, fast det var inte så coolt ^^ Men sen så var jag dum i huvudet och sov inte alls. Dock treäffade jag två klockrena älvdalingar och lite crew som var asnice :D tack för den natten! (fan, det där lät inte bra xD haha) Men nej jag orkar inte berätta.

Igår var jag på skum oxå, nice det med ^^ Folket är ju obeskrivligt ^^ gash vad jag är glad :D Men nej nujävlar måste vi (pn-folket och fler?) ha en PN :o Låter typ imorn bra? ^^ Fredag asså? :D Förhoppningsvis ^^

Jaja, nu ska jag dra (:
puss! :*

over and out!
.

Miljötinget

Nu har jag läst massa kommentarer och pusspåer :* <3 haha, ja märks det att jag är glad? :D
Jag sitter just nu i datorsalen på skolan och har folk från olika ställen av landet runt mig, asså vid andra datorer ^^ Jag är nämligen på miljöting :D Kulkul är det faktiskt ^^
Ikväll blire galamiddag och liveband :) Fett nice!
Vi sover till och med här, det känns helwierd att sova på sin egen skola :o Haha. Och jag går runt och nynnar på 'släng kvittot i papperskorgen' (en låt som bara går så, som jag och alva kom på till en teater ^^). Mindre kul ;p

Men nu ska jag ta och kolla bilddagboken och sen gå till aulan :)
Puss ^^

Btw, jag vill ha PN snart :ooo

over and out!
.

Jävla dator!

okej, jag såg att jag hade fått en massa kommentarer, men kan tyvärr inte läsa dem på den här datorn. Men tack alla <3 Ska läsa så fort jag kan (:
Just nu sitter jag på datorkunskapen >< Fast vi ska leka :D Nice ^^

Btw, min dator är sönder, så jag kan inte starta den. Det vill säga att jag inte kan blogga eller läsa bloggar. :( tråkigt nog >< Men jag ska försökka komma åt skolans datorer lite mer (:
Fast det kan hända att min dator kan bli fixad till typ nästa vecka :D Hoppas ^^

Annars är det okej med mig. Jag är kanske inte på toppenhumör, men jag överlever (: Imorn får jag ju träffa nice folk, så det kanske blir bättre då :) ^^

Nej nu måste jag jobba >< pusshej!

Over and out!
.

RSS 2.0