KF

Det första man fick göra var att jaga min katts "lilla" fågel som han hade dragit i. Gillar verkligen när de är så pass levande att de piper och krålar fram, not. Dumma katt! Sedan var det bara att ta fram dammsugaren och försöka hitta alla fjädrar >< ojojoj. 



Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tjocka i mig lite frukost. För halv tre idag åker jag nämligen till min bror i Borlänge. Så jag blir där över dagen i alla fall. Kan hända att jag kommer hem imorgon också.. det märks!

I min trädgård

Sitter ute i trädgården och chillar lite. Försöker komma in i boken "Genom dina ögon", går inte så jättebra än, men men. Tur att jag har ett nice bokmärke i alla fall, ett från självaste Taizé! :) Hoppas ni njuter av solen nu med! För snart är hösten verkligen här, usch! Så det är bara att ta vara på den lilla sol vi får nu :) 






Stockholm






Snart är det klippt

Stockholmshelgen var underbar! Kunde ju inte vara annat när jag fick tillbringa min tid med en sådan speciell person som Han med stort H. Nu fick jag äntligen se hur hans längenhet såg ut och vart han bor. Kan till och med hända att jag hittar dit själv nu. Eller okej, när jag går av tunnelbanorna kan det hända att jag går åt fel håll, men vad gör det? jag blir lite extra förvirrad bara :) Men jag skulle kunna gå från Centralen och hitta! :D 

Men nu ska jag ta och ladda in lite bilder i datorn medans jag drar ner på stan för att klippa av mitt hår! Sedan blir det lite fler ärenden och mera kort. Lite bilder från Stockholm kommer upp idag också :) Puss :*

Nästa stopp

Nästa stopp: Stockholm.
Hejdå lilla huset. 
Puss :*

Tuff tuff

Tre dagar i rad har jag tillbringat min tid nere på stan med Louise. Vi har fönstershoppat (och shoppat, fast vi skulle låta bli haha) och suttit på både Helmers och Kaffestugan. Mysigt må jag säga! Speciellt idag när det var så regnigt. Då kändes det bra att bara mysäta taccos inne på Helmers. Hihi. 

Jag gillar mina glasögon som jag får väldigt ont i huvudet av :) 


Nyss så blev jag lite fattigare när jag beställde en tågresa till Stockholm. Jag åker redan imorgon och ska äntligen få träffa underbaraste Alexander! Blir borta över helgen bara, men det är i alla fall något :) Ska bli så härligt att få se honom igen och krama honom, iiiih! :D

Nu ska jag ta och packa ner lite kläder, pusshej :*

Ett vinnaransikte

Blev nyss hemkörd av Louise, vilket var snällt! Vi har nämligen varit nere på kaffestugan och fikat några timmar. Vi sprang även lite ärenden, så nu har jag en ny bok att läsa (göööttt). Det var mysigt och välbehövligt. Jag gör ju inget på dagarna, och inte hon heller säger hon. Därför bestämde vi att vi drar ner på stan imorgon med, bara för att ha något att göra tillsammans! Hoppas Johanna kan med :) 

Men innan jag drog ner på stan så kollade jag posten och där låg mina nya brillor från lensway! Ni vet dem som jag vann för några dagar sedan. Helt underbart med några nya. Dock så är de kanske lite för starka, eller så är jag bara inte van än. Vi får se hur det går :) Lite ovant iaf. Vad tycks då? 

Ignorera mitt halvsneda öga och hår, haha. Nya brillor bara :)


Afrikas barn

Sitter och kollar på McFly's låt You got a friend på youtube. Shit, jag blir tårögd! Kan nog ha lite att göra med att jag tänker alla små Moçambiquebarn som jag själv träffade när jag var där. De fick i alla fall gå i skolan och så. Så tänk alla de som inte kan, stackare :( Usch jag vill tillbaka till de små barnen. Vill kunna hjälpa på något vis. 
Här kan ni kolla på låten: McFly - You got a friend i alla fall. Jag rekomenderar det, jag älskar låten, klippet och dem! De är underbara engelska pojkar. Pojkar med rött hjärta och röda näsor. 


Sedan att allt det här med Afrikas horn gör så att jag mår dåligt. De första siffrorna jag fick höra var att de hade ett läger för 90 000 pers. Men det kom 1500 personer varje dag dit. Problemet var att de var redan 370 000 som försökte bo där. Och det var för flera veckor sedan. Hemskt! 


Hard work work

Ännu en gång ska jag smita iväg till jobbet för att jobba någon timme. Idag tror jag dock att det inte blir mycket alls. Men på något konstigt vis när jag jobbar, så brukar det vara sjuuuuukt mycket. Jag får alla långa listor, medans de dagen innan mig alltid får gå hem innan lunch. Hemskt fuskigt tycker jag! OtursElin. Alltså idag har jag inte hand om frukosten utan idag städar jag stugor med min farmor. Lite mysigt sådär :)



God natt vänner

Eftersom jag jobbar imorgon så tänkte jag faktiskt mysa ner mig i sängen med två täcken, tre kuddar och en stor tiger. Sedan tänker jag sätta igång f.r.i.e.n.d.s. på min dator och glo på det tills jag somnar. Det blir npg några avsnitt, men det gör inget. Jag somnar nog i alla fall med ett leende på mina läppar :) Sov gott alla stjärnor! 






Levande

Nu känner jag mig lite mer levande, för jag har pratat med Alexander i säkert över 30 minuter. Det gillades från min sida. Det gillas ganska mycket måste jag säga, haha. Just nu känner jag mig lite mer hel också :) Jag tror att jag är lite Bella, ni vet hon i twilight (ja, självklart). Lite dumt att vara som hon, hon är ju inte så smart. Men det är nog inte jag heller när jag tänker efter.. attans. 
Påtal om twilight, så har jag snart läst ut tredje boken. Jag läser endast ett kapitel om dagen så att den inte ska ta slut. Dock så har jag väl bara ungefär ett kapitel kvar nu :( Får bli en sida om dagen nu istället!

Annars har dagen gått åt till att spela Sims >< Socialt va? Nej men jag har faktiskt (som vanligt) fixat åt fiskarna.. Så nu har lilla akvariumet lite bättre. Men jag funderar på att dra ut på inlinesen ett tag, så att något händer denna dag. Det skulle vara sjukt skönt att komma ut faktiskt. Jag tror jag drar iväg direkt. Pusshej, leverpastej!  


Sova sova sova, jatack.

Efter att vart vaken sedan kvart över fyra imorse så är jag redan trött. Inte så konstigt kanske när jag inte somnade förrens halv ett, och vakar senare igen av sms och kan inte somna om, kul. Nej! Men men, nu ska jag sova igen en timme eller två :) Bara så att ni vet! 
Btw, hoppas det går bra för alla som springer idag! Iaf för de som jag har gett frukost till ^^ Antar att de är trötta nu med. De hade ju till och med städat sina stugor innan de kom och åt frukost 05.15 hos mig. Ojojoj. Men aja, puss och god dag :)

04.50

Om tio minuter börjar jag jobba, så det är dags att dra nu. Hoppas att jag får trevliga frukostkunder som ska ut i vasaloppsspåret! :) 
Btw, god morgon på er alla :* Antar att ni sover, men men :)

Fredagsmys

I can be tough, I can be strong.
But with you, It's not like that at all.
Theres a girl who gives a shit
Behind this wall
You just walk through it..

Saknaden av Alexander är för stor. Speciellt när jag snackade med hans syster på facebook. Då ville jag bara packa mina saker och baka i Stockholm istället för här. Hmm.. vi får väl se om jag pallar. Men eftersom jag nu igen saknar och allt det där igen, så antar jag att det är därför mina förbaskade drömmar har börjat igen. Men men, vad ska man göra? 

Annars, en sak som är rolig är att det kommer åter igen folk hit för att ha picknick! Det är rätt nice, haha. Vi får se hur det blir med vädret dock. Det kanske kan bli en innomhuspicknick denna gång. Det märks ^^ Men nu ska jag ta och baka två kladdkakor tror jag :) Puss! 


kvällsinspiration

"The music tells me what to feel.."




♪ Banken & Jag, vi är inte goda vänner, vi är mycket olika ♪

jag hatar att prata med banken i telefon.
person - har du *bla bla bla bla*?
jag - umm.. aldrig hört talas om..
person - men har du bla bla bla?
jag - inte vad jag vet.
person - okej...
Jag hatar att prata med banken i telefon. Började med att jag ringde tre gånger, för jag tröck fel på de förbaskade telefonknapparna. Sedan fick jag såklart vänta, bara för att göra mig mega nervös (slår vad om att man hörde mina hjärtslag utanför huset). Och när jag väl kom fram så skulle jag fråga efter Tobias, det sa dom förr. Så snäll och lydig som jag var, så frågade jag efter Tobias. Undra hur många gånger jag fick vänta för att få tag på honom. Tillslut så sa de, "hittar ingen som heter Tobias". Tack för den tänkte jag! Men istället för att bli arg så snackade jag med en frågvis tjej som gjorde att jag kände mig lagom dum när jag inte hade det ena nummret efter det andra. När jag la på var jag mer ovetandes än när jag ringde upp. Tack :) 


Godmorgon torsdag

Jag drömde inatt igen. Fast en rätt okej dröm. Om mina vänner och Alexander. Han kom hem. Så drömmen gillades starkt. Det var ingen mardröm, hihi :) Dock så kommer inte han hem snart vad jag vet.. Det suger. Och då undrar ni kanske varför jag inte åker dit? För att jag inte kan, säger jag då! Det suger mer. 



lånad från weheartit

Myspicknick i trädgården

Jag tog och bakade en kladdkaka och en äppelpaj med marsánsås (som blev vatten typ?). Sedan kom Johanna med glass och Sara hade kakor, så folket parkerade sig ute i min trädgård och tjockade i sig. Helt underbart! Det är såhär som en onsdag ska tillbringas, med gottigotti och underbara människor! Tack så hemskt mycket! Det kan jag lätt göra om, vilket vi ska.. på fredag. 
Vet inte varför, men jag tror tjejen med horn på huvudet kanske inte uppskattar bilden. Men jag gillar den, så ja, puss <3 




Ingenting vettigt

Igår så hände det massor, dock så kan jag inte berätta det här. Men jag vill! Ni kommer få veta vad som kommer att hända och allt senare! hihihihihihihi, kul kul! Men jag kan berätta att jag var en av de 2000 personerna som vann ett par nya glasögon, så snart kommer det hem ett par bruna minst sagt annorlunda glasögon hem till mig. Kanske nice! Om de inte är snygga i verkligheten så kan jag ju alltid ha dem när jag kör eller är hemma, ja ni fattar :) 

jag har absolut inget vettigt att säga. Förutom att jag har picknick i min trädgård klockan 15.00 med fina vänner. Därför ska jag baka, ja :) Annars om ni inte vill komma på den så kan ni titta på bilden här och försöka lista ut vad den föreställer. Jag vet precis. Kan säga att det är massa skog.. och en ... Ja. 


Barnen i Maciene - Del 2














Ögontävling

God dag världen! Jag var nyss med i en tävling och hoppas på ett par nya glasögon, för skulle vara grymt! Om inte annat så vet jag någon som ska få ett par (om jag nu blir en av de "utvalda"). Och kom precis på att jag måste verkligen fixa nya linser med. Usch, mina pengar rinner iväg. Men måste man så måste man. Annars ser jag ju ingenting.. 

Jag sitter annars och funderar vad jag ska göra idag. Typ städa, byta vatten i mina akvarium (vill inte byta i 300liters akvariumet, dryyyyyyyygt!!!) och kanske baka en kaka :D Tror jag bakar kakan innan jag byter vatten, haha. Äckelvatten med fina fiskar. Btw, har guppy-yngel igen. Bara så att ni vet. Typ 15 eller mer. Mycket viktig information.

Helmyskobild. 


Systeryster <3

Efter en extremt mysig kväll hos min systeryster så känner jag mig lagom tjock. Först så lagade Elin underbar middag till oss och sedan åt vi godis för 90 kr. Kan det bli ett kilo kanske? Jag vet inte, det kändes så i alla fall. Blev proppmätt, sådär mätt så man typ mår illa, haha. Vi lyckades titta på två filmer, sen kände jag mig dödstrött (okej, kanske inte dödstrött, men trött iaf). Helt underbart! Faktiskt ^^ 

Syster Elin :)


Barnen i Maciene - Del 1

Här kommer lite bilder från olika skolor/dagis/fritids: 























Mina pojkar

Imorse fick jag sova bredvid min pojke igen, det var sjukt länge sedan han sov i min säng. Jag brukar inte våga röra mig, för då blir han sur och går sin väg. Men idag så stannade han kvar och tog upp en ganska stor del av min säng. Min lilla (stora) Jack Sparrow. MIN katt (: Dock så sov inte min andra pojke där.. Dumma Stockholm! Men hoppas han har det bra i alla fall (: 

Jag tänkte kasta upp lite bilder från Mo
çambique senare om allt går som det ska :) Var ju ett tag sendan nu, haha. Har även gjort en ny kategori som heter Moçambique 2011. Där hittar ni det mesta från min resa. Dock inte om det är en bild som jag har slängt in i ett helt annat inlägg. Men ni får lite försmak på en bild här: 



♪ Working nine to five ♪

Jobbat alla dagar under helgen. Dock så har jag inte jobbat nio till fem, utan mer fem till elva och sju till fem och så. Måste säga att det känns bra med lite pengar, så man verkligen kan dra iväg på en resa eller liknande. Jag har ju lite saker som är planerade, men för det så behövs pengar. För just nu är jag ganska pank.. buhu! Haha. Men jobbet är kul också faktiskt, har hand om frukosten den här och nästa helg. Folk uppskattar verkligen det, så det är kul. Och gården är så fin på morgonen när solen precis håller på och gå upp. Mys! (dock så gick en säkring idag så vi fick panik när det inte gick att fixa först, men Moa (födelsedagsbarnet) löste problemet!)


En bild från bilen när jag var påväg till Öland. Tog den i förbifarten så skärpan är inte den bästa, haha. 


Höst?

Det känns som att höstvindarna kommer nu. Uscha! Jag vill ta fram min höstjacka och alla mina sjalar, samtidigt som jag vill springa runt i shorts och linne. Sommaren gick förbi så himla snabbt. Det känns som att det nyss började, och nu är det typ slut? Jaja, då är det väl dags att skippa picknickarna i framtiden och börja med filmkällar istället. Inget fel på det egentligen :) 

Alexander har kommit tillbaka hit och nu får vi se om vi kanske ska åka upp till Noppikoski med min far. Annars kanske det bli en bakdag, fotodag eller så hittar vi på något helt annat. Kanske går på bio? Jag vet inte alls, vi får se. Det känns i alla fall underbart att han är hemma. Jag drömmer inte mina mardrömmar nu. Har inte gjort det sedan han kom hem, alltså på två nätter. Underbart! 

En varm sommardag på Öland var det när bilden togs. Jag vill gärna tillbaka ^^ 

"It raining .. photos" ♪

Skjutsade nyss ner min Alexander till tandläkaren med hans nya inflyttningspresent. Tror dock inte han tog med den till tandläkaren, men i alla fall.. Nu ska jag ta och sätta in en hel hög med foton i mitt gråa album igen. Det gillas! Hoppas jag kan sätta in minst 50 kort iaf, då har jag bara ungefär 150 kvar, eller mer. Jag har dock inte framkallat alla foton som jag vill än, suck. 


lånad från we♥it.com

Jag vill bort förövrigt. Efter att mitt lilla samtal på gågatan med Alexanders mormor så känner jag att jag vill resa som bara tusan. Afrika, Grekland, Australien, Japan, Frankrike, England och kanske till och med korea, helst nord. Jag vet att jag är knäpp som vill åka till tex nordkorea, men jag vill se hur de har de och hur mycket man egentligen får se. Allt är ju så "säg inget om det här". Annars så är det väl någolunda lugna länder, förutom att japan har det som de har, grekland är det lite uppror i, afrika är det svält och även england gör lite uppror. Ja. Men jag vill. Jag har mina drömmar. 



Lycka samlad i foton


Planer!

Just nu ser jag på när min guppyhanne kollar på sig själv i glaset och blir typ sur. Mycket trevligt! Annars så gör jag mig iordning för att dra ner på stan. Jag ska se om jag kan köpa lite fika och ha en liten picknick med några vänner. Sedan bär det av till tågstationen för att möta upp Alexander, underbart!! 

Vad har jag slysslat med idag då? Kaffestugan med min bror har nog varit höjdpunkten än så länge :) Annars blev det lite kortinsättning och en dusch. Inte mycket alltså. Härlig tisdag. 

Fyren










Tisdag 9 Aug.

God morgon alla :* Just nu sitter jag med lite varm obóy och kollar på regnet som öser ner. För bara någon minut sedan var det sol och fint.. Dumma regn! Jag antar att det blir en fotoinsättardag eller filmdag medans jag kanske väntar på att Alexander kommer HEM, hör ni HEM. Stockholm räknar jag inte för hem :( Hoppas han kommer idag iaf ^^ Det skulle vara fantastiskt! För jag tackade nej till mina vänner. Jag hade ingen lust att supa och bli klagad på åter igen. Nej, jag orkar inte det i mitt tillstånd nu. Jag vill bara ta det lugnt och samla mig :) Men hoppas mina kära vänner får en toppendag i alla fall :D


Lånad från we<3it.com


Jag kan jag

Nu har jag packat upp, städat, lagat mat, fixat pumpen till ynglen, pratat i telefon med alexander två gånger (<3), "lagat" min mobil (har äntligen åäö igen, tack timmie för tipset), fixat massa filmer till datorn, bakat en kladdkaka, fikat såklart och nu vill jag ut och plocka smultron. Hoppas bara att jag hinner med lite fotoinsättning med idag också. Jag måste hålla mig sysselsatt känner jag. Gach. En inlinesrunda med kanske? Eller en film med vänner? Vi får se! 



' I'm capable of taking care of myself. But I know, that it's hard to be stuck with people that you love.

Öland i ett nötskal






Jag känner en ..

God morgon solstrålar! (god dag?) Jag drömde inte allt för hemska drömmar denna natt. Det kändes rätt nice må jag säga. Jag drömde att jag fick lov att jobba med frukosten åt skolbarn typ. Jag var på en jättestor skolgård, typ i Mocambique. Barnen sprang runt där och helt plötsligt ser jag en kompis till mig, fast lite mulligaren än vad han var sist. Jag blev lite osäker om det var han, men det var det! Shit vad glad jag blev, hahah :D Inte helt fel dröm, när man drömmer om de man saknar. 

Här kommer iaf en (två) bild(er) från Öland.






Avundsjuk.se

Jag är avundsjuk på denna underbara fotograf. 
Ge mig, tack. 
God natt!

.. eller var hemma verkligen bäst?

Det tokregnar! Usch, jag vill inte längre vara hemma. Ska det vara såhär så kan jag lika gärna åka tillbaka till underbara (just nu blåsiga) Öland.




Men efter tre filmer och lite huvudvärk så har dagen gått förbi den med. 
Hoppas på en förbaskat mycket bättre dag imorgon. Då kommer även fler bilder upp. (och jag ska ladda upp från Mocambique med..)
Nu: Sängen med min bok. Pallar inte att göra nå annat. 

' Nu har det gått över en vecka, och jag håller på och blir galen. kom hem.

Over and out!
.

Borta bra, men hemma bäst!

Äntligen hemma! Dock så var det dåligt väder här, vafan? Jag skulle ha tagit med mig solen från Öland, helt klart. Men men det är inte mycket att göra åt. 
Det kändes okej att komma hem till min egna säng iaf. Dock så sov jag ju inte bättre i den, men den var inte lika hård som husvagnens. 

Nu ska jag ta och äta frukost, innomhus eftersom det inte längre är någon sol >< Senare ska jag väl ladda upp några foton (det blev inte många alls).. 
Puss! 

Over and out!
.

Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

Då är allt packat och jag ska bara ta en snabbdusch innan vi drar. Tänkte att min lilla rosa MP3 (höhö) skulle få ladda i sig lite musik också då. Annars klarar jag nog inte hela bilfärden ner. Ett liv utan musik är inte ett liv! 
Men kameran är nedpackad (okej, jag har faktiskt tre kameror nedpackade), så det lär bli en del bilder. 


En cambild på mig i dagens jobbtröja. 


Ses om flera dagar! Vet inte när jag kommer hem, så det blir nog ganska tomt på bloggfronten. Puss :*

Over and out!
.

RSS 2.0