Gott och blandat



Hahaha. Härlig låt och video, haha. Ungefär sådär känner jag, ja inte riktigt allt som han sjunger då, men en del! Jag känner verkligen inte för att göra nått, vill bara sova ;p 

Men jag ska skriva religion och plugga psykologi nu. Plugg plugg plugg plugg. FAN VA TRÅK! 

Over and out!
.

Absoluta slutproduktionen.

Nu har jag spelat igenom min sista teaterprodjuktion för livet tror jag. Det var en "från min sida" som såg min sista teater, mamma <3 Aldrig mer kommer jag nog stå på scenen på samma sätt. Det var sista gången som jag stod på scenen med klassen och bugade med dem. Sista gången jag gör en prodution med dem. Shit! Blandade känslor. Men jag grät faktiskt inte idag. Dock så gör jag nog det imorn eller så, haha.

Nu ska jag skriva klart min samhällskunskap och sedan är den borta för livet. YES! 
Bilder kommer.. jag har fortfarande inte fått tillbaka kortläsaren. 
Förlåt för texttexttext. 

Over and out!
.

skolan, mitt andra hem <3

Känner att jag bor på skolan nu ^^ haha. Idag ska jag vara i skolan i från åtta (morgon) till tio ikväll typ. Trevligt! Ska spela teater två gånger idag. En gång för skolan och en gång för släkt och vänner :) Men det är ganska mysigt att vara här när skolan är helt tomt, haha. man kan verkligen hoppa runt och skrika då om man vill ;)

Men nu ska jag plugga lite samhällskunskap och religion innan jag ska lyssna på vad vi studenter inte får göra, i aulan. Pusshej, guu' va gEEEJ!

over and out!
.

En ny familjemedlem

Efter många mils åkande för pappa, Andreas och Lisa så har våran nya familjemedlem äntligen kommit hem. Tog faktiskt hela dagen för dem, haha. Men nu så har de rullat in på gården och det har även våran nya Mini gjort. Det är inte vilken mini som helst utan den är extra speciell! :D dock så minns jag inte varför den var det.. men jag minns att den var speciell! Typ med Yahama-motor kanske? nice äre iaf ;) 

btw, JAG ÄR GLAD FÖR JAG GÖR MINA SISTA UPPGIFTER I SKOLAN NU! STUDENTVECKORNA NU!!!!! WOOOOOHOOOOOOO!!!! ville bara säga det. 

Over and out!
.

Kan du fånga mina drömmar?

Jag börjar bli lite trött på mina återkommande mardrömmar. Att se folk bli knivhuggna och dödade är inte det roligaste man kan drömma har jag kommit fram till. Inte heller känslan av att man inte kan göra något. Jag vill inte se de där röda ögonen med knivsåg på sig, eller försöka köra över mördaren med en typ månbil (ja, det var lite komiskt faktiskt). Inte kul längre! 

Det är nästan alltid samma plats som en av drömmarna utspelar sig på också. Ja, jag börjar kunna platsen ganska bra nu, skulle nog kunna rita upp den till och med. Fast på just den här platsen så har det vart både bra och dåliga drömmar :)

Nej att bli ständigt jagad och se släkt och vänner dö är inget jag vill vara med om längre. Så nu säger jag att jag önskar mig en drömfångare till födelsedagspresent! Eller om någon vet hur jag kan få slut på dessa drömmar, så säg till! 



Nu ska jag ta och tända ljus och vänta på mamma. Vi ska nämligen snart fika :) 
Sedan blire plugg! Religion <3

Over and out!
.

igår

Igår började det kändes det som. En sådan lätt början på studentveckorna. Lagom kul liksom! Allting var lagom ^^
Vi grillade Haribo-marshmallows och stekte hamburgare över elden. Ganska nice måste jag säga. Folket var ju inte direkt helt fel heller ;) haha.

Bilder från kvällen kommer upp när jag har fått tillbaka min kortläsare. 
Nu blire duschen :) Puss! 

Over and out!
.

.

Har inget vettigt att säga. 
Har nog inte det på ett tag. 
Eller vi får se. 


Over and out!
.

Elin + Matte = kortslutning

Jag sitter nu på en maktposition och förbereder mig inför matteprovet som är på fredag. Jag räknar (höhö) med ett Ig. ^^ men det är ju inte hela världen :)

Men nu ska jag fortsätta! Puss :*

over and out!
.

Bildbomb

jag tycker om.



Källa
http://weheartit.com/

God natt!

Over and out!
.

Mysplugg

Mitt i allt plugg så bestämde jag mig för att dra på mig mina mjukisbyxor och sovtröja. Då kändes det redan mycket bättre! Sedan knarkade jag lite alvedon och drog igång The Hills i bakgrunden av mitt plugg, så nu känns det nästan riktigt lyxigt ;) 


Ser aningen drogad och överglad ut.. Kanske inte riktigt så jag känner mig, men men. 

Over and out!
.

Min hjärna är för liten för allt det här

Jag är stressad, stressad, stressad, stressad och stressad. Sedan så måste jag säga att jag är lite stressad också.. Shit jag orkar inte med allt det här >< Dumma! 

Fick nyss veta (äntligen!) att balen börjar klockan fyra. Fan tänkte jag! Jag borde vara på Moçambique-möte till två (och då är det egentligen inte slut än). Det blir lite svårt för min faster att fixa mitt hår och smink i tre timmar om jag ska åka två. BLÖÖÖÖ!

Sedan så är det ju skolan också.. Jag har fortfarande uppgifter att göra >< Plus ett Matte C prov, nationellt prov. Om någon har lust att göra det åt mig så gärna! Hör bara av er så löser vi det ;D Sedan har vi religion, samhällskunskap och Facktecking, textil, färg och form.. Plus psykologi (: Toppen!  

Teatern har vi ju med, men som tur är så har vi endast två föreställningar kvar. Underbart! Dock så närmar sig MÖG (musik över gränserna) och min klass verkar vara peppade på det, men inte jag. Vill INTE! Fyfan.


Okej, nu blir det mycket text men men. Förlåt! 
Jag vill egentligen bara köra ut till Sold och flyga drake med Alexander när solen går ner igen. Snälla? 

Aja, ska väl fortsätta plugga lite religion.. Btw, sa jag att jag var stressad? 


Over and out!
.

½ liter oboy



Har vart duktig idag och sök skolor och bytt vatten till mitt ena akvarium. Plus att jag tänkte plocka upp lite i rummet innan jag ska sova. 
Pga att jag har varit så duktig, så kände jag för att belöna mig med en halv liter varm oboy (: Mums! 

Over and out!
.

Ynka två

Märkte att jag faktiskt inte hade så mycket bilder alls från dessa fem dagar som har varit. Eller inga som jag tänker slänga upp här iaf. Okej, det där lät fel men det är mer skolfoton och så som jag har tagit annars. 

Ni får nöja er med två oredigerade bilder från teatern och på ett par blommor jag fick av mamma som grattis :)






Over and out!
.

Några dagar senare

Har väl gått sådär fem - sex dagar sedan jag skrev sist ^^ Men jag har haft en hel del saker att göra. Jag har tex vart i borlänge och fixat klart allt med balklänningen, spelat sjukt mycket teater (slutproduktion), skrivit klart projektarbete och hälsat på biskopen iår igen. Det var ju även eurovision 2011 igår, haha. Ganska kul att Sverige faktiskt kom trea :) 

Jag orkar inte riktigt skriva för det är så mycket på gång nu. Dumma skola! Men jag funderar på att lägga upp lite bilder senare idag :) Kanske om en timme eller två. 
Puss! 

Over and out!
.

1001

Har nu skrivit 1000 inlägg på blogg.se ;) med det här så blir det då 1001, haha.

Jag vet inte vad som har hänt med mig blogg. Jag hoppas den visar mina inlägg snart igen. Den vill ju inte visa majinlläggen ;p dumt!
Skriver förövrigt från mobilen för jag är på körskolan.. Usch! Jaja, nu ska jag vara duktig! Puss ;)

Over and out!
.

Borta bra, men hemma.. umm fan plugg.

Då var man hemma igen från lägret med mina konfirmander. Jag är lite trött och jag kan tänka mig att barnen är ännu tröttare, hahaha. Det är inte lätt att vara konfirmand hos oss inte ;) Har iaf haft en okej helg tycker jag. Jag har lärt mig flera namn nu, haha. Jag har även fått en del bitchblickar och Neeeeej, men då är allt som det ska anser jag! Jag förstår inte varför de blir sura på mig när jag tvingar dem att städa toaletterna.. ;o 

Men nu när jag är hemma så tänker jag försöka träffa min pöjk igen! ååh, jag saknar honom ^^ hihi.
Förhoppningsvis så kommer jag få träffa honom snaaart :DDD oj vad fjollig jag är va? haha.


Men måste dock fortsätta att plugga, plugga och plugga. Hoppas på att två(!) uppgifter försvinner idag. Det skulle vara så härligt :D 
Jaja, nu ska jag förska få bort uppgifterna, puss ;) 

Over and out!
.

Veckan är inte slut än

Hem från skolan och packa. Nu ska jag snart lägga ner lite till i väskan, typ tandborste kanske? Ja, jag ska på konfirmationsläger med mina småttingar över helgen. Så det känns som att jag inte kommer att få någon helg.. 

OCH så måste jag försöka plugga nu samtidigt som jag packar, haha det här är så drygt! Jag orkar inte >< Men men, vad gör man inte för att få betyg i nån skola som man bara vill bort ifrån :p Haha. 





over and out!
.

Skolan är mitt liv

Kom hem 22.00 från skolan idag. Kul? Nej, jobbigt! Det värsta är att jag sitter och skriver på en skoluppfigt nu med.. Men den ska vara klar om 8,5 timme så jag måste verkligen göra den här. Usch vad trött jag bli på skolan!
Fast imorn får jag åka på läger och "slappna av", dvs ta livet av mig typ, hahaha. Jag kommer vara så trött efter att jag kommer somna i skolan sen.
Nej nu kan jag inte sitta och inte plugga mera.. Måste jobba >< 
God natt på er som får sova :* 

Over and out!
.

Vi ser det snöar

Ännu en morgon (och dag!) med snö, fyfan. Vart tog det härliga sommarvädret vägen? Jag vill ha 20 grader och sol igen! Jag vill kunna gå i t-shirt och shorts nu igen >< Usch för kyla! 

Men om lite mer än en månad får jag åka till varma Moçambique. Gach vad jag längtar. Det kommer bli så spännande. Och jag hoppas att det är varmt utan regn :) 


(hittad på tumblr)

Sedan kan jag säga att jag har skaffat Tumblr. Jag kunde inte låta bli, haha. Här kan ni hitta mig. Men jag kommer fortfarnade att blogga här, höhö. 

Har inget kul att säga.. Kan berätta att jag drar till Borlänge imorn och på läger i helgen. Ja.. typ. 

Over and out!
.

Vill ha

något liknande skulle inte sitta helt fel. gillar verkligen de två sista!









Eller vad sägs?

Over and out!
.

I just need to be a little crazy

All my life I've been good,
But now
I'm thinking What The Hell!




over and out!
.

Nordkorea, nu du ska du granskas!

Heter det granskas? ...

Det är väl dags att jag sätter igång igen då så jag jag hinner bli klar tills fredag. Kanske låter som lång tid, men det är egentligen bara idag och imorgon jag kan. Och Nordkoreauppgiften är inte det enda som jag ska bli klar med den här veckan.. Fyfan! 

Såhär såg jag ut innan jag förstod hur mycket jag skulle skriva:


Och såhär såg jag ut när jag fattade att detta kommer bli min död:


Nej, nu ska jag sätta igång igen och läsa om Nordkoreas konflikter och kärnvapen, med lite svält på det. Mums! 

Over and out!
.

Imse Vimse Usama

Vaknade av klockan och några sekunder senare så berättade mamma att det hade snöat ute, fast det var inte den stora nyheten idag, nej verkligen inte. Utan att Usama bin Ladin helt plötsligt var död, hoppsan! Ja, vad ska man säga? Tycker faktiskt de skulle ha tagit in honom på förhör eller liknande först. Så man skulle få höra vad han hade att säga liksom. Nu får vi ju aldrig veta vad han tänkte.. om han tänkte.
Men det här är en stor grej, extremt stor grej.. ja iaf för USA. De har tydligen firat hela natten lång och jag antar att de kommer fortsätta.


Själv så grubblar jag över rondeller och samhällskunskapsuppgiften. Det känns viktigare för mig just nu, haha. Sedan ser jag extremt mycket fram emot Fast&Furious 5 som kommer ut nu i veckan!! WOOHOOO! :DDD


Nu ska jag spring och leta efter mina skruttar Ditte, Maria och Alva-Lou ;D Pyss!
Förlåt för så mycket text, haha.

Over and out!
.


Gärna min hjärna

Ibland önskar jag att jag inte hade någon hjärna, för då skulle jag antagligen inte kunna tänka eller göra saker, och då skulle jag inte behöva gå i skolan, och då skulle jag inte behöva plugga, och då skulle jag kunna sova istället :) 
Så därför kastade jag i min hjärna i vattnet idag och tog kort på den, mysigt va? :)



Annars så skulle jag vilja säga; lyckad dag igår och nu ska jag snart sova. 
God natt!

Over and out!
.

RSS 2.0