Tråk

Nu sitter jag och sammanställer massa grejer till skolan. Hmm jag har failat på det. Men men, jag får jobba mer på något annat ist. (ja, jag håller på med detta pga skolresan)

Idag så hade jag sovmorgon, underbart! :D Började med musik, och min musiklärare gör inte detta roligare eftersom hon ändrar hur jag ska spela :S Sist skulle jag spela på ett vis, nu på ett annat. Vafan? Jaja, jag vill iaf inte vara med på MÖG som resten av klassen verkar vilja ><

Iaf så drog jag hem efter skolan, och sov. Men jag har iaf varit duktig endå :D Jag har varit till farmor, apoteket, salongen och nu ska jag plugga. Gach vad jag är duktig hela tiden xD Haha, not.
Jaja..

over and out!
.

Söndag

Tråkinlägg.

Jag gillar verkligen inte söndagar, och idag så är den nog värre än vanligt. Men jaja, nu ska jag inte börja med en emoblogg igen.

Jag var iaf duktig som tog mig itid till AG imorse, höll på att skita i det. Kunde inte sova inatt, så jag var jättetrött imorse. Men jag lyckades som sagt, duktigt. I alla fall så var jag där och fixade lite innan vi delade ut fika till folk som varit i kyrkan. Tror de gillade det. 

Drog sen hem, för att bli hämtad av morfar, som skjutsade mig till mormor ^^ Käkade där, och sen ner på stan för jobb. Japp japp, fram och tillbaka hela tiden. 
Men jag stod mitt pass på stan och gick sen med johanna till Kaffestugan. 
Nu sitter jag här och gör läxor.  Extremt tråkigt!  

Bjuder på en bild, så detta inlägg blir lite roligare iaf.



Min arbetsgrupp.
Jag och Fillman längst till vänster :)
Taize -09
<3


Nu ska jag fortsätta plugga.


' Börjar som hon, igen. Jobba jobba. Glöm bort.

Over and out!
.


Arvingarna

Om en timme ska jag vara nere på mora parken. Då ska vi spela och dansarna ska dansa (nehe?) mellan matgästerna har ätit och de väntar på Arvingarna. Alltså, vi är mellangej ^^ Hahaha.

Jag ska fixa lite nu, sen drar jag :)
Btw, sagan om ringen var helt okej x) Haha. (Y)
Puss :*

Over and out!
.

Vaknade på rätt sida..

.. ja jag vaknade ju bredvid johan så ;) Det kan man inte kalla fel direkt. Inte alls :D Fast han drog till AG :( Jaja, jag får nog träffa han idag med :D Haha.


Igår så drog jag bort till Johanna, och vi blev lite folk iaf. Kollade på två filmer. Dvs:

1408 (hata ><)






Och Death race (bilar <3)




Fick skjuts av mjao hem sen, och så kom johan hit. Underbart!


Nu ska jag titta på Sagan om Ringen för första gången i mitt liv ^^ Haha. Så nu har jag nått att göra ett tag :)
Och ikväll blire Mora Parken. (Y) Önska mig lycka till med replikerna mm ;) Haha.


Over and out!
.

Familj

Va 17 har jag för en familj egentligen?

Pappa - Jag går till mammas jobb nu jag.
Jag - Okej, passa dig så du inte gåt vilse. Haha.
Pappa - Lugnt, jag har GPS:en med mig. Hejdå!
Jag - Haha, hejdå x)

Mamma - Elin, kom så får du kööööööttsoooooppa.
Elin - Mmm.. 
Mamma - Men kom så får du köööttsooooppa! 
Elin - Jaaa! 
Mamma - haha, det är inge köttsoppa såklart. *jätteglad* 

Vafan? Töntfamilj jag har. Jag måste vara den smartaste här iaf ;) 

För övrigt så drar jag snart till Johanna,  typ snart snart.
Snackar med Mete och johanna just nu. Haha, jag och han ska tydligen gifta oss. Hahaha, nejdå vi jävlas bara med johanna... som vanligt :D Underbart!

Over and out!
.

Fotografiskbild A

Sitter på lektion just nu. Ja, ni kanske fattar att jag sitter på foto A ;) Det är en fett nice kurs måste jag säga :D Lix, fota på skoltid = underbart! ^^ haha. Fast just nu så väntar jag på Bosse som inte vill bli klar >< Men men :)
Igår var jag på mora parken och sen blev det att dra till AG :) Vi spelade Twister! Och gissa vem som vann? JAG! ;D Jag är bäst! haha, kanske inte ^^
Btw, idag tog jag svinsprutan och jag hoppas att jag inte blir sjuk nu :) Då blre så jobbigt tycker jag ><
Umm.. har inget att skriva så nu drar jag :) Kram på er!
Over and out!
.

Bättre

Nu sitter jag och dricker te, plus att jag lyssnar på Elton John (faktiskt), så nu mår jag bättre :)
Dags att läsa :)

Your song - Elton John









Over and out!
.


24-11-09

' Det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig, det irriterar mig.. eller vänta DU irriterar mig.
Så, då var det sagt.

Nu sitter en blöt Elin och är sur. Jag borde verkligen inte skriva nu. Men, det var en jävla fucking skitbil som absolut fick lov att skvätta mer mig typ såååååååhär mycket när jag cyklade hem idag >< Surt!

Fast jag ska ta och dra på mig myskläder nu och sen blire te med min bok.
Hoppas på att dagen blir bättre.

Puss :*

Over and out!
.

Sjuk? kanske :o

Gach jag måste vara sjuk. Jag fick ett sånt här shoppingryck. Jag vill shoppa, NU! Inte okej :( Haha. Men jag är väl kanske lite tjej jag med? Tydligen. Det finns där inne någonstans ;) Haha. Pojkflicka ftw :)
Men ibland måste jag kanske visa att jag är tjej? Typ som nu. Jag vill shoppa. Och det värsta var att jag kollade på klänningar nyss (ja ni läste rätt), fast jag hittade ingen som jag gillade, haha ^^







Over and out!
.

En tröja, två personer.

Evelina: Jag LOVAR att jag ska be han ringa dig :) Jag skriver upp det på min telefon nu så jag kommer ihåg det tills på onsdag :) Skulle vara superduperkul om du hängde på :D Och du, jag saknar dig, plus att jag vet att de andra saknar dig med :( Pusspårej <3




Inte hänt mkt idag.
Det här är en typisk esta08-dag. Iaf när jag och Alva-lou har tråkigt x)



Förlåt för dåligt ljud och bild. Men min mobil är inte den bästa ><

Nu ska jag ta en varm kopp med oboy och sen sätta mig och läsa 83.4 sidor i min bok, det suger :)
Puss :*


Over and out!
.

Slow loris

Josefine skickade ett youtube klipp med en Slow loris-shittishittidjur. (va heter de på svenska?) Och de är typ de sötaste djuren någonsin :'D Jag vill ha! Visst, de är nattdjur och så. Men de är fortfarande sjukt söta :D





Jag funderar även på att kolla upp mitt hjärta igen. Det slog läskigt snabbt nu i helgen. Dock så kanske det berodde på att jag skrattade massor? Jaja, det är lite fail iaf.



' Jag försöker faktiskt, men det är svårt när det bara är jag.


over and out!
.


Asseläger

För några timmar sedan så kom jag hem från Oxberg där vi (assar/ledare) var på läger. Haha, det var helt underbart :D Mat, film och lite snack.. plus massa mer mat :D det blev en misstolkarhelg på full nivå x) Haha.
Tack för en fantastik helg allihopa :D <3


För övrigt så fyller Ville Valo år idag :D Så grattis somfan på honom ;D





' snälla, läs som står så klart i min panna. läs och tolka. 


over and out!

Sockerkaka

Dumma jävla sockerkaka :( Det såg så bra ut, den var så fin min lilla sockerkaka. Men så failade allt :( Dumma botten! Tur att jag har en mamma som gör en ny till mig ^^







Papppa hittade en kul frukt idag.
Den var inge god.


 




Nu ska jag faktiskt sova :o  Innan 00.00 :o Det är coolt. jag har till och med dragit ned rullgardinen och borstat tänderna. Nu ska jag bara mata fiskarna och sen så kommer jag krypa ner under mitt täcke. Hmm.. saknar johan, saknar hans axel >< Jaja :/

Puss och god natt :*

over and out!
.

 

 

 

 


fredag..? :D nej fan torsdag...

Tänkte precis som rubriken när jag vaknade idag. Blev grymt besviken när jag kom på att det var torsdag. Men men ^^ Snart ska jag börja baka, för vi ska sälja grejs på marknaden i Nusnäs :) Duktig klass jag har ^^

Vad har hänt idag då? jo, skolan :P Haha. sen typ inge mer. Jag har bara handlat med far min och sen hem hem hem :)

Ja, somsagt.. Nu ska jag baka :)
Kommer nog lite random bilder sen :)

over and out!
.


Lång dag idag

Ojoj, idag var det en lång dag i skolan. Först satt jag 2 timmar på NP, fast vi hade engentligen 4 timmar. Men jag tyckte vrekligen inte att jag behövde sitta mer. Vi får se hur det gick med provet sen :) Men eftersom jag gick efter 2 timmar, så hade jag då rast från kl 10.00 till 12.45, det vill säga i nästan 3 timmar. Haha. Mindre roligt var det då iaf ^^

På teatern sen bildade vi en massagerad, mys mys :*

                                                   en del utav mina söta klasskompisar :D



Snart ska jag utgå från detta hus. Jag ska ta och traska ner till Andreasgården för att träffa folk :D Underbart! Jag älskar att vara där med alla. Men saknar självklart vissa :/ Fast man får väl leva vidare iaf ^^ Jaja :D haha.

Puss ;* 

over and out!

 


Farmor

Kom nyss hem från farmor. Hon fyller nämligen 65 år idag, så vi var där och firade henne. Det var väl trevligt, förutom att man har nog gått upp minst 5 kg nu x) Först mat, sen fika och sen fika på det ;o Fika 2 ggr? Fail! Men gott var det iaf och hon verkade bli glad över att vi var där :)


Idag så har jag såklart varit i skolan och då tittade jag, amanda och alva-lou på barnopera :D Det var fett kul. De spelade Aladin :D Barnen verkade gillade det med ^^ Haha. Underbart :)

Nu ska jag ta och läsa lite svenska tills imorn. Då ska jag skriva NP i fyra timmar, usch >< Fast det är bara en övning.

Over and out!
.

Miljötinget (bilder)

Bättre sent än aldrig ;)

Mobilkamera. Sorry för dåliga bilder :(
Och de är ej i ordning x)



Clockwise


Jag läste styckmördaren. ><


Sexiga Alva-Lou ;)


nåå.

Nej, jag hittade inte fler bilder nu. Dåliga bilder jag vet. Men men.

Nu blite te och mys.
Puss :*

over and out!
.


sushi

Det blev inge Ica Maxi med Mjao, det blev ist sushi med henne och johanna :) Gjorde ingenting ^^ Haha.
Nu ska jag ut och gå med mamma och pappa. Och sen ska jag försöka plugga. Tror dock inte att det kommer gå så bra. Men det märks :)

Puss :*

Over and out!
.

Måndag och ledigt

Vaknade nyss av att telefonen ringde. Gach, jobbigt jobbigt!
Men nu kom pappa precis hem, sminkad xD Hahahaha. Han har varit modell idag x) Hahaha. Kul kul. JAG fick iaf ett gott skratt åt honom :D (haha, nu ropar han att jag ska hjälpa honom ta bort sminket xD) .... Sådär, då var det fixat :)

(och här skulle det vara en bild, men blogg.se hatar mig, så ni får tänka er en bild med snö här)

idag vet jag bara att jag ska till Ica Maxi med Mjao. Hon ska tydligen ha nått där ^^ Sen vet jag inge mer :) Kanske ska ta mig i kragen lite och plugga? Hmm tråk, men jag måste verkligen ><

Over and out!
.

McFLY

De är fortfarande ett utav mina favoritband. Att de gör sina videos som jag vet inte vad, gör inte det hela mkt värre :)
(dock så tror jag det första klippet här är gjort av en privatperson, men men)







Det här är nog en utav de finaste låtarna (enligt mig).




Bandet verkar ju vara helt underbara :D Haha. De lyser upp en tråkig söndagsdag som denna :) Tror detta kommer bli en McFLY-dag, hehe ^^

Over and out!
.

Teater, teater, teater

Hade öppethus på skolan idag. Vi på teaterprogrammet spela teatersport :D Gach vad det var roligt, iaf första vändan (vi kom delad etta ^^). Dock så failade vi stort andra gången xD Sist, med ½ poäng som våran lärare gav oss för att vara snäll xD Hahha.

Om nån timme ska jag dra iväg till parken för att spela ännu mera teater :) Det blir för matgäster då, som senare ska vara där på dansbandskväll. Kul kul!

Nu ska jag plocka fram mina fiiina kläder xD

Over and out!
.


Hos M.

Kom hem från Mjao för ett tag sen. Var där och firade att hon klarade körkortet idag :D Hon fick fina presenter från mig och johanna ^^ Haha, en leksaksbil och cider x) Det vill väl alla ha? ;D

Och ja, nu mår jag bättre efter att få ha varit med dem ett tag. Det behövdes verkligen! De är extremt underbara, de bästa som finns :) Och sen att Erica var där gjorde det ju inte direkt värre :D Haha, klockren hon är :D


Nu ska jag sova och när jag vaknar blire teatersport på skolan, möte och sen mora parken för lite mer teater :)

Over and out!
.

13 nov.

Idag äre fedag, och det är den 13. Hmm.. Det har faktiskt varit en väldigt dålig dag. Rätt så extremt. Jävla skitdag. Men skitsamma.

Mjao fixade körkortet idag iaf! Grattis på henne <3
Ska iväg och fira henne med johanna sen :)

Nu ska jag sova en timme... eller två.

Over and out!
.

God natt

om jag mår bättre nu? Nja, har skuldkänslor nu ist. Men det kanske är bättre? Joo kanske. Imorn kommer jag säkert må super :)

God natt folket :*

over and out!
.

Skit i och läsa det här.

Jag är sur, så skriver endast för mig själv.
Skriver ett mer 'riktigt' sen :)


Jag irriterar mig mer och mer på allt och alla just nu. Alla glada människor. Alla som skrattar och håller på. Gach kan de inte hålla käften?! Okej okej, visst det är superbra att de är glada, det är ju så det ska vara. Kul för dem! (och ja, jag menar att de är kul för dem) Men jag orkar bara inte just nu. Så förlåt.

Men idag åkte jag iaf iväg till skolan och hade en lite seg teaterlektion, en kultur- och idéhistorielektion som jag höll på och somna på och sen en mattelektion. Efter det så slutade jag, det vill säga kl 13.00, men inte fick jag gå hem för det inte. Jag var kvar på skolan till halv fem. Elin mindre glad.

Sen har jag bara varit allmänt seg, tills jag fick de jävla smset. fan dig. Säga sånna saker om mig, visst allt började som skämt och jag tog det verkligen som skämt. Men när människan gick över och började mena saker, blev det inte lika kul. Personen som en gång var min räddning när jag mådde kasst, är nu personen som gör så jag mår kasst. 
 ' om du först ska dissa och sen skriva sådär, så tycker jag att du kan ge fan i mig nu och leva ditt egna lilla perfekta liv. jag överlever.



over and out!
.


aaaaahhhh...

....skolan äter upp mig :OOOOO!

over and out!
.

varmt! eller?


Sitter under mitt täcke just nu eftersom det är hela 18 grader här inne. Woho vad varmt >< Nej usch, var har värmen tagit vägen? :o Jag vill faktiskt inte ha vinter just nu. Jag vill ha sommar! Men men, bara snön kommer och stannar kvar så blir det nog bra :)

Snart ska jag plugga manus ^^ Jag börjar nästan bli lite nervös inför lördag (ska spela på mora parken), tänk om allt går åt helvete? Gach ^^
Men innan jag börjar, så ska jag 'fixa' en film :) Haha.

Jag och Alva-Lou fick massa skrattanfall idag x) Hahahaha.  Kiiiineeees! Ja jag tänker inte säga mer än att vi typ dog :) 


 




                                                       Haha, ja jag ser läskig ut x)


' jag minns allt för bra. minns alla låtar jag kopplade till dig. minns textraderna som du gillade. minns för mycket. när kommer jag få se dig igen? när kommer jag få prata med dig igen, kommer jag ens det? ingen som vet. varken du, jag eller någon annan. du kanske har glömt vem jag är, och var. men hittade en bild, du såg glad ut, men det var ju innan.. 


Over and out!

 


HK

Sitter nu här och snuvar och hostar, fortfarnade. Men jag var i skolan idag.. Dock så var det lite jobbigt för huvudet och jag blev helt virrig.
Min dator har fuckat upp sig, igen. Men denna gång äre nog ljudkortet. >< Jävla skit. Men ska se om jag kan fixa det med.. annars får bror hjälpa mig ><

Men nu ska jag äta kladdkaka och dricka te iaf :)



(bilden kommer härifrån)

Hmm nu vill jag Tokio, till en viss affär, till en viss HK affär :D


Over and out!
.


Skolan

Sitter i skolan nu :) Fick nyss veta att jag måste skriva mitt prov i december istället >< Attans! Jaja, inte mycket att göra åt nu :/
Fast jag blev lite glad när jag fick veta att jag inte missade uppspelningen vi ska ha på musiken. Trodde vi hade den i fredags, men vi ska ha den NU på fredag :D  

Nej, nu ska jag fortsätta med plugget, igen. Fan va jag pluggar ><

Over and out!
.

rudolf med röööda muuuulen...

HAHAHHHAAHAHA, stackars rudolf x'D inte många som fattar, det finns nog bara två i denna lilla värld och det är jag och johan xD Hahahaha.
Tyckte synd om honom som fick sova bräävää en hostande elin.  Men han verkade överleva och stannade här hela dagen. Mys :) Och vad har vi gjort då? Ingenting typ :D rätt nice :)

Nu ska jag forsätta att mobba tobbe, och plugga :)
puss :*

Over and out!
.

Lördag

Gick upp imorse och drog till AG för ledarutbildning som det så fint kallas nu. Var väl skoj, iaf innebandyshittishitti ^^ Haha. Efter det så drog jag, johan och johan till sushiresturangen och käkade där, nice! :) Elin gilla.
Sen åkte jag och johan till honom :) Ja, det var typ min dag det. ;) Snart kommer han hit oxå, ännu mera nice. Happy face!

Igår var jag hos Forssen (ja, samuel var där med ^^) och kollade på film :) Haha, Stargatenördar :D Snart är väl jag fast med xD Haha.




Over and out!
.

Cpdator

Min dator är helcp >< den vill verkligen inte som mig :( Men ska testa en grej, som har funkat förr, så kanske den blir som jag vill :)  Hoppas hoppas!

Sitter och lyssnar på T-shirt ^^ Blir glad av den :) Det är bra! Jag behöver det nu när jag sitter och hostar och snyvar (haha, kul ord :D) . Men jag är så gott som frisk nu iaf :)




Nu ska jag ta och läsa lite, jag ska vara duktig :)
PUSS :*


over and out!
.


Tråk

Jag orkade inte fixa till bloggen.
Fixar kanske det i helgen eller imorn :)

over and out!
.

Sjuker

Min blogg kan man förkorta såhär: skola, sjuk, klagomål och typ inget mer? x) Haha, fail :)
Som jag har sagt förr, så funderar jag på att lägga av med bloggen. Men jag vill iaf fixa en grej före, vad det blir behöver ni inte veta :)


Idag har jag bara varit hemma. Jag kunde inte snacka imorse så mamma sa att jag var sjuk och fick inte gå till skolan, jahapp sa jag. Jag hatar att vara hemma, speciellt när vi har prov i skolan >< Det suger!

Jag failade massor idag. Det var såhär; jag letade efter mina tofflor, och jag hittade den ena. Toppen tänkte jag! Dock så var den andra borta.. men efter att ha letat ett tag (ett långt tag) hittar jag den under min kudde! (?) Vafan gjorde den där? >< Jaja :)



over and out!
.


Plugga? Sova?

Hahahahaha, jag failar somfan! Jag skulle vara jätteduktig och plugga klart allt till Kultur- och idéhistoriaprovet, och tror ni inte att jag somnar xD Så nu har jag inte gjort ett skit! :D Men jag säger som Hannes, 'det är bra att sova :)'

Nu SKA jag plugga xD Hahaha, fail.

Over and out!
.

Kultur- och idéhistoria!

Pappa hämtade upp mig på skolan idag, sjukt snällt! Jag slapp gå för en gångs skull :) Elin gilla.
Nu ska jag börja plugga Kultur- och idéhistoria igen. Usch, jag vill verkligen inte :( Men prov imorn så jag måste. Jag får till och med lov att dissa AG ikväll :/ Men men :)

Btw, om man sätter ihop en säl och en elefan får man ett sjölejon :) Bara så att ni vet ;) Elin smart, hahahaha x)


Over and out!
.


Plugg.

Jao! Manus, matte och Kultur- och idéhistoria. Nu blire lite mer plugg, nu ska jag läsa i min svenskabok: Sagan om ringen. Tumme upp på det!

Kul bild.




Plus, elin älskar sin johan :) <3
Ville bara upplysa folket om det :)


Over and out!
.

 


Dumma blogg!

Blogg.se tycker verkligen inte om mig. Så jag gav upp igår när jag försökte blogga. Men nu ska vi se.

I helgen var jag iaf på miljötinget. Det var självklart underbart! och jag blev extremt trött efter det. Mitt rum ('ensam mamma söker' hette vi) vann även en tävling, fan va vi är bra! :D Och jag sitter faktiskt och äter upp mitt pris just nu ^^ chooooklad <3 Sen var manifestationen jättebra iår! Haha. Längtar till nästa år (:

Tagen från Miljötingets Facebook :)


Vad har jag annars gjort då? Jo jag har väl försökt att plugga och så. För nu äre stressig och väldigt mycket i skolan >< Usch. Men jag ska verkligen försöka :)
Föresten så fick jag inte IG på mitt matteprov, som jag var typ 99,999999% säker på att jag skulle få (: Jag klarade det. Gach vad glad jag blev. :D

Nu ska jag ta och plugga, sen ska jag soooova <3


over and out!
.

RSS 2.0