Jag är en trafikfara

Idag har det varit kaos, som vanligt. Jag lyckades skrämma min körskolelärare ett flertal gånger tror jag.. Jag lyckades vara ett "farthinder" för jonas som ville köra.. och jag lyckades få en lastbilschaffis att kolla åt ett annat håll så han höll på och krocka med en annan lastbil. 
Hmm.. Vet inte om jag borde ta körkort. Jag känner mig inte som en säker person i trafiken må jag säga. 


Eftersom jag inte har mycket att säga, så får ni titta på ett gammalt klipp som ni troligtvis redan har sett 100 ggr. Men det var länge sedan jag såg den själv (tills adde påminde mig om att den fanns). Underbar! 




Over and out!
.

Stjärnor mitt i vägen

Jag har alltid älskat stjärnor, och det gör jag ju då fortfarnade. Dock så har jag ett problem, jag kan verkligen inte gå rakt och kolla uppåt samtidigt. Idag så slutade det med att jag var mitt ute i vägen och vinglade. Fan. Men jag märkte det snabbt och gick tillbaka på min sida av vägen. Men inatt skulle jag bara vilja ligga ute på en äng (eller fotbollsplan i taizé med johan och gräshoppor, haha) och kolla på stjärnorna. Det är verkligen stjärnklart och fint inatt! Men jag får nöja mig med min google sky map :) 


Men nu ska jag göra ett försök till att sova. Känns som att det kommer bli en "fem-timmars-sömn-natt" (höhö, allt i samma) igen. Jag är pigg somfan. Smsa gärna.. God natt! 

Over and out!
.

Lite upp och ned

Kan säga att saker och ting är väl lite upp och ned. Allt är så stressigt med skolan och vad som kommer hända efter skolan, eller vad som inte kommer att hända. Sedan är det ju sommaren mellan där också, och vadfan ska man göra där? Att jag inte vet gör mig tokig. 

Jag känner att det verkligen blir en dag i taget nu. Klarar jag en dag, så får jag sova, och det känns som att det är det jag bara vill nu. Sova sova och sova. Jag orkar inget annat. 

Tyvärr så blir det väl inte så många "woho idag gjorde jag en kul grej"-inlägg på ett tag. Så nu får nöja er med sommarbilder eller typ roliga youtube-klipp. För det är det jag tänker publicera när jag inte orkar annat. Förlåt.

lite upp och ned. 



Over and out!
.

Jävla f*ttsnö

Sitter i skolan och har varit här en timme redan. Dock så börjar jag väl egetnligen inte förrens om ca 30 min, men eftersom det SNÖAR igen så åkte jag med mamma tidigt imorse. Jag vill inte gå i mer snö! Jag höll på att gå omkull två gånger >< Fyfan!!!

Gårdagen slutade i kaos, och jag är inte det minsta pigg iadg. Dock så har väl inte mitt sovande varit så bra på senaste tiden, inte alls. Fem-sex timmar per natt är för lite för mig. Måste sova mer, men har inte tid till det. Blä!
Förlåt för ett sånt negativt sms, men så kan det bli ibland ;) och nu såg jag precis att jag hade skrivit sms och inte blogginlägg. vafan? Aja, låter det stå iaf. Puss.


I’m feeling nervous
Trying to be so perfect
Cause I know you’re worth it
You’re worth it
Yeah

Over and out!
.

Love







Over and out!
.

Ny vecka, ny tid.

Fick mail från "Crossroads" idag. Det är så projektet till Mocambique heter :) Det känns som att det snart är dags, fast det är till och med efter studenten. Men jag längtar, längtar som bara den! Jag vill se hur de har det, och jag vill träffa de andra deltagarna i projektet! :D 



Vad har jag annars gjort idag? Jo, skolan såklart, och sedan något ovanligt. Jag har varit med tjejerna. Vi tog en fika på helmers och snacka lite. Fårse när jag ser de igen, för de åker snart till thailand och har (förhoppningsvis) det trevligt :) 


En bild från 2009, haha.


Over and out!
.

Fyndig rubrik

Haha, när jag var på Taizémässan idag så var det massor med äldre personer (okej, gamlingar, men tyckte det lät elakt) där. Jag kände mig lite utanför eftersom jag tror jag var den enda under 30! Men som tur var så kom Sara, Emelie, Johan och Johan dit sen. Det var i alla fall en mysig mässa och jag vill nog åka till Taizé typ nu direkt. Ja. 

Dock så måste jag nog plugga innan jag ens funderar på att resa dit. Blö >< 
Jag har inte så mycket mer att säga nu.. umm.. Det är typ 84 dagar kvar tills jag åker till Mocambique :) 
Puss! 

Bjuder på en fin bild på mig och Evelina i Taizé :)


Over and out!
.

Taizémässa

Woho, nu ska jag gå till Solds kyrka för att gå på en (förhoppningsvis) underbar mässa. Jag brukar faktiskt inte gilla mässor alls, de brukar vara ganska långtråkiga och trista och och .. alldeles underbara! Nej nu blev det fel. Det var ju baler på slottet som var underbara, inte mässor i kyrkan. Jag brukar som sagt tycka att de kan vara ganska långtråkiga eftersom de är på ett ungefär lika dana hela tiden. MEN denna gång så är det helt annorlunda! Det är nämligen (som ni nog har fattat av rubriken) en Taizémässa :D

För er som inte vet vad det är, så är Taizé en liten klosterby i Frankrike med helt underbara människor och underbar stämning! Det går inte att beskriva. Man måste uppleva det helt enkelt. 



Längst fram i kyrkan i Taizé. 

over and out!
.

En timme hit eller dit

Det blev en orolig natt, jag skrattade inte en enda gång (nej jag skoja, höhö). Jag sov oroligt menade jag. När jag sedan vaknade så var inte Alex där, och smart som jag är så fattade jag att han och hans far kollade på grand prix. Dock så hade inte dom fattat att vi har ställt om tiderna nu, så de gick upp en timme försent. Synd! 




Nu så är tanken att jag ska plugga Nutida konst, men jag vill inte :(( Därför målar jag mina naglar silvriga istället :)) Men snart ska jag ta mig i kragen och verkligen skriva klart läxan. Efter jag har varit duktig så ska jag få äta mat som min egen Alexander har gjort, längtar :D Känns lyxigt med allt folk (hans familj, jag och erik) och lyxig mat! 

Ikväll så ska jag på Taizémässa(!!) här i solds kyrka :D Hoppas på att det kommer komma en del personer dit i alla fall, det blir roligare då :) 


Over and out!
.

3 skärmar och 2 personer.

Sitter på Sold med Alexander bredvid mig. Dock så har jag även 3 datorskärmar framför mig och känner mig ganska nördig. Det kan lätt bli så känner jag, höhö. Vi ska egentligen vara hos Mats nu och titta på American pie i sex timmar, men det blv ändrade planer. Så nu sitter vi här och ska plugga som galningar. Kul! 

Jag har börjat planera vilka dagar jag ska plugga vad för att klara av det här. Det låter kanske lite extremt, men det är lite väl mycket nu. De i klassen förstår nog. Nu är det verkligen stora uppgifter som ska in, och våra betyg hänger typ på dem. Drygt! 


Ta mig tillbaka? Grekland <3

Anastasia och Greg :D 


Over and out! 
.

500 days of Summer

Kollade nyss på en underbar film. "Det är ingen kärlekshistoria", är bland det första som sägs i filmen. Och jag håller med, men endå inte. Kan bara säga att den är speciell :) Mys! 





' jag minns de gånger jag har blivit kallad det ena efter det andra om min kropp, min taniga lilla kropp. jag har aldrig tyckt att jag har varit speciellt liten, inte alls faktiskt. det har jag gått och tänkt på sedan du sa de där orden. ja typ igår. brukar bli så. folk kan inte hålla käften och så börjar man tänka. och jag kommer alltid fram till att jag fortfarnade inte är speciellt liten. jag är inte en liten person. det är väl insidan som räknas, eller?

God natt!

Over and out!
.

Blåser bort

Man blåser verkligen bort när man är ute och går nu. Eller okej, jag har faktiskt inte lyft från marken en enda gång, men det känns som att det är på vippen ibland! Därför tänkte jag strunta i att ens planera en springtur på ett tag. Dock så kryper det i benen på mig, typ. 

Snart ska jag ta och dricka varm choklad och planera Söndagens "Halv åtta hos ML" fast klockan fyra då. Jag ska nämligen hjälpa ML med maten :) Kommer bli kanon och helt galet om jag känner oss rätt. Höhö. 



ML en heeeelt vanlig dag:


Over and out!
.

Ja tack!

Jag har fastnat för klänningar. Jag är sjuk. Jag är uttråkad. 


bubblerooooooom


Over and out!
.

Utfyllnad



over and out!
.

Snart är vi inne på förra året

Några bilder senare och mina "häftklisterlappar" är slut. Nu kan jag inte sätta in fler bilder för tillfället. Det suger! Men jag har iaf gått igenom sommaren -09 och lite av hösten. Jag känner mig duktig :) 

Eftersom min dag gick åt pipsvängen som hoppas jag igen på att morgondagen blir bättre! Då går jag bara i skolan till 11.10, så det ska bli skönt :) Dock så ska jag vara duktig och sätta mig på körskolan ett tag. Usch vad jobbigt. Inget jag ser fram emot, men ska man ha det där kortet så får man väl lida antar jag. 

Just nu vill jag bara ha sommar och ett par solglasögon. En cola på stranden hade inte heller vart helt fel. Ge mig bilden <3 

Källa

Over and out!
.

Fotoalbum

Jag ska bara sätta in nååååågra bilder innan jag ska sussa. Jag har så många bilder som ska in, så det tar så sjukt lång tid! Jag har inte ens kommit till förra årets bilder än >< Känns som att jag skulle behöva en hel dag för det där albumet! Men jag tror jag kommer känna mig väldigt nöjd när jag är klar :D 




Over and out!
.

Kattfan hatar mig

Vet ni vad, idag skulle bli en bra dag, men det gick åt helvete! Min cykel har fryst fast i marken så jag fick gå till skolan och påvägen dit så var den en JÄTTESTOR vattenpöl som man kunde typ simma i, så jag fick lov att gå i snödrivorna på sidan (och det gjorde ju inte mina skor torra direkt). Så började morgondagen >< 

Mina föräldrar tror inte på att min katt hatar mig, men idag fick vi bevis på det. När jag lyfte upp kattfan så bet han mig (igen) och så då gav jag honom till mamma och tror ni inte på fan att han börjar kurra!? Jävla katt :( 



Over and out!
.

Imorgon ska bli en bra dag!

Idag har vart en snurrig dag, jättesnurrig! Om vi säger såhär: 

(kör på en tom väg)
Körskoleläraren - Kör närmare kanten så att en till bil kan köra på sidan om dig.

(några timmar senare på en tom väg)
Mamma - Kör mer i mitten, vi är själva och det kan komma nått från sidan. 

Jahapp? Tack ni två! 
Annars så har dagen flytit på och jag har inte gjort ett skit! men jag längtar tills imorgon, för då ska jag vara duktig (för en gångs skull) på min "lektion texil, färg och form". MEN efter skolan så tänkte jag sätta in bilder i mitt fotoalbum, kul kul kul! :D 

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag somnar (: 
Puss och god natt! 



Over and out!
.

Tomrum eller tomram?

Hemma från både skolan och övningskörningen. Båda sakerna gick åt helvete! Men lika glad är jag för det med gladast är nog räven. Jag var helt ur fokus och jag tror min körskolelärare var lite rädd för att åka med mig. Höhö.  

Förövrigt så har jag en ful frisyr och en tom plats för ett foto. Jag måste verkligen köpa nya ramar så det fyller ut lite mer. Annars så står Guppys på inköpslistan. Tänkte att ni ville veta det. 



Over and out!
.

Min Ickefärdiga Mini

Då var det väl dags att sova igen då, så att jag inte domnar i bilen och kör ihjäl min körskolelärare imorgon bitti. Det vore ju lite tragiskt måste jag säga. Då skulle jag nog aldrig mer vilja ta körkort! 
Så nu tänker jag krypa ner i min varma säng och drömma om min ickefärdiga mini och alexander som kommer slå huvudet i taket om han ska åka i min ickefärdiga mini sen (: 

God natt! 


Min ickefärdiga mini <3


Over and out!
.

Bara för att jag måste, igen.

Jag håller på och ta reda på lite om min ena fisk, därför måste jag publicera bilder på den, så att de som ska "hitta felet" får det lite lättare :) 
Ni andra behöver inte bry er om min lilla guppyhona :)





Over and out!
.

Helgen i bilder

Mark och Izzy hade gjort jelly, haha. Det var lite krurigt att få jelly'n att släppa från skålen ner på fatet ^^ 



Alexander gjorde en ganska välbehövd städning ;) Han som städar och syr, jag kollar på tv! 



Eftersom det var så sjukt fint väder i helgen så var vi ute och gick på sold :) Mysigt! 



Over and out!
.

Skor skor skor

Säger bara en sak, och det är: WOW! 




Over and out!
.

Vart tog helgen vägen?

Det känns som att jag behöver en till helg för att orka med en hel skolvecka till. Jag hostar och snorar fortfarande och just nu är jag helt slut. Tanken på att det nu kommer bli en vecka med en massa plugg gör inte saken bättre. Fyfan. 

Men nu ska jag dra iväg en stund och när jag kommer tillbaka ska jag faktiskt ta och ladda upp några bilder från helgen här :) Jag är ju så dålig på det nu för tiden, men det är så jobbigt, haha. Aja, vi hörs om ett tag!
Over and out!
.

Bara för att jag måste testa en grej.



Over and out!
.

Lycka i fotoform

Medans ni får kolla på lycka så ska jag sätta mig och plugga igen lite av det jag missat. 
Puss.

Källa och favvosida


Over and out!
.

I söndags hos Jesper







Over and out!
.

SNOOOOOR

Jag är snorig :( Jag hatar att vara snorig! Snor är det värsta som finns. Eller kanske inte, men det är äckligt! 
Eftersom jag snorar, hostar och nyser så stannar jag även hemma idag. Fyfan va tråkigt ><

Dock så måste jag till körskolan idag, usch. Men påvägen dit så kanske jag kan ta "dagens foto" :) 
Men nu ska jag klä på mig annat än rosa mysbyxor med hello kitty på, haha. 

Over and out!
.

Sjukis

Jag har ingen lust att skriva. Jag är sjuk och orkar inte. Dagens foto har jag inte tagit heller. Där var det "uppdraget" över. Nej, jag tänker fortsätta, men känns inte som att jag vill det idag. 

Tänkte att jag iaf kunde ta ett gammalt kort som jag visat hunda ggr på mig och tjejerna. 
Jag träffade nämligen tjejerna idag (fasten jag är sjuk ja) och åt pizza. Det var välbehövligt! 



Over and out!
.

Walk On The Wild - Frog

Den här är klockren! Kort, men bra! 




Over and out!
.

JIPPI!

Jag har fått mailet om att jag är en utav de 25 ungdomarna i sverige som får åka till Maciene i Moçambique! Förstår ni hur häftig det är?! Jag vet inte vad jag ska säga riktigt ^^ 

Dagens foto blev på mina skor, höhö.



Over and out!
.

Walk On The Wild Side - Sharks

Känner ni igen melodin? ;) 



Over and out!
.

Utmaning

Jag har lånat ett Sigma Teleobjektiv av P-O idag. Han sa att jag får låna det tills terminen är slut!!! Shit, jag tror dock jag vill lämna tillbaka det tidigare.. kanske (a) Känns som att jag kommer förstöra det >< 
Men eftersom jag nu har typ tre objektiv hemma, så känns det roligare att fota, så det blir lite olika så att säga. Därför har jag bestämt mig för att fota varje dag! En vecka tänker jag börja med. Jag måste lägga ut en bild oxå, så idag blir det de två första bilderna från idag: 





Från föreställningen med 1,2,3 Schtunk och ett efterfoto med skådespelarna och en del av klassen :) 

Over and out!
.

Mattemorgon och Schtunkdag

God morgon cupcakes! jag är på ganska bra humör måste jag säga. Sov dåligt och är jättenervös inför matteprovet jag har snart, men sen ska jag få kolla på 1,2,3 SCHTUNK! :D Lääääääääängtar! De är en känd teatergrupp och deras föreställning blir annorlunda varje gång. De improvicerar mycket och drar in publiken hela tiden. Så du/kag/man är me i själva teater. Ibland händer det att nån från pubilken får gå upp och hjälpa till på scenen. Hur kul som helst! 




Over and out!
.

Walk On The Wild Side

UNDERHÅLLNING!



Over and out!
.

Klockan fyra hos Jesper

Nu drar jag och hämtar Alva-Lou, Marie-Lousie och Mathilda på tågstationen, för att sedan åka till Jesper! Klassen ska ha "halv åtta hos mig" fast klockan fyra ^^ Haha. Jag tror det kommer bli helt fantastiskt för att det kan ju inte bli annat med dessa personer! :D 
Tar med kameran ;) 


Over and out!
.

Drömmar

' Jag drömmer och drömmer. Både dagdrömmar och mardrömmar. Jag har alltid levt på mina drömmar. Det är ofta dem som håller mig uppe, dem som får mig att vilja fortsätta. Men nu, nu är de borta. Nu har jag insett att mina drömmar inte längre går att förverkliga. Jag har inte det som krävs, så nu kvävs jag. Varje dag får jag höra "Elin, det går inte" eller "Elin, det är inte din grej". Nej, nu vet jag det. Jag har inte det som krävs. Förlåt för att jag hade mina drömmar.

Over and out!
.

Bröllop

Igår så gifte sig min faster, och det var jättefint! De hade utebröllop, så de stod på en bro och vi andra stod framför bron, med massa snö runt! Fint fint :) 
Maten där var jättegod och extremt roliga/fina talare. Fick tårar i ögonen av pappas tal :') Dock så fick jag och Alexander lov att hastigt åka därifrån så inget hemskt skulle hända, så vi missade alla tårtor och festande (plus valsen!). Det var synd, men hellre det säkra före det osäkra :) 



Hittad här.


Over and out!
.

God morgon

God morgon!just nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen. Det är rätt nice faktiskt, fast jag är sjukt hungrig så jag funderar på att dissa Alexander och gå och äta ^^
Senare idag så ska jag och familjen med respektive (heter det så?) på bröllop! vi får se hur det går ;) haha.

over and out!
.

Jag tycker om



Bild 1Bild 2Bild 3Bild 4Bild 5Bild 6,  Bild 7,  Bild 8,  Bild 9

Over and out!
.


Tjockisdag

Eftersom det är både tjockisdagen och internationella kvinnodagen eller vad det heter, så fikade jag med Alexander, Dennis, Elvira, Izzy och Ia idag :) Självklart blev det en mandelsemla, det var så sjukt gott så nu vill jag ha mer och bli riktigt tjock :D 
Dock ska jag plugga psykologi och drömma om sommaren istället. 



over and out!
.

Nordkorea

För tillfället sitter jag på min samhällskunskap och läser om Nordkorea. Det är helt sjukt! Nordkorea har verkligen hjärntvättat sina invånare. Det är så synd om dem tycker jag.
Om man vill komma in i Nordkorea så måste man muta sig igenom från Kinas håll. Annars kommer man inte in, vad jag vet. De som har kommit in, har dock sedan försvunnit (iaf många). Kan de ha blivit dödade? Jo, jag antar det.


Den mörka delen i mitten är nordkorea. Det är en satellitbild som visar skillanden mellan Nordkorea och dess granländers elektricitetsskillnader. Helt sjukt!



over and out!
.


Första skoldagen, igen

Jaha, då var lovet slut och skolan börjar om typ två timmar igen. Jag tycker att jag har haft ett någolunda bra lov må jag säga. Dock så kunde det vara längre ;) 

Idag blir det samhällskunskap, arbetsmiljö och säkerhet plus texil, färg och form. Jag läääängtar, not! Men det är väl bara att bita ihop antar jag. Vi fårse om jag ska trycka på tyg idag i alla fall :) 

Btw, har fått några små svärdbäraryngel inatt :D Underbart! Nu ska jag försöka rädda dem från alla andra fiskar, hihi. 





Over and out!
.

Taizé

Från det första året: 













Andra året: 













tredje året: 












Jag saknar Taizé. 



Over and out!
.

Sista dagen

Idag är den sista dagen på mitt sportlov >< Det är lite surt, men jag är glad i alla fall! Imorse fick jag åter igen vakna upp bredvid min älskling, så sjukt härligt :D Efter lite frukost så gick vi ner på stan, så att jag kunde klippa mig och han skulle laga mat till oss. 
Dock så var det hela tiden pinsam tystnad på salongen och jag pinade mig igenom en timme där. Men det funkade iaf och håret blev bra :) 
Och tror ni att Alex hade gjort mat? Haha nej, han hade somnat. Men det gjorde inget för då kunde vi gå och äta tacosallad på ett fik istället, där Amed och Elvira senare dök upp för att ha möte med Alex :) 

Så det har varit en bra morgon för min del. Jag hoppas jag får träffa Alex igen en timme innan hans pappa kommer och hämtar honom ^^ tihi. 
Men nu ska jag kolla lite skolor och kanske söka lite oxå. Shit shit shit! 


En glad Elin idag va! 

Over and out!
.

Hej hopp, snart bröllop!

Igår (torsdag) var jag hos min faster Sofia och provade ut en klänning till hennes bröllop. 
Fårse hur det blir. Jag ska bara skaffa större bröst och mörkare hy, plus nått att ha över armarna. Lätt som en plätt! 






Over and out!
.


Godmorgon Stafettvasan



Idag ska jag jobba från 09.00 till 18.00! Jag hoppas på fint väder och inte allt för sura skidåkare, men det brukar bli bra :) Känner några som ska åka idag, så jag hoppas på att få se lite "kändisar". 
Nej nu ska jag kila! 

Over and out!
.

Moçambique

Mailet är skickat och nu är det bara att vänta. Jag hoppas såklart jag får åka. Tänk ca en vecka i Moc. Helt sjukt ^^ 
Dock så krockar det med balen, så vi får se. 
Gaaaah, är så nyfiken att jag spricker! 

Jag och Alex har fixat våra akvarium idag, igen. Men nu ska jag göra mig iordning för att åka till min faster och prova klänningar :) 


"Did my words not come out right,
Though I tried not to hurt you,
Yeah I tried,
But I guess that's why they say,
Every rose has it's thorn
Just like every night has it's dawn.."

over and out!
.


vad 17 gör jag?

Jag vet inte vad jag vill gå på för skola. 
Jag vet inte OM jag ska fortsätta plugga. 
Vad ska jag göra om jag inte fortsätter plugga? 
Ska jag jobba? Vart då såfall? 
Och vad gör jag med mitt sommarlov? 
Blir det ens ett lov? Jag har ju slutat.. 
Blir det jobb eller resa? 
Hur blir det med balen? 
Hur blir det med bröllopet? 
Hinner jag med både Mocambique och bal? 
Jag vet inte om jag kommer fixa hela skolskiten. 
Nu rasar jag sakta. 
Jag vet inte vart mina vänner är. 

over and out!
.

Bilder från veckan









over and out!
.

2 mars 2011

Haha, sitter och kollar på när Alex syr :'D Det är verkligen inte min grej, så han får fixa det ^^ Han har faktiskt lagat mina byxor en gång :D 

Föresten, jag ska aldrig mer köra bil i byar. Jag hatar det! 

Det blev en snabb uppdatering bara. 
Ni kan få en bild oxå, en hemsk bild, haha:

Från möhippan. Faster och jag :)

Over and out!
.

HalvVasan

Idag jobbade jag från nio till halv fyra ungefär :D Helt underbart!
Jag struntar verkligen i hur mkt jag tjänar, för det är så kul att se alla skidåkare som blir så glada när de får hjälp (om de nu inte kallar mig för korkad funktionär, då äre inte lika kul). Fick bunta ihop skidor (träffade ettan ;D), stå vid spåret och kolla övergångar, vara vakt och typ äta mackor ^^ 

Senare så bowlade jag med lite släkt och alex plus lisa :) som vanligt så blev jag typ sist och sur ^^ 
Men nu ska jag sova :) 
Puss! 

Over and out!
.

RSS 2.0