Inte helt rätt

Snurrig dag hittills.
Började med att jag stoppade in oboypaketet i micron, och lät min kopp stå utanför - inte helt rätt.
Sedan försökte jag ha på mascara på mina ögonfransar med glasögonen på - inte helt rätt.
Och nyss så tog jag en "mandarin" medans jag kollade på Lovis och började skala den, märkte då att det luktade inte mandarin, utan citron - inte helt rätt. 
Allt är inte alltid så lätt och dagen är inte slut än. Sätta koppel på mig ist för hunden? Ja, det märks väl. 


Hundvakt


Drömfångare

Hej, jag vill ha. 


Kladdkaka

Hade mysigt med kladdkaka och saft hos Louise. Vi hamnade hos henne ist för här. Vilket var bra, för då fick jag komma ut lite :) Men kladdkakan var extremt kladdig, så vi fick knappt loss den från fatet, haha. Lyckat, yesbox ;D 

Tänkte sätta igång någon film här snart. Vet dock inte vilken, men jag är väldigt sugen på Twilight. Sitter nämligen och lyssnar på soundtrack från filmerna (asbra!). Men har ni någe tips på en film, så säg till! Spelar ingen roll vad för film, bara inte skräck. Har tröttnat på mina filmer ><





' vad vill du med mig egentligen?

SNÖÖÖÖ!

Gick ut ett tag och fotade lite nyss och det är verkligen snö! Jag ska nog ut och göra en snöängel eller liknande sen, haha. Jag älskar snö just nu ^^ Men nu snart ska jag ta ut kladdkakan ur ugnen. Jag har nämligen lurat hit mina kära små damer :D Kommer bli toppen! Kan ju inte bli annat än bra med dem ;) 



Hemma igen!

Då har jag landat här hemma i mitt lilla hus igen. Det kändes bra komma hem när man fick se snö. Äntligen snö! Det fanns ju inte direkt i Stockholm. Så ingen julkänsla där inte, trotts glögg och julmarknader. Ingen snö, ingen jul. Men jag hade väldigt trevligt i alla fall :) Fick ju träffa kusiner och så! Det är inte varje dag jag får det inte. 
Och det är inte varje dag man får lussekatter, så det ska jag gå och äta nu. Pusshej :) 



Ljusa ting är inte alltid så ljusa

Jag har en viss tendens att drömma mardrömmar när jag sover själv, och jag sov själv inatt. Så för att följa traditionen så drömde jag lite.
Denna gång regnade det så mycket att det var ca 50 cm översvämming på just min gård (dock så kunde jag lätt gå igenom allt). På vägen utanför var det okej, tills att två utav mina bästa vänner träffades av blixten och började brinna. Det var dock inte bara de som började brinna, utan asfalten med. Så de låg där och skrek.. (mats och johanna, ni överlevde)
Ja, och ni som känner mig vet kanske att jag inte gillar blixtrar sååå mkt. Så att jag drömde det här var inte så kul. MEN jag kunde ju inte bara sitta inne när det var oväder, jag fick ju lov att rädda min båt som jag tydligen hade i träsket så att den inte sjönk. Jag lyckades nätt och jämt. Blixtrarna var runt mig och jag höll mig så lågt som möjligt. De var som att de jagade just mig. När jag väl kom till båten så var allt som lera och jorden under mig försvann och så, men superElin klarade det med. Så jag räddade båten och skulle dra hem, då kom jag på att jag hela tiden varit korkad och borde bara satt mig och mina vänner i en bil ist för att varit ute. Ja.

Blev lite långt där.. Förlåt för det! Men nu ska jag ta och börja pricka av grejer på min "att göra-lista" :) Puss! 


Kompis, det går bra nu!

Igår hade jag en superdupermorgon och det verkar som att även denna morgon är sjukt bra! Jag fått ett väldigt trevligt mail, men jag tänker inte avslöja nu, för då går det säkert åt pipsvängen, haha. 
Annars så ska jag träffa min Mormor idag nere på stan :) Det blir nog trevligt tror jag. Köpa lite julklappar och så. Och självklart blir det AG ikväll :) 


På fredag åker jag till Stockholm och får träffa dessa! (okej, iaf Nike ^^)

SuperduperMorgon

Jag är ingen morgonmänniska, men denna morgon har varit helt fantastisk! Mina bilder blev godkända inatt eller nu på morgonen, så nu får jag börja sälja mina bilder. Det känns superduper! Och det är den 22, vilket betyder att Alexander har klarat ännu en månad med mig, tufft jobb alltså. Plus att jag just nu sitter och äter lussekatter med varm oboy till. Kan det bli bättre? :D

Glad Elin kan ta roliga foton utan att ha en IPhone, det funkar med Xperia med ^^

Foto och Video

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen för att börja sälja mina bilder (nej, de bilder som visas här är inte samma som jag tänkte försöka sälja). Så nu ligger mina bilder på granskning på en hemsida. Spännande! Det kan gå helt åt helvete, men jag hoppas på ett bättre resultat än det. Vi kanske får se imorgon :) 

Annars har jag börjat fundera på att videoblogga lite. Känns lite läskigt, men jag tänkte att jag kunde typ filma sånt som jag gör (typ fotar, haha) och så. Tänkte även lägga upp filmer från Mocambique om det funkar. Hoppas folk inte hatar idéen (säg till såfall!) för jag funderar starkt på det. Det känns som att det kunde piffa upp bloggen lite och bli lite mer livlig, som jag ;) 

Hiss eller Diss?



Lussebak

Igår kväll bakade jag och mamma massor av lussekatter! Självklart åt jag en hel del när de blev klara (okej, jag åt degen med..) och mådde inte sååå bra efter ><


Söndagen innan 1 advent

Jag har snart plockat undan alla mina kläder på golvet och bäddat sängen. Tänkte fortsätta städa här tills jag blir någolunda nöjd. Sedan tänkte jag att jag skulle fixa min bas lite, höhö. Och jag tror även att det kommer bli lussekatter/bullar idag. Feting nice! Hej, julen är på G va. Plus, vi har snart röda gardiner här med ^^ OCH vi har fått våran julgran idag x) Hahaha. 


Julen -09

Billigt?

Vilken dag det har varit. Totalt kaos från min sida (pågrund av andra dock). Men nu ska jag och mamma åka och handla, så jag funderar om jag ska ta och köpa lite bättre humör.. Tror ni det är dyrt?

Idag bestämmde jag mig för att dra till Stockholm nästa helg igen (och ja, jag hinner hem till våran film/mys/sovaöverkväll tjejer). Denna gång ska jag faktiskt till mina 2 stockholmskusiner :) Kanske hinner träffa min långa Alexander med, vi får se :) Men hellre Stockholm just nu än Mora, bara för tillfället. 



<3

AG - mitt andra hem

Ja, nu kommer väl AG bli mitt andra hem igen. För jag ska nämligen dit idag igen (bara tre gånger denna vecka, kunde vart fyra, haha). Denna gång ska jag dit och träffa alla assistenter, alla från mora och malung :) Kommer nog bli trevligt tror jag! :D Speciellt eftersom Louisa fyller år idag, så vi ska baka tårta! Grattis :) 

Annars idag ska jag göra det jag inte gjorde igår: BAKA!


God morgon världen!
Jag är för trött för att mitt leende ska se riktigt ut, haha.

akv. 2


7 Reasons







(taget från weheartit)

Nytt nytt nytt

Jag tänkte att jag inte ville ha en sådan sommrig och "ickejag" design lägre. Så det fick bli en som kanske inte är så snygg, men den är i alla fall mer jag. Haha. Nu har jag i alla fall något att bygga på :) 

Snart ska jag och min familj åka till min farmor och fira henne, för hon fyllde år igår :) Så det blir ett nytt år för henne ^^ Som sagt: Nytt! 

Farmor, Lovis och tomten förra året. Haha.

FB vill inte

Godmorgon världen! Sovit gott? Hoppas ni har gjort det i alla fall, för det gjorde inte jag.. Det här med att sova själv är verkligen inte min grej. Jag får nog börja bjuda in mina vänner x) 

Sedan har jag ett annat problem! Min facebook vill inte funka. Jag kan inte kommentera, gilla, klicka på meddelanden eller senaste händelserna. Kan inte heller klicka bort saker. Jag har alltså problem med att klicka på saker >< Dumma! Får använda mobilen ist antar jag. 

Btw, jag tror snön är på G nu. Det snöar tydligen ganska nära min byyyyyy :DDDDDD 



Konfirmationsassistent/ledare

Japp, idag ska jag ha konfirmander igen. Tänkte köra ännu ett år, haha. Men nu är jag i alla fall inte äldst av assistenterna, nu är jag bara den som har varit assistent längst, haha. 
men jag ska plocka ihop mina grejor och sedan dra dit :) Önska mig lycka till ^^ Puss!

Frost *





onsdag

Berättade om min resa till Afrika idag på AG. Vet inte riktigt om det gick så bra egentligen, jag trodde vissa av dem skulle somna, men men. Jag vet att vissa gillade det i alla fall :) Och nu är det gjorde så det känns bra :) 

Jag känner att jag håller på och blir sjuk.. eller okej, snorar man och nyser varannan sekund så är man kanske till och med redan sjuk. Jobbigt! Jag har ju mina konfirmander imorgon. Aja, dags att vila upp sig då. God natt! 




'So many questions, so much on my mind
So many answers I can’t find
I wish I could turn back time
I wonder why

twilight

Kom precis hem från nyaste twilightfilmen. Den var riktigt bra! Det var ganska likt boken, så det får dem ett plus för ;) men allt kollade och lyssnande har gjort mig trött, så nu ska jag sova :) god natt!


Moçambiquesnack på Skum imorgon

Har fixat och donat lite med Mocambique bilder idag, för imorgon ska jag berätta om Crossroads och resan till Afrika på Andreasgården. Ni får gärna komma dit för jag vill inte stå där och snacka utan publik >< Måste erkänna att jag lite smått nervös, faktiskt. Det är läskigt att snacka inför en liten pubilk tycker jag.. Men det går nog bra :) 

Men men, jag ska på bio ikväll med. Drar dit med Johanna, Mjao, Lollo och Jonne :) Eller ja, det är de personerna jag vet om, haha. Vi ska gå på nya Twilight!! Spännande! Vi ska även äta mat och se på trean innan bion, mys på hög nivå :) Kan tisdagar bli bättre?


En liten höstbild jag tog i Stockholm :)




Kom ihåg!

Kom ihåg: När du stänger garderoben, kolla i den först. Om du inte gör det kan det låta knasigt ur den sen. Och när du väl öppnar så kan det hoppa ut en sur katt ur den. Ville bara påminna er om det.

Ensam

Nu ska jag för första gången på över två veckor sova helt själv. Hubba, inte roligt! Men jag har två täcken och fyra kuddar så jag tror att sängen inte kommer kännas sååå stor. Jag kan ju hoppas iaf.. 
Skjutsade ju ner Alexander till tåget tidigare idag :/ 

Men jag har även hittat mitt och brorsans urgamla spel på vinden. Så nu har jag nördat det i några timmar ^^ 

En kväll vid Vässinjärvi


MysFredag


Hemma och packar igen

Japp, nu är jag hemma från Stockholm! Men jag ska bara packa om och dra vidare uppåt. Jag och Alexander bestämde oss nämligen för att dra till min vinterstuga en sväng, grymt mysigt! :) 



Btw, jag lovade att visa hur jag såg ut på halloween. Såhär såg vi ut: 



akv.





Fortfarande i Stockholm

Sitter åter igen vid Alexanders dator, dock så är han hemma denna gången. Tänkte att jag skulle uppdatera lite här va. Sååå.. umm... igår! Igår så var jag och Alex på akvariumet här i stockholm (nehe?). Det var grymt! Vi var där i över två timmar!! (kan tillägga att alex och hans far gick igenom det på 10 min förr) Två timmar med massa fotande. Lovar att det kommer upp en bild eller två på kanske en sjöhäst eller en dorisfisk, eller kanske en rocka :D Haha. 

Men men, jag har iaf bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till imorn. Jag tänker inte avslöja, ni får se bilder på det med sen. Men jag tycker personen är så pass läskig att jag inte kunde sova inatt. fail.
Plus att jag har varit vaken från klockan fyra till halv åtta för att alexander inte kunde sova, och jag vågade inte sova själv.. aja. Sov iaf från halv åtta till tio sen om ni ville veta. 

Shit vad långt inlägg, förlåt!

I Stockholm

Sitter nu i Alexanders lägenhet i Stockholm. Han är i skolan så jag passade på att sno hans dator, moahahah. Sitter i myskläder och har precis ätit frukost - livet är nice! Det kommer snart bli ännu mera nice med tanke på att jag snart kommer spela Sims 3 UNDERBART! (läs underbart som att kalle moraeus sjunger) :D

På lördag är det dags för halloweenfest också och jag har inte kommit på vad jag ska klä ut mig till än :/ problem problem.. 
Men men, sims nu! puss :*

RSS 2.0