Lite rikare på liv

Nu har jag äntligen landat hemma igen och blir faktiskt hemma ett tag nu. Dock så blev min lilla förkylning inte bättre av att åka till älsklingen, utan jag kom hem med en ondare hals. Men jag mådde i alla fall bättre i själen! Ni kan inte gissa vad jag fick av Alexander (okej, ni som redan vet kan ju faktiskt gissa rätt) när jag var där :DD Jag fick ett objektiv, ett teleobjektiv från Canon :O jag blev så chokad först så jag visste inte riktigt vad jag skulle säga (måste sett rätt dumt ut, haha). Men efter ett tag så fick jag fram ett antal tack ;D 


En utav mina första bilder med det nya objektivet. Kändes lite mysko att vara så långt borta och kunna få en flygande fågel på bild, utan att den blev en grå klump. Man ser ju faktiskt att det är en fågel ;D

Moçambiquegänget i Rättvik

Snart drar jag till Rättvik en sväng, så där fredag, lördag och lite söndag. Ska äntligen få träffa det grymt härliga gänget som jag åkte till Moçambique med (alltså svennarna). Ska bli så kul att få kolla på bilder och snacka om våran "lilla" resa :) Det är ju inte helt fel ställe vi ska träffas på heller. Gården där är så mysig och jag kan tänka mig att den är speciellt mysig nu när det är höst :))) Tihi! 



När jag har kommit hem från Rättvik så tar jag tåget till Stockholm nästan direkt :D Inte helt fel det heller! Home is where the heart is <3

Sushidag/kväll

Jag har nog bara en plan för dagen och det är sushi! Dock så är den planen så stor så den kommer ta några timmar, typ från fyra (?) tills ikväll någongång då vi inte orkar äta mer.. Det kommer bli grymt! Var så sjukt länge sedan som vi gjorde egen sushi, så jag är värsta "woho" nu, haha :D 

Attans minne

Åter igen sitter jag i min stol och knappar ner ett par ord i den här bloggen. Denna gång hade jag verkligen en tankte bakom vad jag skulle knappa ner här. Dock så tog det alldeles för lång tid för blogg.se att logga in mig (det är egentligen inte sidans fel, det är nog min dator som har blivit sjuk), så nu har jag glömt vad det var och känner mig ganska kass.. 

För att skriva något som .. ja inte låter vettigt, men .. ääh. Jag tänkte att jag i alla fall kunde berätta att jag ska nu se på en film med Robert Pattinson och underbaraste Reese Witherspoon. De två gör ett riktigt bra jobb tillsammans tycker jag. Och Robert gillar jag faktiskt mer och mer, sålänge det är utanför twilight (har dock inget emot filmerna), haha :) Okej, nu har jag svamlat tillräckligt. Puss. 


Bowling

Ja, det här med spel och och tävlingar är ju inte direkt min grej. Inte heller bowling. Det funkar liksom inte för mig. Det går inte! Och jag är nog världens sämsta förlorare.. (blir ju till och med arg på alexander när han tar mina puzzelbitar) Men idag så drog jag, Johanna och Louise iväg till parken för att bowla. Som vanligt gick de flesta kloten i rännorna, men en del lyckades jag med! Johanna och Louise körde lite tävling mot varandra och jag försökte mest att inte bli skitförbannad.. Men tillslut, precis i slutet så var jag helt plötsligt tvåa! :D Vet inte hur det gick till.. kanske var det mina baklängeskast utan glasögon, eller så ville de inte se mig skitförbannad. Det gick bra iaf :) 


Johanna kastar det första eller andra klotet!

Kattfnatt

Min katt är alltid så smart och måste gå över min dator istället för att gå bakom eller framför den. Och nu biter han på scrollen på datamusen.. Kattgrej antar jag! Haha. Men han biter i alla fall inte mig på mornarna längre. Jag får faktiskt ha mina fötter och tår helt för mig själv nu, ganska härligt må jag säga :D 



Tydligen så är det kul med gardiner med.. 

Om en liten stund ska jag möta upp Johanna och Louise så ska vi dra ner på stan och fixa lite :) Vi ska vara duktiga flickor! Det är inte varje dag faktiskt, haha. Vi får väl se vart dagen slutar, eftersom man aldrig vet med dem :) Pusshej, levertjej!

Sjuk? neeeeej.

Sitter och snyter mig gång på gång. Vill inte! Hoppas det går över snart.. Jag vill kunna åka till min nya lilla kusin, men det vågar jag inte om jag håller på och blir sjuk :/ Surt! Jag får helt enkelt ta och bli frisk :) 
Mellan mina snytningar så lyssnar jag på bästaste Alicia Moore och kollar på min lilla katt som sover brevid min dator. Ganska härligt må jag säga. 

Gårdagens kväll spenderades i Johannas säng, haha. Nej men jag och några till bröt oss in hos henne (vill säga typ plingade på och snällt pratade med hennes föräldrar) och kollade på film, plus en del serier. Ganska härligt tyckte jag :) 



Söndag

Fyra dagar i Stockholm, en halv dag i sommarstugan och några dagar hemma, ja så har min vecka sett ut. Jag har ingen lust alls skriva eller så. Så jag tänker bara visa att jag lever. Dock så håller jag väl på och blir sjuk, så det suger ju ganska mycket. Det hjälpte nog inte att jag gick hem inatt utan jacka heller.. koftan var inte så varm när jag gick över bron >< Aja, får skylla mig själv, haha :) 


Sommarstugan ;D

Stockholmsfjolla

Jag känner mig som en liten stockholmsfjolla. Åker fram och tillbaka dit. Men nu har jag varit hemma hela söndagen faktiskt. Spenderade ju torsdag, fredag och lördag i Stockholm med mina flickor :) Shopping, utgång och grönan, det var sjukt kul och gör gärna om det! :D 
Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm, men denna gång för att träffa bästaste Alexander (a) Ska bli så härligt att få träffa honom mer än någon minut :) 

Men nu ska jag lägga mig och kolla på vänner åter igen. Puss hej. 
Btw, välkommen till världen kusin Evita :'D 



Nan är bäst på att få plats med fyra väskor i ett skåp! 



06.25 och barn

Nu är det inte långt kvar! Om ca sex timmar så är jag på tågstationen (igen, shit vad jag åker tåg) och ska tillbaka till Stockholm. Denna gång åker jag med mina flickor istället, helt underbart! Tror det kommer bli grymt.. Och vi kommer gå vilse som aldrig förr.. Men grymt som sagt!
Nu ska jag sova och drömma om min kusin som jag jag kan ha fått nu/får snart :D Grymt igen!! Hoppas allt går bra för min faster och hennes man :) Väntar med spänning! Puss och god natt <3

10 km i skogen

När brorsan var hemma så fick han för sig att vi skulle ut och gå i Hemus. Sagt och gjort! Vi tog den gröna vägen och lyckades gå 10 km! :D Med vår fart och alla stopp för att fota så tog det hela två timmar, haha. Men det var fint väder och riktigt nice. Det är ju inte varje dag jag är ute och går med min bror direkt, tyvärr :) 


So Yesterday

Efter en "Connydag" igår så känner jag att jag har gjort något. Dock så satt vi och fikade och kollade på diverse grejer (typ kryssningar och vad som ska handlas inför resan). Så vi gjorde väl inte så mycket egentligen.. Haha. Mjao fick för sig att klänga på bilen, hahaha. 


Nedräkning

Snart Stockholm. 
På torsdag. 
Snart Grönan. 
På fredag. 
Jag och mina flickor ska ha så jävla kul! 
Alla dagar!
Puss. 


Eddie Vedder

När jag var hos min bror i onsdags så hörde jag denna underbara röst. Jag kände igen den, men visste inte alls vart jag hade hört den. Så förklarade min bror att Eddie Vedder var har som sjöng i filmen Into the wild. Och när han sa det så var det ju så självklart! Om ni inte sett den sjukt långa filmen som är verklighetsbaserad, så gör det! Först när jag såg den så höll jag på och somna, men när den var slut så var jag helt tagen av den. Just so you know. 

Vill ni lyssna på Eddie och hans röst, haha så här: 
Long Nights
Guaranteed

Hard sun



Lördag

Cha cha bloggen! I brist på liv och skrivlust så fick det bli en "bra" inleding på detta inlägg känner jag. Dagen har varit allmänt seg och mysko, men ändå helt okej. Blev en pizza på stan med bror och hans vänner, sedan åkte vi runt och letade både minne och grejer. Ja. Men vi hamnde här och jag har försökt göra saker.. gick mindre bra. 

Men om ett tag så får vi se om jag och flickorna mina ska ta och hitta på något. Vad det blir är väl dock den stora frågan, haha. Märks väl om inte annat ;) 



.

Jag önskar att jag kunde flyga
Jag önskar att jag kunde teleportera mig
Jag önskar att du var här nu
Jag önskar att jag hade en sådan som på bilden
Jag önskar att Stockholm var närmare
Jag önskar att det var torsdag nu
Jag önskar att jag hade svart nagellack
Jag önskar att jag kunde baka perfekta kakor
Jag önskar att alla mina önskningar slår in nu. 


we♥it

AG ♥

Stack in huvudet på AG idag. Jag kan verkligen inte lämna stället. Jag har typ vuxit upp där, så det är väl inte så konstigt kanske. Jag kan nästan varje litet hörn och vrå där. Förutom inne på vissas kontor. Annars så har jag lekt norsk kurragömma under bordet täckt av pappersbuntar i kopieringsrummet, suttit i ett hörn i rummet innanför städrummet, under trumman i fläktrummet, under fyllor i musikförrådet och jag minns inte ens allt, haha. 

Det är så många minnen, så många underbara minnen. Kyrkis, klubben, konfirmation, skum och nu (igen) assistent/ledare. Jag har växt upp där, mitt andra hem. 

Här är en del foton (okej, urkassa foton från en urgammal mobil, men vafan) från AG, hahah. Leka med leksakerna är nog det bästa som finns! Och alla skämt som drogs där, herregud. 
Aja, nu har jag tänkt tillbaka lite på tiden i huset, mys! Och som ni kanske förstod så kommer jag bosätta mig där ett år till :) Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite Vänner. Pusshej :*

Moçambiquegänget

Medans jag städer och donar här hemma så kan ni få kolla på lite Moçambiquebilder. Denna gång tänkte jag visa vårat härliga gäng som var med :D Eller i alla fall många av dem. Känns som lite backstage bilder haha. Det var från Sverige, Palestina och Moçambique. Åååh, vad jag saknar dem! 







































Det får bli allt för denna gång. Dock så har jag sjukt mycket mer att visa egentligen, men det tar så lång tid att ladda upp :) Nu blev tyvärr inte alla med på bilderna. Sorry!

Från baggy till läder?

Igår så tog jag tåget till Borlänge. Jag skulle nämligen till min bror. Det var tänkt att vi skulle kolla på skor.. och vi kollade och testade nog mer skor än någon annan i hela kupolen..  Men han kom ifrån kupolen fyra timmar senare med ett bar byxor och en skorta. Och jag kom därifrån med ett par byxor med. Dock inte ett par vanliga jeans som är så typiskt mig, nej nej. Inte några svarta jeans som jag hade tänkt, nej nej. Utan ett par sarta läderbyxor (okej, det är inte riktigt läder för fem öre, men ni fattar). Vad hände där egentligen? La någon något i min taccos eller va? Jaja, jag hade för jäkla trevligt i alla fall! Tack brorsan :D

Här får ni en liten sneak peak på byxorna (och mina strumpor):

RSS 2.0