Rubrik

Jag orkar inte komma på en bättre rubrik.

Gach, vissa saker är jobbiga, men jag borde fan lyssna på Alva-Lou ibland ^^ Haha.

Idag så har jag bara haft tre lektioner. Eller två och en halv. (jag och alva råååkade snacka igenom våran mattelektion^^). Och jag tycker bara mindre och mindre om svenska och engelskalektionerna ><

lärare - 'VART SKA DU GÅ!?'
Nån - umm... på... toa.. *livrädd*
lärare - Du mååååste tala om för mig!

Fatta kontrollbehovet människan har ><
Men som tur var så hade vi teater sen, och Sven sven sven vår vän är bra :)

Nu sitter jag och pluggar engelska och svenska. (ja, människan ger oss tonvis med läxor med) Jag ska plugga till engelskaprovet imorn. Sen annat skit. Fyfan.

Annars så känner jag mig som en prinsessa just nu. Lallala :D du gör mig glader ^^

Btw, igår var jag i borlänge och träffade bror min. Jag (mamma) köpte ett par skor till mig oxå :D Fast dom ser nästan precis ut som mina förra, men men :D

over and out!
.

Bösjön

Japp, då har man kommit hem ifrån Bösjön :D Inte för att jag ville hem, men men.
Det var iaf fett nice där uppe ^^ Trodde det inte så bli så kul, men som vanligt blev det de iaf :D Haha. Vi spelade spel, mobbades, våldtog varandra, hade kuddskrig, käkade och sjöng som vanligt. Haha, okej, vi våldtog inte varandra. Vi spelade dock lite spel, och jag lärde mig nya spel till och med.
Och  Lina ville stanna sen efter oxå x) Vi ville inte hem alls >< Men vi fick lov att åka hem, fan :P

nejfan nu kan jag inte berätta mer just nu, ska springa efter ML och Alva-Lou som ropade på mig ^^

over and out!
.


Snart

Wiiie. Snart åker jag till bögjöns! :D Det vill säga Bösjön!

Haha och nu kom jag på att jag inte har packat allt x) Attans. Får göra det snart då (: Åker ju klockan fem, det vill säga om 30 min. Ååh vad jag längtar :D

-

fan, mitt humör försvann nu. Läste en grej och det glada var som bortblåst. Skit. Nu fick jag mer problem :(

jaja. Jag kommer säkert få kul i helgen iaf. hoppas jag,

over and out!
.

Estetdag

Jag har fortfarande inte mycket att berätta som ni behöver veta än.

Men jag kan berätta att jag har failat i skolan hela veckan. Jag har försökt att plugga, men jag har typ glömt böcker hit och dit. Hmm.. undra varför ^^

Och idag var typ en estetdag för mig x) Började med att jag hade musik som första lektion. Sen käkade vi på 10 min och sprang till dansföreställningen. (dom var jätteduktiga!) Efter det så hade vi teater direkt, sen slutade jag ^^ Haha. Fatta nice :D

Men nu ska jag typ duscha och sova :)



Over and out!
.

.

För svårt.





Over and out!
.


Marie Antoinette

Just nu sitter jag och skriver om den tjejen. Usch, tråkigt. Jaja, skitsamma.

Jag har inte skrivit på ett tag nu heller. Jag failar rätt stor på hela bloggsidan ^^ men jag kan helt enkelt inte skriva och jag är för lat för att läsa bloggar ^^ Läser bara vissa just nu.

Jaja, jag har inget som ni borde veta att skriva om nu. Har lite problem som måste lösas innan jag skriver allt för mkt.

men nu ska jag skriva mera om Marie och sen blire skriva klart jävla pedagogskiten som jag inte orkade med på lektionen >< Dumt elin.
Efter pluggandet ska jag väl käka och sen blire föreläsning och efter det så blire aaaaaag <3 Nu vet ni lite om vad jag ska göra ^^ haha.

over and out!
.

Kina

Kom hem för ett tag sen efter att jag har varit på Kina i 2 h & 30 min. Jag var där med tjejerna :) <3 Dom är bra underbara alla tre. Men iaf så käkade vi alla fyra '3 små rätter' :D och till efterrätt blev det glass ^^ fett nice!
Blev dock inga bilder ><
jaja. Nu måste jag sova.. och fan. Jag har inte gjort nån läxa som ska in imorn kom jag på nu >< :( måste fixas först.

Over and out!
.

Bio

Ja nu har jag inte skrivit blogg på två dar för jag har inte haft tid och jag har bara varit förvirrad. 

Men i fredags var jag på i rättvik med mattias (och först med alva och thilda med<3). Vi tittade senare på Män som hatar kvinnor, och det var en riktigt bra film måste jag säga! Tjejen ägde förövrigt.

Igår så var jag först på konfagrejs och sen på assegrejs. Haha alla fattar vad jag menar. ^^ Vid fyratiden gick vi hem. Jag la mig eftersom jag bara hade sovit i fyra timmar, host. Slocknade rätt snabbt, fast sov inte så bra iaf. Men någongång stack; Jag, Louise, Johanna ner på stan för att möta Nan, Johan och Fredric.
och vi sex pers gick på bio, igen! Denna gång vare benjamin nått.. ^^ Filmen var seg som bara den och jag hoppas på att den skulle ta slut. Men icke då. Jaja :)

Idag så ska jag plugga somfan och sen fårvi se vad som händer.

over and out!
.

Bas ftw

'My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high.. (8)


Vaknade som vanligt idag. Började med musik, och jag äger på bas! Jag kan hela låten till och med :D Trodde först jag skulle döda nån, men det gick bra :D Haha.
Sen hade vi mat mat mat. Inte den godaste, men min klass fick en kille att skratta åt oss iaf (:
Historian flöt på och teatern var wierd.

Drog ner på stan och mötte johan. Mötte sen Funk och nån x) Vi fyra drog till banken för att kolla nått. Sen lyckades vi möta upp Simon och Madde med (: Så då gick Jag, johan, simon och madde och åt/fikade. Det var nice :)
Gick hem sen och nu snart ska jag kanske börja plugga >< Har inte orkat. Jaja.

' Haha, jag saknar dig. Tror nog att du kanske saknar mig liiiiite ^^ kom hem!

Over and out!
.

Curling

Igår så failade jag och var inte hemma alls. Eller okej, jag sov ju faktiskt hemma.
men iaf, igår så var jag först på skolan (nehe, idag igen?) och var på teater. Dock så fick jag lov och gå mitt i för att jag skulle till malung och glida på is. Ja, vi körde curling. ^^
Där i hallen vi var i lyckades jag faila två gånger >< jag ramlade lite >< fyfan x)
Senare drog jag till skum och var där tills jag åkte (gick) hem. Men nu orkar jag inte skriva allt jag gjorde där. Och jag orkar inte skriva mer nu, för nu ska jag på lektion.

over and out!
.


Grönt

Hmm. Dagen har varit sådär. Började ju med att jag failade på morgonen och tog fel på en timme. Men gick till skolan i det fina vårvädret. Väl på skolan hade jag tråkmatte och tråkengelska. Men även underbar teater ^^ Sen har jag ju grymt härliga klasskompisar (japp, jag börjar trivas bättre) som alltid gör min dag bättre.

Sen gick jag hem och segade tills mamma kom och sa att vi kunde åka oh shoppa. Visst sa jag och så åkte vi. Så nu har jag (läs: mamma) köpt 3 tröjor och marscara till mig (: Nice nice.
Åkte hem och nu har jag även gjort chokladpudding. Duktig jag!

Schalalalala jag är förvirrad.  och jag kollar efter dig i varje lastbil dumma människa. 




Japp, jag har för mkt fritid.


over and out!
.

En timme!

Nu är jag sur igen! Men tror det försvinner snart. Men iaf.. Jag vaknade och gick upp och fixade. Jag var helt inställd på att jag började halv tio. Sen tänkte jag kolla vilka lektioner jag hade idag, och tror ni inte att jag ser att jag börjar halv elva. fan :( Jag skulle kunnat sova ist >< Jaja. Nu är jag uppe iaf.




Om jag inte kan vara i Noppi vill jag inte ha snö.
Inte idag iaf.




over and out!
.

Rubrik

Måndagar = hata rubriker.

Ja, idag har inte varit någon höjdardag. Jag har varit sur hela dagen typ. Haha jag vet, jag är jätteglad ena dagen sen skitsur andra.. ^^ Det är inte lätt att vara kompis med mig inte ^^
Men i alla fall! Idag så fick jag skjuts av mamma till skolan igen (ååh vad jag gillar bilar ibland). Första lektionen var musik.. och jag och therese (hette hon va? xD) ägde på trummor x) eller vare så att vi sög? (a) Men kul hade vi ;) Sen blev jag emo hela dagen typ.

Efter skolan gick jag ner till busssakerna och väntade på Jonne. När han kom dit så gick vi till Claes guld och silver. Dock har dom stängt på måndagar så vi failade. Men vi gick ner på mora där jag gick till mamma i stället. :/

När jag kom hem slocknade jag nästan direkt. Sov tills jag vaknade av ett sms från johan. Jag käkade äckelpizza och sen blev det datorn. Snart ska jag sova.. :)

Och jag saknar Frankrike sjuk mkt nu :(

Btw.. teaterklassen äger ibland.




'Hemmet'



over and out!
.

Snowboard

Idag var jag och johanna dumma nog att åka upp till grönklitt för att åka snowboard. Det var alltså våran andra gång i hela livet vi stod på en varsin fin liten bräda. Och eftersom dom i skidshoppen fattade att vi typ aldrig åka (utan att vi hade sagt nått haha) så fick jag låna hjälm gratis.. dom trodde att jag skulle behöva den ><

Men vi drog upp i barnbacken och smakade några gånger på snön. Haha ^^ Sen efter några åk nerför där, så träffade vi Hed och Simon :D Det var trevligt tyckte jag! Hade ju inte sett hed på väldigt länge. Dom två tyckte det var kul att terra oss när vi försökte åka. Eller johanna verkade ju fixa allt direkt hon, proffs på allt som hon är ^^ Haha.

Men men. Vi överlevde och nu ska jag sova. Jag är nog trött.. tror jag.. jag borde vara det. Eftersom jag råkade smsa till fyra inatt. Hoppsan. Inte så smart när man ska upp dagen efter kanske x) Jaja :D




Bara för att vi är bäst på snowboard då ;D
och jag ska alltid göra en fin grimars ><
Natti!


Over and out!
.

Bildbomb

'Lite' bilder från november tills nu ^^ ligger inte i ordning.





Julafton och tjockiskatten.





Noppi med johanna.
älska <3





Noppi med Johanna <3




Vinterbild.




Borlänge med Johanna och Nan.
haha. <3




Hårmodell åt louise :D
<3




Jag och elin var i stallet.
Elin och Queen <3




Bror 20 år.
lägger inte ut festbilderna.
Andreas och Lovis.




Fighting the darkness.

nu orkar jag inte med mer bilder.

over and out!
.

Filmkväll

Happ, då har man precis kommit hem från Fillman. Fast ja, åkte ju först ett varv runt lilla orsa med johan och fredrik (haha, riktiga namn inte efternamn).

Ja, iaf.. vad har jag gjort? Jo dom två pöjksen kom och hämtade upp mig någongång idag och så drog vi runt lite och sen till fillman.
Hos fillman hade vi såklart snöbollskrig >< Och vettefan hur det gick för mig, bra tyckte jag iaf ^^ Haha. Men vi tröttna för det var inge rolig snö (skare ><). Så det blev skräckfilm ist. Dock var den seg och jag tittade nog bara bort en 'riktigt' gång ^^ Hata skräck!
Jaja, sen blev det eurotrip och ibland känns det som att jag har sett den filmen fööööör många ggr >< 
Men iaf så dissade alla sara och fillman och drog. Då blev det en liten runda runt orsasjön. Och nu sitter jag här :) Fett nice dag vare väl! :) Tackar <3

Men nu ska jag sova, ska upp om några timmar och åka snowboard >< haha. God natt knäppisar :)

Over and out!
.

Foton!

Yes yes yes yes yes yes yes! :D

Jag har hittat min kamerasladd :D ... den låg på mitt golv >< Jag har letat efter den sen i november :o Fattar inte hur jag sen hittade den på mitt eget golv. Jaja, nu har jag lagt in bilderna iaf x) haha, kul :D

Ska kolla på dom. Sen kommer det nog komen en bildbomb här ^^ Haha.

Over and out!
.

Fredag den 13 .. igen!

Haha, jag hatar rubriker.
Jag och johanna kom nyss på att det här inte är en oturs dag, utan en faildag! x) Haha :D Och jag och hon failade nyss. hahhahahaha eller det kanske var jag som failade x) Om vad.. det går vi inte in på alls x''D

If they could only see you like I do, Then they would see a .... (8)

Och idag så har jag varit i skolan igen. Hade en super-resurstid :D Firade Martin ^^
Sen så var jag inte pepp på idrott, men det blev kul iaf ^^ Dock var jag död efter. Men nu lever jag iaf (:

nej jag vet inte vad jag ska skriva. Kan skriva grattis till johan för hans körkort: grattis!
Sen kan jag skriva att jag börjar trivas bättre i klassen. :) Det är ju bra, hoppas jag ^^

Jaja.


Over and out!
.

Girls just wanna have fun!

' The phone rings in the middle of the night,
My father yells "What you gonna do with your life?"
Oh,daddy,dear,
You know you're still number one,
But girls,
They wanna have fu-un! ... (8)


Låten har fastnat på min hjärta.. eller i min hjärna kanske man säger? Ja, ni fattar iaf :)
Vad har jag gjort idag då? Jo, jag åkte till skolan (nehe?) och hade min sista danslektion! :D fast kul hade vi ibland ^^ Hade lite teater oxå. Jag och Amanda äger på våran, va va x) 'Skickar du golvet!?' Hahaha.

Pappa hämtade mig sen :) Och väl hemma blev det spela spel med Johan och fixa en massa låtar. Btw, jag vann mot johan! :D tror jag.. ^^

och eve, VI (du tillhör oss) är dumma i huvudet ja :D <3

Föresten har jag anmält mig till Skansen xD Ja, alltså på friendsdag. Nån mer som ska dit? :o
Jaja, nu ska jag försöka sova.
God natt <3

' kan inte sluta tänka på våra minnen..


Over and out!
.

Skum

Kom nyss hem ifrån skum :D Jag kanske var lite emo och så, men denna gång kände jag verkligen att jag hade helt underbara människor överallt där :) När jag behöver dom, finns dom där. Som sagt; underbara männsikor <3

Annars så har jag väl bara varit i skolan idag... eller ja. På min sista lektion skjutsade min lärare matts ut mig till vika och sa åt mig att jag skulle gåååå hem igen. Sen drog han. Så nu har jag gått ifrån vika och hem. Trevligt ^^ Ja, det var ju iaf fint väder och jag fick se hästar på vägen (:

Sen 'råkade' jag somna hemma. och då missade jag att gå till ag i tid. Fail på mig. Jaja, sånt som händer va!
Och nu ska jag sova igen. Om jag kan ^^

på lördag på lördag på lördag blire snöbollskrig för FAN! Då jävlar (..kommer jag förlora) ska jag vinna!
Men sova vare nu ja.
Puss och god natt <3

over and out!
.

Tisdag

Hmm.. vad har hänt idag då? Joo. typ inget. Vaknade av att Matts (med två t) ringde. Han är min lärare förövrigt och undrade om slalom imorn. Jag sa att jag inte hade grejer, så jag ska gå ;o Han sa bara att jag skulle ta med mig varma kläder imorn >< Jag kommer få gå långt känner jag :( usch.

Annars så flöt väl dagen på. Det var en galen teaterlektion, som vanligt. Jaja.. tidningsleken är inget för våran klass om man inte vill att alla ska gråta för att folk bli knäppa av den... typ.



Fårse om det blir skum imorn. Det märks.

Sova nu. Natti <3

' nu behöver jag dig, dina urslagna tänder och din krossade näsa.. suck. 

 

Over and out!
.

Måndag igen.

Happ, då vare måndag igen. Dock känns det som tisdag ><
Skolan idag var lite seg. Men funkade ju iaf. Hatar tyvärr .. vad det nu hette.. sån där sak vi skrev på svenskan iaf.

Fick skjuts hem, snällt snällt. Väl hemma så orkade jag inte göra mkt inte. Och nu så kom jag på att jag har glosor tills imorn. Kul! Kanske ska börja plugga nu då >< Lite sent kanske, men men.

Vet inte vad jag ska skriva... hmm borde göra läxan nu.

Over and out!
.

Soooova.

Åkte till ag idag igen för att dalle ville att vi skulle vara med på mässan. Så jag och yoyo stack dit. Vi satt där och tappade pengar och papper på golvet. Trevligt. Efter mässan drack vi te och fikade lite med konfirmander plus dalleman. Oxå trevligt ^^

Väl hemma så har jag nte gjort mkt förutom att sura på min fina familj. Det är inte kul när alla är hemma samtidigt. Men nu så äre bättre.
Har faktiskt gjort läxan och städat idag. Duktig jag.
Men nu ska jag kolla på tv och bli tjock. Sen blire sooooova soooova soooova. Jag vill sova.









over and out!
.

lång dag.

Joo, den här dagen kändes lång. Skriver bara kort.

Upp vid klockan sju och fixa. Sen gå till Ag. Försökte vara pepp, men var bara en massa depp. Tack alla assar, ni är underbara <3
Gick med Johan och Gustaf nre på stan, sen hem till Johan. Dock gick jag och Gustaf sen till moraparken. Och där har jag varit till klockan åtta. Men klassen blev några tusen rikare på det. Perfekt för klassresan! Och alla som var med, fan va bra ni var! Underbart.

Nu är jag hemma och är så trött så jag håller på att bryta ihop. Jag tål inte mkt nu alls. Men ska sova nu snart. Dissar maten och hoppar isäng för lite sömn istället.

puss och god natt!

over and out!
.

Radio

hörde på radion.
Han på radion = R
och folk han snackar med i telefon = T
Dom har snackat ett tag..

R - *försöker få T att snacka*
T - *säger inte mkt alls*
R - Men ni hade önskat en låt?
T - ummm...
R - BRA! Då kommer den här då. HEJDÅ!
*LÅTEN BÖRJAR*



Vadå diss? ^^

over and out!
.


T-shirt

Idag så började vi med tråkengelska som gick ganska snabbt och sen hade vi; grekmöte, matte, lunch och teater. Ja, teatern är ju inte likadan nu. Jag kan inte vara lika glad. Det går inte. Men det kommer väl förhoppningsvis tillbaka sen.
Jag fick skjuts av Emilia hem sen. Snällt ^^ tack så mkt!

Satt hemma ett tag och sen drog vi och handlade. Träffade Jonnes mamma som frågade hur det var och så, och tror ni inte att jag håller på att bryta ihop i affären.. :/ Men jag hälsade till jonne och så, sen gick vi vidare och fixade. Ja det här är jobbigt och jag vet inte när jag kommer kunna sluta tänka på allt. Och när jag kan sluta snacka om det i bloggen. Det är ju världens emoblogg nu. Förlåt för det!

nu ska jag läsa manus och sen äta.



musiken <3


Imorn blire nog konfa, sen direkt till moraparken.
blir jobbigt med mat där ;o fårse hur det blir ><
önska mig lycka till på teaterföreställningen!


Over and out!
.

Johanna kan hon!

Japp, hon kan hon! Hon är snäll den saken. Nyss som kom hon hit bara sådär. Och tror ni inte att hon har mint choklad med sig till mig dårå? :') Haha, 'av choklaa mår man braa' som hon sa ^^ Det är ju helt sant. Men skulle vilja säga att av johanna mår man bra :) Tack johanna <3


Nu ska jag plugga engelska. Eller rättare sagt så ska jag läsa engelska och sen skriva två läsloggar (som suuuger) på engelska. Jag hatar engelska nu för tiden. Gillade det när jag hade P-O som lärare.. okej, det kanske var för att vi slapp jobba då (a) Haha.

Det är svårt att inte prata med dig. Det är svårt att inte få skriva vad som helst. Det är svårt att inte träffa dig. Det är svårt att inte ringa eller smsa dig. Men på samma gång är det jättesvårt att prata med dig, att skriva med dig och att smsa dig. Oj vad jag är emo nu. Hoppsan.

Föresten! Jag fikade.. fel, åt med Elin idag :) Trevligt var det. Kul att träffa henne ^^ Vi borde ses mer! Snacka massa roliga saker ^^ Vi är nog lite lika ibland kanske ;D

Nej, plugg vare ja. Fan ><

over and out!
.

34 par.

' Im here without you baby but your still with me in my dreams.. (8)


Musiken är jobbig att lyssna på just nu, fasten det är som min drog för tillfället. Allt påminner om dig. Såklart. Allt är jobbigt nu. Allt.
Men jag sitter faktiskt och pluggar nu, duktigt jag. Dock så kanske det inte alltid går så bra. Men jag försöker. Som ni kanske märker nu, så jag jag inte med mina vänner på AG, det är .. ja jag vet inte. Skulle vilja vara där på sätt och vis, men orkar inte och kan inte. Så det blev att stanna hemma själv och plugga.
Hoppas provet går bra imorn.

Nyss satt jag och räknade alla örhängen jag har (jag vet, jag har inget liv). Jag kom fram till att jag hade 34 par hela örhängen. Och alla är inte använda än ^^ Plus att jag vet ca 5 par till jag vill ha >< eller fler.. fan :( Jaja.

Plugga igen nu va!


Ge mig sommar. NU!





over and out!
.


Jobbigt

Japp jag har varit emo på sista tiden jag vet. Tyvärr så känns det som att det kommer sitta i ett tag.
Ja, nu verkar väldigt många helt plötsligt veta om mig och jonne. Kanske bra på sätt och vis. Men jobbigt när alla frågar :/ Jaja. :/

Idag är det 3 mars, vilket betyder att det var några år sen farfar dog oxå. Jo, allt på samma gång. Men han har det väl bra där han är nu. Saknar han sjukt mkt dock :/

Jag klarade av att gå till skolan idag faktiskt. Duktig jag. Men det var oxå jobbigt. Gjorde till och med prov :o
 Imorn blire inge skum för mig alls.
Tror dock att det blir konfa i helgen.

Nej nu tänker jag skriva mindre i bloggen tills jag mår bättre. Kanske blir ett litet litet inlägg då och då. Troligtvis som kommer jag inte kunna släppa bloggen, så jag skriver varje dag. Men det märks.
Ha det bra!

ily :( <3

Over and out!
.

god morgon folket.

oj, helt plötsligt började texten bli såhär konstig. Jaja. Jag ska iaf bara skriva att jag ska snart till skolan för att göra matteprov. Fårse om jag åker hem sen. Det märks. Men önska mig lycka till på matteprovet :)

Over and out!
.


Varje början har ett slut.

' Thank you for all that you've done for me (8)


Japp, jag kan inte annat än tacka för det året iaf. Vi kunde inte ha gjort på nått annat sätt tror jag. Visst, fanns andra sätt, men då skulle det faila. :/

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Mina ögon värker och jag har ingen kraft kvar känns det som.  Jag ska väll bara plugga till de 2 proven och ena uppgiften som ska in i veckan. Jippi.

Vilken vecka :'( det här och imorn äre nått år sen farfar dog, och sen skolskit. Ja, bara att försöka hålla ihop sig.

ily </3

over and out!
.

Måndag

Skakar, ryser och fryser. Eller okej, inte ryser, men det lät bra. Tror jag skippar mascaran nu när jag går bort dit. Den kommer bara vara ivägen.
Nej, nu ska jag ta och klä på mig och gå.
Och oj vad mkt sömn jag fick i natt... hmm där ljög jag, attans. Jaja. Får sova sen.

EmoElin

Over and out!
.

Värdelös

Inget blev som väntat. Jag känner mig helt jävla värdelös. Finns inget värde på mig. Stol nolla bara.

' du vet väl om att du är vääärdelös och illa omtyckt för den du är.. (8)


Jag älskar dig hur som helst, vad som än händer imorn <3

over and out!
.

Ett helt år <3

Nu har jag och Jonatan varit tsm ett helt år <3 Det är sjukt, känns inte som ett år, det har gått så snabbt ^^
vet inte riktigt vad jag ska skriva ^^ Sitter och tänker på dagen för ett år sedan. Den 29 feb (inte 1 mars). Haha, gach då var jag blyg x)

Haha och jag minns innan vi blev tillsammans, när jag, sara & jonne hade picknick. 'Du hoppade!' Och när vi hade filmkväll den 26 feb hemma hos mig. Hahaha, tror det var då det var allt med monika i busskuren xD Haha. Eller när alla drog till Bäsjön och vi två stannade hemma (a)

Eve - Du skulle ha varit med i bösjön!
Jag - Jag hade det rätt bra hemma (a)
nån minut.
Eve - DU OCH JONNE ÄR TSM!
Hahaha :D då skrattade jag mkt ^^
Ja, minnen <3

Jag älskar dig Jonatan <3

Och tack alla som har grattat oss. Och tack ni andra med ^^

over and out!
.

RSS 2.0