Kissekatten

Nu har jag en halvstor kissekatt som kurrar i knät (och ja, jag vet vad vissa av er tänkte nu.. vafan?!) just nu, det är så mysigt! Fast han ligger på min arm, så det är lite svårt att skriva. Haha.


gammal, grumlig, svart/vit bild på typ lite mig och lite Jack..

Idag har jag och Alex tittat på film (igen) fast det var fint väder ute. Vi orkade inte vara ute, så vi köpte två chipspåsar och blev überfeta! Så nu måste jag gå på rehab och banta minst 143 kg :(((( Nej, skoja ^^

Ville bara visa att jag fortfarnade lever :)

over and out!
.

typ en timme innan midnatt

Jag började nyss skriva på ett inlägg här, men det kändes inge bra.. så nu gör jag ett nytt försök. Idag har jag gjort sånna dära bra-göra-saker ist för bra-ha-saker. Ni fattar säkert inte, men iaf :)

Har tex: Gått till skolan, ändrat kurser, fixat viktiga nummer, lämnat igen ett hittat bankkort, handlat skrivböcker och kalender mm :D
Känner mig så duktig, och värdelös på att skriva nå vettigt!


lägger upp en bild från förra sommaren, eftersom det knappt blev någon iår.


over and out!
.

Oh happy day

Satt nyss och kollade på en film på kanal 5. Det var den gamla filmen Sister Act 2. Måste säga att jag blir glad av den, haha. En riktig "må-bra-film" :D



Annars idag har jag lekt med nå medel som man ska ha innan man målar på ny färg. Vettefan vad de hette ^^
Nu ska jag ta och bestämma om det blir rock for moc eller ej.

Over and out!
.

Det är chill

Dagen har inte vart så dålig idag heller :D Skolan var helt okej. Vi fick åka till Zornmuséet på Nutida kostlektionen och lyssna på om olika tavlor. Visst det var drygt, men inte så tråkigt som jag hade trott :)


Men nu ska jag och den dära dra till sold :) Ha det bra!

Over and out!
.

SKUM

En helt vanlig sak på skum :)


Fillman hade fina fingertoppar efter att jag hade lekt med en bläckpenna :)


over and out!
.

Toppendag!

Idag har det vart en speciell dag tycker jag, på ett bra vis :)
Jag klev upp 20 i tio (efter ha snoozat i en timme) och började lugnt fixa lite inför skolan. Eftersom jag råkar ha en såndan bra pojkvän, så kom han och hälsade på/hämtade mig innan skolan :D
Väl i skolan så hade jag bara bra lektioner (Y) Det enda dåliga är att jag inte får mat och slutar sent, men det är smällar man får ta ibland helt enkelt.

Nu sitter jag och kollar på han den dära som har slocknat i min säng. Haha. Kunde inte låta bli att ta kort på honom. Men jag låta honom sova lite, sen tänker jag väcka honom så ska vi äta nått gott grej mamma har gjort med blåbär :D




Halv sju så börjar SKUM igen. Fåre hur det blir med det. Kanske, kanske inte.
Btw, förlåt för ganska mycket text på senaste, och speciellt i det här inlägget.

over and out!
.

Första skoldagen.

Sådär, nu är första skoldagen avklarad. Okej okej.. vi gick typ en timme, men iaf. Jag var faktiskt i skolan, så det räknas som en skoldag tycker jag.
Har inget  bra att säga, förutom att jag har superskåp och det var nice att träffa klassen + lena <3

Natti!

over and out!
.

Lördag va de va?

Har inte satt in några bilder i mitt album igår. Det får bli en annan dag, tyvärr. Typ en regning dag i september eller liknande. Det är ju inte långt kvar till dess >< Uscha!

Just nu sitter jag i min ensamhet och ska göra en ny bloggdesign. Det är inte speciellt kul, faktiskt. Jag skulle hellre äta glass vid en pool i nå varmt och soligt land. Skulle inte vart helt fel va? Jaha, drömma kan man ju alltid göra.
Och vet ni vad? Jag har blivit helt dagvild under sommaren. Jag vet aldrig vad det är för dag eller tid. Det är ganska skönt, men lite förvirrande med, haha.

' jag borde låsas in bakom lås och bom, så jag inte kan göra er illa mer. eller blir det värre då?

over and out!
.

Teaterhögskolan i .. ?

Sitter och kollar på olika teaterhögskolor. Det är blandade känslor måste jag säga.. För tillfället har jag sju olika flikar som handlar om olika skolor. Det finns ju på så många ställen. Vill helst gå i Stockholm, men där finns det ju ett problem ><
Jag är ganska säker på att jag vill fortsätta med teater/skådespeleri. Men sen får man väl se om man kommer någon vart med det. Förhoppningsvis så löser det hela sig.

Nu ska jag ta och äta godis med mina päron :) Hoppas att det är lättare att äta godis än att kolla skolor.. ^^

over and out!
.

Fixar och donar

heter det donar? Jaja, ni vet vad jag menar. :)

Jag sitter och väntar på pappa för han ska hjälpa mig att sätta upp en glasanslagstavla :) Underbart! Snart behöver jag inte längre ha alla bra-ha-lappar på min garderob ^^ Haha.



Efter det blir det en räkmacka (blä säger ni tror jag) och sen ska jag ta och fixa lite med mina foton och mitt fotoalbum :'D

Over and out!
.

Ni fem, lite finare, lite bättre (:

Mina små gangsters







<3




over and out!
.

Teori

Snart ska jag plugga en massa teori till körkortet. Det är nästan lite kul :D Eller jag känner verkligen att det går framåt, och det är nice :) Undra hur det blir när skolan börjar >< Blir att plugga till två saker då, fyfan. '

Påtal om skolan, jag vill inte börja igen.. dock så vill jag ju träffa folket och Alvis <3 Jaja, vi får se hur det går detta år. Höhö, det kan bli intressant ;)




Over and out!
.

En sväng till stugan

Haha jag hoppas verkligen inte att folk förväntar sig att man ska vara en "aktiv bloggare" under sommarlovet! Nu har det gått fem dagar sedan jag senast bloggade. Ojojojoj ^^ Hoppas det blir lite bättre med uppdateringarna när skolan börjar (nästa vecka). Dock så ser jag inte fram emot skolan direkt >< Usch usch!


Men i måndags drog jag och Alex till min lilla vinterstuga ute i skogen. Fotofreak som jag är så kunde jag ju inte låta bli att fota allt vatten som rinner där.











over and out!
.

Fredagen den 13

Gash, idag tänker jag inte göra nå farligt! Jag som brukar ha otur, borde ju få dubbelt så mkt otur idag.. >< Så därför dissar jag körskolan idag (orkar egentligen inte gå) och sätter mig och läser lite terorigrejs hemma istället :) Hoppas jag inte somnar eller så bara..

Igår var jag på sold hela dagen. Den hade fått sin dator så vi drog dit och så fick han sätta ihop allt (medans jag sov, höhö).

Händer typ inget som folk behöver veta i mitt liv för tillfället.. Och jag har typ inga bilder heller >< de suger! Men ska ta och göra en "Taizé (bilder) del 2" :)
Puss!

over and out!
.

Vårkänslor på sommaren!

"Vårkänslor på sommaren! Det funkar för dig i alla fall."

Haha, det som står ovan sa spåkulan på facebook till mig igår ^^ Haha, jag diggar't ;D


Nu ska jag se om Fillman fortfarnade är sugen på glass :D Hoppas!
Senare blire nog en vända till Alex ^^ höhö.

Over and out!
.

I’m having fun don’t put me down

Sitter och kollar på Jack när han ligger raklång på golvet framför mig här. Haha. Cpkatt ^^ Men nu ska jag göra mig iordning för sen ska jag dra iväg till körskolan. Lite senare kommer även Lousie dit och gör mig sällskap (: Toppen! Körkort, här kommer vi! :D


Haha, hittade det här klippet på Wysteriias blogg. Måste säga att Maria är härlig ibland ^^




over and out!
.

Uppe med jobbar'Na

Japp, inte "riktigt uppe med tuppen", utan "uppe med de som börjar jobba" skulle jag vilja säga. Jag har typ vart uppe en timme nu. Men eftersom att jobbar'N har dragit till jobbet så går jag nog och lägger mig i min varma säng igen. Jag har ju trots allt en katt som värmer mig iaf ;)
God natt!

' ska drömma de där härliga drömmarna om när ni jagar mig för att ni vill döda mig. mums.

over and out!
.

Bakning pågår!

Sitter och väntar på att mina cupcakes ska bli klara i ugnen :) De vill inte riktigt som mig, men vafan ska jag göra åt saken? Jaja, det får bli misslyckat, jag har iaf kul ^^ Haha.



Happ, nu var de klara, och de ser kanske lite roliga ut.. men goda var de! :D inte så fina... men men men men ^^



Nu, sold.

Over and out!
.


Lite från igår, förrgår, nån annan dag.. och idag.

Igår så var det grillning på Ericas "bakgård" dom gällde! Det blev en kul kväll med en del skratt, haha. "ni gör nall av mig!". Nall? Haha.

Imorse var jag sjukt trött kände jag! Gach vad jobbigt det var att gå upp x) Haha. Men eftersom en viss person skulle jobba, så fick vi lov att kämpa oss upp.

Tittade nyss på det sista The Hills avsnittet :'( Usch hemskt. Men men, funderar på att köpa alla säsonger (ja köpa, inte ladda hem). Hmm.. fast det kanske är lite nördigt? Jaja, strunt samma :)



Mobilbilder från några dagar..




"något du saknar i sortimentet?
Lägg ditt förslag här."








Nu ska jag baka cupcakes :'D Det kommer bli kaos i köket ^^

over and out!
.

10 min

Nu har jag 10 min på att göra mig klar för en grillning hos Erica (som kanske inte ens vet om att vi ska ha den hos henne?).. Så jag borde kasta på mig mina kläder, eftersom jag råkade somna här för sådär en timme sendan, hoppsan!

Men puss på er!

Over and out!
.

En sak som gör livet lite roligare

The Hills.
<3

Lauren och Audrina.


over and out!
.

Kramar

"Du är i stort behov av kroppskontakt och mitt råd är att du kramar dina nära och kära mer än du brukar."

Sådär sa spåkulan till mig på facebook, och jag tror jag behöver många kramar idag ja.. Hmm.. Jaja, jag har iaf just nu en liten Jack i knät. Fast han är inte så liten längre. Haha :) Men nu får vi se om jag verkligen kan behålla honom :( Pappa är sjukt allergisk ><

Nu ska jag iaf väcka honom och sen blire frukost, igen (redan ätit med den dära andra idag ^^). Måste ju ha mat om jag ska orka med att måla hela dagen och sen fira Johanna ikväll ;) hoho.

Over and out!
.

CCW

Igår var det CCW som stod på listan. Jag, Johanna, Nantaya, Erica och Markus fick för oss att åka dit. Det var en trevlig kväll :) Tack för det! <3




Just nu sitter jag och kollar på The Hills (igen xD). Underbart! Men måste försöka se om jag kan fåtag på senaste säsongen, för den har jag inte sett ;o

Over and out!
.

Somliga går i trasiga skor

Jahapp, en ny dag. En ny dag närmare skolan. En ny dag närmare trean. Fyfan.
Fast idag ska jag plocka hallon. Undra om det blir plocka och spara eller plocka och äta direkt.. Hmm det märks (a)


Jag är en tvivelaktig figur.
Duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur.
Han tar mig när han vill.


over and out!
.

RSS 2.0