folk

Jag är sämst på att blogga nu. Men men. En snabb uppdatering nu här då..

Sitter just nu på mitt rum och hör hundkojjefolket i vardagsrummet. De är här och åker tjejvasan, eller okej, det är bara en som har åkt, men men (:
Får se vad som händer idag.. jag vill ner på stan >< Tveksamt om johan vill det xD Hahaha.

Men nu ska jag gå och vara trevlig med folket igen (:
Puss!

' HIM <3

Over and out!
.

Moln

Jag flyger lite smått på moln just nu.


Fan va snygg jag är på bilden, och allt blev så fint :D

Natti :*


Over and out!
.

Städ

Är hemma idag igen. Imorn ska jag verkligen till skolan! Då har jag redovisning och allt >< Usch! Måste plugga idag, bajs.
Men men. Idag har jag iaf kollat kvart på säsong två av The hills, samtidigt som jag städade. Jag måste vara sjuk.. städa - elin - städa - elin... umm nej. Men ska fortsätta med städningen nu iaf ^^ Haha.



De bästa <3

Over and out!
.


La la la

Har varit en wierd dag. Nu ska jag sova. Tror dock jag tänker kolla på ett till avsnitt. Har redan kollat på en och en halv säsong. Inte mkt faktiskt (:
The Hills i mitt <3 när man mår som man gör.
God natt! <3

Over and out!
.

Sjukling

Tv + dator (the hills) + te + majs = lite gladare elin.

Jag sitter hemma och snuvar just nu. Det är mindre bra. Men jag har ju iaf the hills och farmville ^^ Lite tråkigt är det här hemma måste jag säga, men är glad över att jag inte är i skolan iaf.
I helgen var jag med Mjao en hel del. Trevligt trevligt! :) <3

Nej, nu ska jag ta och börja om med den första säsongen av The Hills :) NIIIICE! ^^
You live, you learn, then you go to Vegas! ;D  




Over and out!
.

Feb. 19, 2010

Jag har försökt att skriva 3 gånger nu. Det går inge bra och jag är sjuk, förkyld. Är inte på blogghumör. Därför blir det bara en gammal bild:





over and out!
.

Torsdag

Nu skulle jag kunna sätta igång och klaga en massa, men det skulle inte vara så roligt att läsa så jag dissar det.

Idag har det varit skola som vanligt, det var en heeeeelt okej skoldag. Självklart så stod jag och Alva för underhållingen som vanligt (för oss själva xD). Vi kollade på teater idag igen. Treorna var fortfarnade lika duktiga! ^^
Sen fick jag skjuts hem av älsk, som stannade här. Mys :*
Nu ska jag börja plugga till mitt prov som är imorn :)

Over and out!
.

Samtal

"du är en klippa" , "förstår inte vad han har skrivit..", "bara att fortsätta såhär", "vad tycker du?", "ut och res!", "... äter du tillräckligt?" och "det ser bra ut!" är kommentarer som jag nyss fick. Jag var nämligen på kvartsamtal med min mor och lärare. Jag tycker inte om sånna samtal, inte alls. Dem skrämmer mig alltid. Usch på dem! Och denna gång var det både WOHO och NEEEJ ><

Annars har dagen varit sådär. Asjobbig morgon iaf. Skolan var okej och jag är helt slut efter idrotten med ML x) Hahahaha. Gach ^^

Nu ska jag hoppa i badet kära vänner :*


Over and out!
.

Foto

Nu är jag tillbaka från fotogrejen. De tog alltså några bilder på mig, johanna, johan och 3 till (: Trevligt! Vi fick till och med fika av dem ^^ haha.

Strax ska jag väl fortsätta med mitt plugg, om jag orkar. Jag tror jag ska försöka hitta Johan först, han ska tydligen vara i huset någonstans. ;p

Om ni inte redan har sett denna.. så ja här är den:





Over and out!
.

Måndagsrubrik

gach, då var man hemma från den förbaskade skolan då. Den skulle vara helt okej, om det inte var så att man alltid måste ta hem skolan oxå. Alltså, fritid ska väl vara fritid? nej, tydligen inte.

Men iaf, så ska jag nu börja plugga igen. Igår skev jag ju att jag hade ca 100 sidor kvar i min bok, det hade jag inte, jag ljög (fast jag inte visste det). Jag har ca 130 sidor kvar NU. >< Det är fail!


Senare idag så ska jag, johan och johanna (fan va J) på kaffestugan och troligtvis bli fotade. :)
Men jaja, plugg nu!

Over and out!
.

Hk ftw

Kom hem från Johan för ca en timme sedan. Självklart ville jag inte hem, men jag har fortfarande ca 100 sidor kvar att läsa tills imorn. Illa!

Just nu sitter jag och sniffar på min Hello Kitty-parfym och kollar på min Hello Kitty-väska som jag har fått av Johan/johans mamma/pappa, haha ^^ Sjukt snällt! :D Tack! <33

Nejfan, nu ska jag lägga mig och läsa igen. 
Btw! Evelina, jo det var Den Olle. Och jag vet inte om han ska dit, har för mig att jag frågade förr, men minns inte svaret. 


Over and out!



205 s. kvar

Jag rev mig precis i ögat, kändes lite korkat ><men jag tror det gick bra med ögat iaf :)
Annars så sitter jag och kollar på Flickr, underbar sida :D foton är ju bland det bästa som finns tycker jag :D Haha. 
Nyss hittade jag mina två gamla digitalkameror, det var nice. Fick dem att funka med (sätta i batteri var svårt ;o inte). Ska se om man kan få nå kort med dem med ^^ Eller kanske en video (:

Nejfan, nu ska jag se om HIMS nya album är nice. Hoppas! :D (tack jonne!)
Det blir plugg idag >< Liksom på alla <3-dag och allt :o Fan.


' sluta besöka mig. jag vill inte ha dig i mina drömmar. du gör dem till mardrömmar.  


Over and out!
.


Wolfman

Var och kollade på Wolfman med trevliga människor för nån timme sen. Jag hoppade till några gånger, men jag var absolut inte värst! Hahahaha. Den dög iaf (:

Den här skickade Olle till mig, sjukt coolt tycker jag:



Tror dock inte min blogg gillar storleken på denna, men men ^^


Over and out!
.

Lördag

Nu sitter jag här med iskalla händer och känner mig lurad! .... Nejdå ^^ repliker i gamla pjäser i mitt hjärta, säger jag bara.  Dock så har jag kalla händer nu, men lurad? Nej (:
Imorse var jag på AG och hade mina små konfirmander. De är lite knäppa, men jag gillar dem iaf (: Vi lekte iaf en massa idag och det bästa var att underbara Evelina var där! Kul att få träffa henne :D

Ikväll blire bio med .. umm jag vet inte vilka, vet bara johanna och mats ^^ Jag vet aldrig nå har jag märkt, haha! Men jag verkar ju överleva iaf (:


<3



Btw, grattis bror på 21 års dagen!


' ni gör mig orolig. båda två. snälla, gör inget dumt. varken du eller du.


over and out!
.


Traktor

Det åker en traktor här utanför fram och tillbaka. Jag funderar på att börja ränka hur många gånger han åker förbi.. Hmm. Nyss åkte han/hon/den/det med ett jättestor plastkasse frampå. Undra vad det var i? Ett lik? Snö? grus? En hund? Blommor? Fisk? Ja, jag vet inte och kommer troligtvis inte få veta :)


Igår kom Johan hit och höll mig sällskap. Sen tyckte jag att han inte skulle behöva åka hem till sitt tomma hus, så jag var så pass snäll så att han fick sova här (: tihi :*

BTW!! Jag vet vad jag vill bli när jag blir större :DDD Jag ska stå på flygplatser och be om folks pass :D "pass, tack. nästa! Pass. Tackar! Nästa. pass, ooh fail på det kortet". Det måste ju vara helt fantastiskt! :D Hahaha. Få säga pass hela dagarna :D




Jag och Anna <3


Over and out!
.


<3

Jag saknar bästaste Evelina. Massor!
Jag har inte så mkt mer att säga idag.


Tack vare Alva-Lou så har jag Michael Jackson - The way you make me feel i huvudet nu:



Over and out!
.

Fireflies

Idag har varit en bättre dag. Det har inte rykt ur mina öron, än. Dock så var inte Pluttskruttan i skolan, så det var lite tomt! Men jag överlevde. Jag överlevde alla lektioner.. fast jag höll för ögonen när vi tittade på film, det var läskigt!

Annars har jag typ bara sovit och handlat idag. Ska ta och läsa nu (:


Underbar <3





Over and out!
.

Bilder från Bösjön











(johans tårta ^^ <3)





Over and out!
.

Kaos

Varning: Emoinlägg. (älskar mina varningar)
Hela dagen har varit kaos. Hela min hjärna har varit som en .. en .. deg? Ja den har inte varit med idag riktigt, men endå har den gått på högvarv så det borde ryka ur mina öron.
Den har helt enkelt tänkt på helt fel grejer. Den har inte tänkt på de som jag ville att den skulle tänka på. Inte alls. Elakt av den tycker jag.
Och med tanke på att jag inte längre har någon kontakt med den personen (eftersom jag sumpade det, typ) som jag faktiskt kunnat berätta vad jag har tänkt på hela dagen, så har det blivit väldigt jobbigt. Och kom inte och säg massa 'men du kan snacka med mig' för det kan jag faktiskt inte. Inte om det här. Nu äre jobbigt, fan.

Och föresten, tack för den, igen..

'There's no reason your name should come up on my cell.
Unless your unhappy, but that shouldn't be the case..

Over and out!
.

Hemma

Nu är jag hemma igen, dock så drar jag snart till Johan (som fyller år idag, grattis somfan till han! <33). 
Helgen har varit nice. Bilder kommer kanske ikväll.. inatt.. eller imorn.. eller på tisdag. Ja det märks väl :) 

Ha det bra! 

Over and out!

Pluggmusik!

Ba ba ba ba ba.. (8)


Den sitter!




Haha, bra pluggmusik x) Kan inte sitta still direkt ^^
Pluggar alltså för två prov samtidigt just nu. Haha, den här veckan har varit världens provvecka! Usch. Men tur att det finns kul musik iaf ^^  


Over and out!
.

Inget?

' I dont know if I like my outfit
I tried everything in my closet..


Jag har inte så mycket att berätta.. :) Har inte det nu för tiden, eller jag känner inte att jag har någon lust eller så till att skriva. Känns inte som att jag "måste" skriva :)
Och det jag vill skriva här, är inte lämpligt. Det är för personligt.
Men alltså.. hur kul är det att läsa om någons skoldag? eller shoppingrunda? Nja.. Alltså tycker det inte är så roligt, iaf inte när det är en "privatperson". Dock så kan det ju vara roligt att läsa om sina vänner och så, men men.

Sov gott iaf :*

Over and out!
.

Skolan

Sitter i den förbaskade skolan och har en fett jobbig låt på hjärnan. Inte okej.
idag blire konfa efter skolan, och sen Skum. Det är mindre bra eftersom jag ahr typ miniprov imorn >< Och jag har inte börjat plugga än kanske jag ska tillägga. Illa!

nejfan, snart börjar min lektion. Puss :*

Over and out!
.

Proppen

Jag har bott i samma hus i 17 år (lite mer faktiskt) och jag har alltod väntat ca 30 min för att vattnet ska rinna ur badkaret (för annars blire översvämmning). Idag hittade jag en proppen man ska dra ur, så det inte blir översvämnging.. Jag har alltså inte märkt den proppen.. Sa jag att jag har bott här i 17 år!?


Over and out!
.

Bada!

Efter att ha varit i skolan, sovit och ätit.. så har jag nu bestämt mig för att bada i vårat gröna badkar :) Puss! :*

Over and out!
.

556

Förra inlägget var mitt 555:te inlägg. Det tyckte jag var lite coolt.

Fotografisk bild A

(oredigerade)









Over and out!
.

Måndag, igen och igen och igen.

Jag tycker fan alltid att det är måndag :o Hela tiden! Det är mindre nice tycker jag ><
Dock så var det helt okej att börja 09.40... fasten jag försov mig och stressade som ett as, tills jag kom fram till att klockan inte var så mkt som jag trodde. Helt plötsligt höll jag på och springa till skolan då jag hade en timme på mig.

Jag och Amanda äger iaf på att imitera folk måste jag säga x)


Mini <3



' ditt val vet du.. eller era val vet ni. 

Over and out!
.

RSS 2.0