Ajajaj..

Aaaaaaaj, nu har jag ont i mitt förbaskade huvud, igen! Denna gång kommer det inte lämpligt, verkligen inte. Jag behöver mitt huvud nu. Jag måste ju plugga som en tok :( Fan.
Jag höll nästan på att börja gråta på AG för att jag hade så ont, usch. Men jag gjorde det inte, som tur var.
Ont ont ont. :(



Over and out!
.

Plugg, plugg, plugg, och sova

Jag är så trött så jag tuppar av! Eller kanske inte, men det är nära ;o Jag skyller allt på L, sista smset fick jag väl 05.29 >< Gach!
Skolan var seg, speciellt teatern. Men den var helt okej iaf :) Jag spelar Trisse i Pelle svanslös ^^ Haha. Tjock å glaa' ;)

Nu ska jag plugga som en galning. Det kommer bli kultur- och idéhistoria i högt tempo! Jag ska skriva ett PM. >< Ska helst vara färdig om 4 timmar. Ojoj.
Om jag hinner bli klar, ska jag sova till kvart i sju. Sen blire iväg till AG där det kommer bli styrelsemöte. Oj vad jag kommer vara död ikväll :( och jag som nästan har lovat att vara vaken inatt igen. Fan ^^



Ego med mobilen, va ;)




Over and out!
.


Ut och gå

Nu ska jag och mamma ut och gå. Jag tvingar ut henne ^^ Haha. Ut i den kalla blåsten. Lite mysigt faktiskt (:
Ha det bra :*

Over and out!
.

Kan inte..

Nu äre såhär att jag inte kan kommentera varken Gustafs blogg eller Emms bloggar. Det är hemskt! Jag försökte nyss, men det gick inge bra >< Så nu säger jag här, Tack Emm! :D <3 


För övrigt så blåser det somfan ute och jag är törstig :) Ja, nu vet ni det! Haha, nej då, men idag så har jag varit och simmat på badhuset :) Har hittills MVG i allt där. Underbart! Sen hade vi ingen matte, så fick sluta lite tidigare.
Snart ska äta och sen blire plugg.

Ikväll blire nog att bada igen, fast i badkar ist :) mys!




Over and out!
.


Ny jacka

Idag har jag köpt en ny jacka :)  Jag vet inte ens om jag gillar den. Så är det alltid med nya saker för mig. Typ som med mina stuprör, jag vet fortfarnade inte om jag gillar dem. Men det är väl en vanesak antar jag. I alla fall så har jag som sagt en ny jacka nu. Nu är jag precis som alla andra fjortisar (: Nej förlåt :*

Sen medans mamma var och klippte sig så var jag och handlade lite mer "bra-ha saker" + goooodis :D haha.
Nyss kollade jag på Idol, och jag hejjar helt klart på Jon :D Har jag gjort sen jag såg han första gången :D



Va tycks om jackan? :o



Over and out!
.


Hälsa

Nu sitter jag och nöööter Avrils alla låtar :D Det är som att lyssna på gamla minnen. Varje låt kopplar jag till något eller någon. Dock så har väl kanske inte alla en så trevlig koppling till något, men så kan det vara ibland. Oftast så är det bara bra :D Haha.


Idag har jag såklart varit i skolan. Jag var jättetrött, precis som alla mina klasskompisar. Men det kan bero på att jag somnade efter 02.00 och vaknade igen 04.40 och kunde inte somna om på ett tag. Sen skulle jag upp 06.30 och vara pigg, woho! Lyckat Elin x) Men jag hade iaf trevligt sällskap igår ^^ Johan <3


På vägen hem hälsade jag på; en gubbe, Anna, Pellas, 2 utvecklingstörda, David och ett par indier(?) :D Haha, helt underbart! Jag kände alltså 3 utav dessa, eller okej.. en utav dem var brorsans kompis ^^ Älskar att hälsa på folk :D







Over and out!
.


Ljus

Nu äre såhär att det här var den första gången jag testade de här, så har lite överseende va, haha :D




Och jag vet att jag ser väldigt sur och suddig ju, haha.


Over and out!
.

<3

Tiden går snabbt när man har roligt :) 
6 månader.

27/3-09
Johan, jag älskar dig <3





over and out!
.

MJ

Ni som på något konstigt vis inte har sett det här, kolla! Så grymt (:







over and out!
.


Moster

Min moster äger, hon är bra och jag saknar henne <3


Jag orkar inte skriva så mkt här egentligen. Men i torsdags knäppte jag kort på David och sen igår var jag och kollade på bio (flickan som lekte med elden) med Johanna, Mjao, Louise och Mats.
Idag blire nått och sen asse-utbildning.
Imorn hoppas jag på det bästa!

Over and out!
.

Foto

Nu har jag äntligen kommit in i huset. Jag lyckades nämligen låsa mig ute >< Hur smart är det på en skala liksom? ^^ Haha. Men pappa kom och öppnade åt mig :D

På skolan idag hade vi Spexkort :) Jag fattade inte egentligen vad vi gjorde, men men :) Annars så har jag även haft fotografisk bild A idag, skitkul nu när anna var med mig <3 Nästa vecka behövde jag inte komma sa Bosse, jag fick ledigt :D

Nu ska jag ut och ta kort på David som bad om det igår :) Fårse hur det går. Jag är inte så bra fotograf liksom, men men ^^




Over and out!
.

too late?

verkligen onödig text, förlåt.
Hmm.. jag borde verkligen förbjudas att skriva blogg när jag mår som jag gör. Dock så känns det bättre för mig om jag skriver. Jag kan ju liksom inte snacka med folk som andra tydligen kan. Jag säger att jag mår bra eller så om nån frågar. Kan inte säga hur det kanske egentligen är. Det är precis sån jag är, och jag vet inte om jag vill ändra på det.
Dock så tror jag kan jag kanske ska sluta skriva här? Ja, iaf när jag mår mindre bra vill säga. Men men, det märks hur det blir.


Nu är mina fiskar hungriga, så nu ska de få mat och sen ska jag sova. :)

over and out!
.


Pip? ^^

Hahaha, jag tror jag dödade våran ena hemtelefon x) Den pep somfan, och inte så som den brukar pipa när det är slut på batteri eller nå, utan på nå konstigt vis. Så jag blev sur på den och "råkade" tappa den i golvet... nu piper den inte alls. Inte när det ringer heller (a) Men ska testa att sätta den i laddaren nu ^^ Hahahaha.


Annars så har dagen varit seg och jobbig. Men hoppas det blir en trevlig kväll på AG idag iaf. Brukar ju bli det :)






Men nu ska jag plugga kultur- och idéhistoria. Wooohoooo! ;)


over and out!
.

Nu jäklar

Nu tänker jag spela glad musik och plugga som ett svin. Ja, jag tänker inte tänka negativt. Jag orkar inte det. Så nu jävlar blire McFly :'D


Over and out!
.

Dags igen?

Är det dags igen? Ska allt börja om igen? Precis som de två veckorna i juli? Nej, då vill jag inte vara med. Vill inte! Fattar inte hur personerna tänker. Fattar inte alls. Om allt bara är en lek för er, så hoppar jag ur den. Då får ni leka själva. Jag har sådan lust att kalla er för idioter, men jag kan inte dra alla över en kant där. Det finns iaf en som jag litar på. Och det vill jag gärna fortsätta med. Nu gäller det väl bara att hoppas.


Skolan idag var väl okej. Engelska, skolfoto, föreläsning och matte. Sedan drog jag ner på stan och handlade lite :) Har även lagt undan en jacka, men vet inte om jag gillar den ;s Jaja, det märks hur det blir.

När jag kom hem så sket sig allt. Men det får bli som förr. Städa lite, igen! Och sysselsätta mig med tex läxor. Bara jag håller tankarna borta. :)


over and out!
.

Ny vecka

Sitter och äter äppelpaj och dricker äppelsaft medans jag löser sudoku. Känns lite som att barnen kommer in med hunden och skriker att pappa har kört in våran volvo i villan som vi bor i. Usch x) Nej, mamma och sånt grejs tänker jag inte bli på ett tag :) Dock tänker Stina-Lee bli det. Typ snart snart snart! Hon är en utav mina favvo-bloggerskor :)

Idag har jag varit i skolan, och det blev brandlarm typ 3 minuter innan vi slutade >< Så Alva-Lou och Tommy missade deras bussar ;p oj vad jag skrattade. Skadeglädje ftw!
Idag ska jag försöka städa (vilket jag struntade i igår ><) och sen göra läxan :)


Längtar faktiskt att få börja kolla på The Hills igen :D Snaaaaaart! Brukar inte längta efter sånt här ^^


Lauren <3



over and out!
.


God morgon :*

Uppe med tuppen! :D Nej, kanske inte ^^ Men mitt huvud är mycket bättre idag :) Snart ska jag måla lite på huset och sen blire fett lätt duschen! :)
Lite senare ska jag nog ta och läsa lite läxor >< Usch på det! Och om jag orkar så ska jag ta och städa mitt rum och fixa mina garderober (härmar lina ;D) ^^
Detta får bli min fixardag ;) hehe.

Ha en bra dag! :) <3


Over and out!
.

Natti

Sova. Nu. Direkt!
Ajaj mitt huvud. :'/
Hoppas på ett snällare huvud när jag vaknar.
God natt!

over and out!
.


Cupcakes!!

Yes, nu har jag gjort cupcakes :D De blev inte så snygga och jag tyckte inte de var så goda, men kul vare :D
De ser verkligen ut som riktigt tjejiga cupcakes x) Men men ;)








Nu ska jag faktiskt sova. För mitt huvud vill inte som mig. Jag är så borta så jag höll på att ramla ihop inne i köket >< Det är fail! Så det blir tydligen en tidig lördagskväll för mig. Mega fail. Jaja, det är väl kanske sånt som händer.

over and out!
.


Yr

Nu sitter jag emma och är yr som en.. umm.. jag vet inte vad. Tror det är mindre bra >< Men men. Jag kan inte göra så mycket åt det.
Igår var jag hos Forssen med funk, johan och samuel och tittade på film. Nice nice. Tack för kvällen/natten! :)

Inatt sov jag underbart gott. Jag vaknade en gång av att johan kastade på mig täcke, haha. Så denna morgon vaknade jag till och med me täcke :D Händer inte ofta ^^ Men sen har jag och han inte gjort mycket. Typ cyklat lite och så bara.

Men nu så håller jag på och gör cupcakes :D Hoppas de blir okej :) Jag får väl kasta upp ett par bilder på dem sen :)
Ha det gött!

Over and out!
.

Freeeeeeeedag

(kul att inlägget inte ville publiceras först då ><)


Haha, när jag skrev rubriken blev jag lite osäker, är det verkligen fredag? Men det är det ju! :D

Just nu sitter jag och lyssnar på Miss Li - Oh Boy . Kan man låta bli och le och vilja sjunga med när hon sjunger? nej ^^ Haha.
Nyss så kollade jag på that '70s show. Helt underbart! umm.. föresten, märks det att jag är glad? haha. Jaja.

Idag hade vi bara en lektion på typ 40 min? Annars fick vi spela teater för nior. :) Spela gamling och lesbian ^^ Fett nice x) Hehe, niorna blev lite frustrerade när ML sa 'och här är mellansyster med hennes flickvän' . Hahahahaha.




btw, så blev Alexander sjuk så jag ska inte åka iväg i helgen. Alltså så är jag ledig i helgen. Jag ska se om kanske YoYo, Lollo och lilla Mio vill dra ihop någe (:


Over and out!
.


Tack

Tack så mycket ni som har sagt att teatern var bra :D Måste säga att ettornas pjäs är mycket roligare än våran, men men ^^ Imorn spelar vi de sista tror jag :) och då ska jag även spela med ettorna. :)





Snart ska jag lägga mitt kloka (*host*) huvud på kudden och sova :) Jag ska sova tills klockan blir 8.00 :o För jag har soooovmorgon. Underbart! <3


Förövrigt så saknar jag faktisk Johan :/ och tanken på att kanske inte få sova med honom nu under helgen är inte kul! Bajs bajs >< (moget elin) Men jag får väl stå ut helt enkelt :)


over and out!
.

Cupcakes?

Haha, igår låg jag och tänkte att jag ville ha cupcakes, och idag läser jag på Foki's blogg att hon hade gjort cupcakes. x) Men jag och mamma tänkte göra dem i sommarstugan med mina kusiner. Så i helgen blire väl kanske då :)

Skolan idag var väl som vanligt knäpp. Kan inte bli annat med våran klass :)
Nejmen nu ska jag kolla om jag ville göra 'vanliga' cupcakes, eller kanske med choklad? eller varför inte med mint? x) Haha.


Over and out!
.

Onsdag idag igen

Sitter här och dricker iste :D Gott gott ^^ Nyss så råkade jag tappa massa nudlar över dator >< Mindre bra tror jag >< Haha. Jag sitter även här och funderar över vafan L menar med sina sms, random somfan ;p

Idag så har jag haft en lektion och sen spelade vi teater för 3 klasser :) Nice nice :) Imorn blire dock bara att spela för en klass, synd.
Men nu ska jag ta och läsa lite kultur- och idéhistoria, medans jag lyssnar på Ne-yo :) Sen blire nog att läsa 'A Child Called It' och göra musikläxan :)
Kväll = Skum! :) <3'






Over and out!
.

Natti natti

Nu har jag städat hela rummet, nästan ^^ Har väl typ akvariumet och så kvar dock. Men det får bli en annan dag. Nyss drack jag varm oboy med vitabollar i :) de vita bollarna var nog gamla ^^ syyyynd. Men men :) Nu ska jag sova (: God natt!








over and out!
.


Syo-vecka

Pappa var snäll och satte upp min spegel och min nya lampa nyss, tack! Så jag tänkte städa lite och så snart :) Jag är glad och duktig :) Haha. :D
Inte nog med det, så dricker jag just nu te och äter vaniljmunkar ^^ Underbart!

Idag så har jag spelat teater från klockan 08.00 till typ 12.00 (?) . Det var helt okej ^^ Vi spelar en del av våran pjäs bara, så den blir inte lika rolig som den brukar vara. Men tur att ettorna är så duktiga iaf då :D Tumme upp på dem!

Nej, nu ska jag och mitt glada humör städa ^^ Kanske blir lite målning med om mamma tillåter ;o




over and out!
.

Chips

Jao, nu ska jag äta chips... Ja försökte fatta matten, men jag räknade bara några tal och sket sen i det. Jag får fråga jennifer (lärare) imorn vart fan talet 40 kom ifrån >< Bajsmatte ^^
Förövrigt blire bara teater imorn, ja plus matte på typ 50 min? xD Haha. Syovecka ftw!

Annars så har mamma nyss förstört min helg. Jag blir inte hemma. Jag ska dö (inte bokstavligt talat såklart) istället. >< Fan!

Jaja, chips nu. Muuuuuums! :D




Over and out!
.

:)

Det var en helt vanlig skoldag idag :) Men jag säger bara: Mus? :D
Hahaha.

Snart ska jag nog ta och räkna lite tråkmatte. Gach, det har blivit så tråkigt ;o Förr gillade jag ju det >< Jaja, bara att bita ihop och göra det :)


' jag kan inte förstå. Nu känner jag verkligen att jag lever. Jag ångrar det inte nu. Nu gäller det bara att hoppas på att allt fortsätter som det är nu. Det skulle vara underbart. Hoppas att allt inte vände och blev knäppt, hoppas på att allt bara blev lite bättre.    








over and out!
.


Helgen

Ja igår på kvällen så cyklade jag till Johan (<3) och träffade folket där :) Sen så cyklade jag och johan upp till forssen, där även samuel var :) Medans de satt och höll på så var det extremt nära att jag nästan somna 1000000 ggr x) Haha. Men vid två någongång drog jag och johan hem till mig :)
Dock så hinner vi bara till macken, för sen ringer L. Chock! Jag tänker inte berätta mer här nu :)

Idag så har vi varit hos Roger och fikat :D Det var grymt nice att se honom igen :D Påvägen hem träffade jag Jesper och hälsade på Joel + David. Nice nice det med :)

vad har jag gjort annars idag så? Jo, jag har varit ute och åkt inlines. Kuuuuuul :D
Sängen nu, god natt!

Over and out!
.

Asse-träff :)

Jahapp, jag stressade somfan till AG för att komma itid till asse-träffen :) När jag kommer dit ser jag en Mischa, en Ellen och en JOHAN?! Gach, fan va han luras ('jag blev inte asse')! Men det var kul att han var med :D Annars så var det en rolig träff som vanligt :) Haha.

Ska snart cykla till älsk och Maria :) Nice nice ^^ saknat maria lite sådär med, så det ska bli kul att träffa henne igen :D och självklart att träffa älsk ^^ <3

Jaja, ha det! :*

over and out!
.

God natt

Johan var här för ett tag sen ^^ Elin gilla (a)
Imorn äre asseutbildning. Ha det gött :) God natt!



btw, mogen kommentar för ett tag sen. Jag skrattade mest faktiskt (:


over and out!
.

Snoddar och Strumpor

Sitter hemma och skrattar åt facebook x) Haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu..

Har iaf varit i skolan idag. Hade två lektioner. Musik och engelska. Musiken gick bättre idag än i måndags :) Sen så var engelskan helt okej den med. Kul att läsa om mina skoldagar? nej, tänkte väl det ><

men annars så har jag varit på stan och köpt en tröja, en myyyyyströja :) ja, och sen ett armband och hårsnoddar ^^ Hårsnoddarna är väl borta nästa vecka igen >< JAG FATTAR INTE VART DE TAR VÄGEN! >< de bara försvinner heeeeela tiden. Precis som mina strumpor :o Jag fattar inte :( Jag tror att de finns något monster som äter upp mina saker :C




over and out!
.

En torsdag, en helt vanlig torsdag

och vad har jag gjort en vaaaanlig dag som denna? Jo jag har varit i skolan. Sen gick jag med Mjao ner på stan och kollade runt. Vi käkade även sushi ^^ Mums! Sen kom johanna oxå :D då blev det minishoppning och kaffestugan :) Mys.

Sitter hemma och läser nu :) Duktig jag är. Har bara 10 sidor kvar att läsa + att skriva en läslogg i jag-form på engelska. Nästan klar :D Underbart!

Hittade nyss ett halsband med massa minnen. Visste dock inte om jag skulle skratta eller gråta, men jag valde att bara le väldigt stort.



Fotografisk bild A (detta är dock den bilden med mindre bra kvalite, synd)



Julia!






' när jag väl gör som 'det' säger, så får jag ingen respons. vad hjälper det då till?


over and out!
.


SKUM

Då var man hemma från AG igen då (: Somvanligt var det underbara människor. Och jag har 'lärt' mig att vicka på tummen xD Hahaha. Eller rättare sagt, vad det 'betyder' x) Haha. Hade fina diskutioner om allt mellan himmel och jord idag :) Armar, skador, porr, tummar, resor, reflexvästar.. ja..

Skulle egentligen ha gjort läxor nu. Men jag tror jag skiter i det :) Jag hinner göra det innan lektionerna imorn. Nu ska jag och mitt onda huvud försöka sova, det kommer gå skitbra! :D

over and out!
.

Tisdag

It's not real, it's not right,
It's my day, it's my night..


Ska snart lägga mig. Det var meningen att jag skulle plugga idag. Men det gick åt helvete. Jaja. Jag får försöka med det sen.

Imorn får jag veta om jag blir asse eller ej. Man kan ju hoppas på det första :) Nejfan, nu ska jag ta och mata fiskarna och lägga mig :)
God natt!




och jag har fortfarnade lite ont i tungan. :(


over and out!
.


Tungan

AAAAAAAAAAAAJJJJJJ! Jag har typ sträckt tungan och det gör skitont! :o Hur fan ska jag kunna äta nu? >< AJ!


Over and out!
.


Skolan

Tjoho. Nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja. Jag är liiiiiiiite efter i matten nu efter att jag har varit sjuk. Men men, det fixar sig :)

' plötsligt sitter man här med iskalla händer och känner sig lurad.

nejdå, jag är inte nån teaterapa. (a)





over and out!
.


Elin duktig.

Städat lite, gjort läxor, ätit äppelkaka, duschat och nu sängen för att läsa min engelska bok. God natt!




over and out!
.

Zzzz...

Vaknade för ett tag sen och är fortfarande lite trött.  
Gash vad trött jag har varit idag. Att försöka leva sig in i rollen som 'matilda' (utan h ^^) gick inte. Spela busunge skulle jag väl iaf klara av va? Haha. Sen på musiken, nej det ska vi inte ens snacka om. Inte okej ><

När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket ett tag. Och sen somnade jag. Somnade till låten 'här är jag' av mimikry. Det var helt okej.
Egentligen skulle jag ju ner på stan med mamma och handla jacka. Men det failade. Jaja.

Nu ska jag städa och sen blire plugg.. Det låter kul va? Nej >< Men jag är lite glad iaf :) Jag är bara trött.




' Kom och dansa här med mig.. (8)




over and out!
.


Rock for Moc

Så, nu var man hemma igen. Det var fett nice på Rock for Moc :D Dock så har jag ondare i halsen nu än innan. Det kanske är mindre bra. Och så kände jag mig rätt värdelös där med, men det gick över :) I alla fall så såg vi en del band och så, såklart :) Jag kan inte bestämma vad jag gillade mest. Haha.  

Det var jättekul att få se massa DÅM människor :'D Speciellt Qula (Qla?) ^^ Underbar människa! Men jag lägger upp bilder nu ist och skriver under dem, så får ni veta lite på det viset :)




Gustaf älskade min blixt på kvällen där :)





Seventribe





Seventribe







Mitt i allt gick Jag, Mats och Johanna på en promenad i skogen.
Johanna har precis vunnit 'slaget om pinnen' ^^




Gycklarna som bara gjorde knäppa saker. Kul underhållning ^^



Johanna, Mats och Johan :)
<3
Var ute och gick i skogen igen. Det var så mycket tid som man inte gjorde nått på. Synd.






Häggarna spelade, så Emelie tvingade Johan att dansa med henne. Haha, helt rätt!






Haha, gissa vem som tog kortet? Emelie ^^






Ja, denna bild får avsluta mitt lilla bildinlägg. :)

Detta var såklart inte allt som hände. Men jag orkar inte lägga upp bilder, och jag tog inte kort på allt. :)
Men nu ska jag ta och dricka te :)


Over and out!
.


Snart åker vi!

Om ca två timmar.. okej, lite mer.. så åker vi :D YES! Jag är pepp ^^ :D Jag har packat klart nu med :D nu väntar jag bara på min far att han ska komma hem så vi får äta :D

Här är några bilder från förra året ^^ x)




orkar inte mer nu ^^
Ha det bra :*


Over and out!
.

Fortfarnade sjuk

Efter en lång natt med hosta och sömnlöshet, så trodde jag att jag äääääntligen skulle få gå till skolan. Så jag pallrade mig upp för över en timme sen, och vad tror ni att min kära mor säger? Jo, att jag borde stanna hemma.. Ja, jag måste nog hålla med henne att min hosta inte lät så bra nyss. Men jag är pigg somfan och vill verkligen >< Jaja..

Jag kommer iaf åka med till Finnåker ikväll :) Så nu ska jag packa lite, sova och duscha :) Sen kommer jag vara laddad för Rock For Moc! ;D Moahahaha. Hoppas dock på lite trevligare mornar denna gång, *host* johan behöver inte känna sig träffad där ><





Over and out!
.

Torsdag

Sitter och dricker te nu. Borde egentligen läsa somfan. Men jag orkar inte läsa 20 sidor nu ikväll >< får läsa lite iskolan imorn innan engelskan bara :)

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har väl typ bara sovit och fotat. Sen drog jag till AG för asse-grej. :) Vet inte riktigt hur det gick, men jag får väl veta det på onsdag :) Efter det så var jag, mischa, robin och johan var utanför och snackade :) Haha, härliga människor :D <3

OCH eftersom att jag är så snäll, så lägger jag nu ut bilden jag snackade (med robin) om här.
Usch vilken hemsk bild. Jag var även extremt rädd där. Därför jag skrek rakt ut kanske?
Iaf från RFM förra året.
'



Johan, Jag och Johannes.








over and out!
.


MJ

Har inte haft mycket att göra idag. Men dagen har gått snabbt iaf. Fast jag har faktiskt lyssnat på Michael Jackson hela dagen. Rätt trevligt :) Dock har jag Billie Jean på hjärnan nu x)


Nyss så var jag och mamma ute och gick lite. Jag såg nog lite rolig ut, eftersom man bara såg mina ögon x) Hade lite mycket kläder på mig kanske, men jag tänker bli frisk tills på fredag! :)

Over and out!
.

Sjuk

Nu är jag sjuk igen. Jag tycker att jag alltid blir sjuk. Denna gång kan jag inte snacka.. iaf inte som folk. Jag försökte sjunga med i 'Look at the sky' nyss, det gick åt helvete. >< Jaja, jag ska ta och titta på film jag :) Fårse vad det blir. Kan hända att jag bara kollar på Vänner istället :)

over and out!
.

Vandrigen

Småbilder ifrån det. Ja.. vi hade kul ibland.








hittade en kopparorm (ödla) med :D

over and out!
.


Happy!

Iiiiih :D Jag är glad :D Johan var här idag ^^ Han gör mig glad :D Haha. Sen att jag lyssnar på bra musik gör inte det hela mycket sämre ;) Plus att jag nyss gjorde äppelpaj, mums! ;D

Ja, alltså idag har jag gått 15 km. Från prästholmen till läde. Det funkade bra tyckte jag :) Drog hem sedan och duschade, sen somnade jag direkt. Jag sov tills att jag märker att älsk kommer in på rummet ^^ oj vad glad jag blev :D

Dock så finns det en negativ grej med denna dag. Jag började låta liiiiiite som Elias på vandringen >< och nu :( Mamma säger att jag inte ska till skolan imorn >< Bajs! märks hur det blir ;) 

 
Over and out!
.

en och en halv mil

Hejsan svejsan! Igår var jag i Borlänge :) Fick träffa bror (som verkade glad över att vi kom? :o) och sen blev det lite shopping. Så det blev inte helt misslyckat. Fast jeansen jag köpte vt jag inte om jag gillar, men men ><

Om ett tag ska jag ner på prästholmen för att börja vandringen mot Läde. Jag och min klass (plus, dans, musik och bild) ska gå dit. Det är alltså en och en halv mil, så detär inte såååå farligt :) Jag övrelever nog. 
Btw, johan är hemma! :D <3

over and out!
.

RSS 2.0