Stockholmsfjolla

Elin goes Stockholmsfjolla. Kryssade i JA-rutan idag. Nu gäller det bara att fixa boende och 90 000kr, minst. Hurra... Jag skulle ju aldrig bli fjolla, shit.

Nu ska jag göra min drömfångare så den kan fånga alla mina mardrömmar om Stockholm, puss hej!

Home sweet home

Åter igen hemma. Jag har bara varit borta ca en vecka, men det kändes som minst två. Dock så kunde jag gärna ha varit kvar längre på Finnåker med Crossroads. Jag tänkte ladda upp lite bilder här senare, men inte idag. På dagens schema står fotboll hos Johanna!! :DD Hoppas att sverige vinner så att vi inte är helt värdelösa iaf ;)

För övrigt så kan jag säga att jag troligtvis inte kommer uppdatera så mycket på bloggen under sommaren, det brukar liksom inte bli så. Tror det blir mer på Instagram (elinhjalmarss0n) eftersom det är lättare att komma åt. Men som sagt så ska jag kasta upp lite bilder från Crossroads i alla fall ;)

Här är en snabb mörk bild på hela gänget:

K Ä R L E K < 3

20 år och student med Palestina och Mocambique

Då är man 20 år. 20 år och några dagar. Känns precis som 19! Jag sa faktiskt nästan att jag var 19 när en unge frågade, sen kom jag på att jag inte alls är 19. Herregud, åren går faktiskt fort nu. Fast man kan ju inte säga att livet går fort, för det är det längsta vi har :)

Sedan har det ju varit student också, fy tusan vad härligt! Alla var så glada och skrattade. Grattis till alla studenter! :) 
Snart ska jag sätta mig i bilen och åka till Stiftsgården för att vara där en vecka. Det är nämligen Crossroads i Sverige iår. Skitkul! Så jag blir där ungefär en vecka med palestinier, mocambiqanier (heter det så?) och svenskar. 
Nu ska jag packa ner tandborsten och dra! Puss :* 



Nedräkningen har börjat

Nu har jag börjat räkna ner i timmar. Det är ungefär 31 timmar kvar. Det är inte speciellt länge om man jämför med 10 veckor, faktiskt. Då är 31 timmar ganska så nära, vilket känns så sjukt bra! Och om en timme så är det bara 30 kvar :D Lycka! Ja, ni kanske har förstått att det är nedräkning tills Alexanders tåg kommer in på stationen. Dock så brukar jag och tåg aldrig komma överens, så det kommer väl sluta med några timmars försening.. Haha. 

Men gårdagens kväll var härlig. Det blev en spontan utgång med Lollo och träffa Fillman på Ljungbergs (många namn där). Det var en lagom kväll skulle jag vilja säga :) Och snart så ska jag gå ner på stan för att möta upp PN-gänget. Vi kör nämligen en innomhusPN idag. Underbart! 


Balen 2012

Nu är det dags för bal igen. Eller rättare sagt, det ÄR bal just nu. Alla snyggingar sitter väl och äter i hallen nu kan jag tänka mig. Iår så fick min bror turen att gå igen med sin tjej och de var jättefina! :) 
Jag kastar in nån bild så ni får känslan ;) 
Dock så måste jag säga att bilderna blir väldigt grumliga här.. vet inte om det är för att de måste pressas ihop? :s














RSS 2.0