Nästa stopp

Nästa stopp: Stockholm. 
ses om en vecka eller typ lite mer :*

Stockholmsfjollan Elin

Japp, då var det dags igen! På torsdag drar jag åter igen till Stockholm. Denna gång ska jag inte bara vara tre dagar eller så, utan mer än en hel vecka ;o Wow! Haha. Jag hoppas att jag kanske kan träffa min kusin till och med, eller båda? Kanske en moster med? Hoppas hoppas! 

Det är även tänkt att jag ska fira halloween där, men Alexanders kompisar. HJÄLP! Vet inte alls vad jag ska klä ut mig till, för det är tydligen obligatroriskt ;o Läskigt.se! Har ni någon bra idé, så säg till mig. Ring, smsa, kommentera, skriv på facebook, säg till mina föräldrar, skicka röksignaler eller sök upp mig bara, vad som helst! 


Kanske ska vara grön eller blå denna gång?

When I grow up..

I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be a photographer.
When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have cameras
When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines..



Idag


Imorgon



weheartit.com

Söndag

Drog till Borlänge en sväng igår. Både för att shoppa och träffa brorsan. Shoppingen blev typ inte av, fast jag fick äta cihps tills jag mådde illa hos brorsan i alla fall. Trevligt! 
Nu ska jag ta och klä på mig mer än sovkläder, för att lite senare idag ska jag till AG för att fixa lite inför kvällens musik och cafékväll :) Kom gärna dit! 

15 oktober

Hade en mysig kväll igår med Elin, Jossan och Fillman (och Funk ett tag). Vi lagade tacos, åt kladdkaka och kollade på film :) Det var heeelt okej! På natten sen kom jag på den smarta idéen att jag skulle ha öronproppar så jag slapp det skrapande ljudet och det funkade tills min mobil ringde. Fick gott ett tag iaf, haha :) Tror jag ska fortsätta med öronproppar. 

Någongång idag ska jag åka till Borlänge är det tänkt.. men mamma är så krånglig så man vet ju aldrig. Fyfan. 

Kastar in en bild från Stockholm på ett par snackande änder, så söta :D

'And I love you more than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed, no one can take your place ♪


Noppibilder

Hemkommen från skogen (okej, i onsdags) nu. Hade det mysigt där uppe med två utav mina flickor. Vi försökte fiska två gånger, men det gick åt helvete.. Men att springa på tågrälsen, spela kort, elda, äta och kolla på film kunde vi göra. Vi lyckades även dela på oss så pass att vi var i både dalarna och gävleborg samtidigt. Det ni!
















Packa

Har precis packat jag min väska. Den är stor. Jag ska vara borta två nätter. Hmm. Men jag skyller på mina tre objektiv, systemkamera och stativet. Och ja, de sakerna MÅSTE med. Det är mitt liv just nu :) 

Nejfan, nu ska jag och tjejerna (plus min bror) dra och handla, sedan DRAR VIIIIIII! :DDDDD Skogslivet, här kommer vi ;)

En annan del av världen

Imorgon så får jag äntligen åka bort från Mora igen. Jag, Johanna och Louise (kanske mjao) drar till ett utav de bästa ställerna på jorden - orsa finnmark! Nästan ingen täckning och inget rinnande vatten, mitt ute i ingenstans. Underbart! 
Jag vet inte vad vi ska göra, men att gå ut i skogen mitt i natten är alltid spännande.. speciellt när det inte finns några lampor :D Haha nej men vi hittar nog på något skoj, som vanligt ^^ 





' teach me wrong from right

Remember Me

Ännu en gång har jag kollat på filmen Remember Me. Värsta eller bästa filmen, jag vet inte. Den är sorlig i alla fall.. Men det där sorliga gör att den blir så speciell. Jag kan inte låta bli att bli rörd av den, kan jag säga. Slutet, wow. Jag skulle nästan kunna se den igen nu på en gång! (dock så tänker jag inte göra det, för att såå knäpp är inte ens jag)








'vart tog jag vägen?




skrapa

Ligger nu och lyssnar på det skrapande ljud som kommer från hörnet uppe i taket. Jag håller på och bli galen på det! Det låter inte lite heller :o usch!
men i hopp om att jag är någolunda frisk imorgon, så tänker jag lyssna på musok och försöka skita i skrapljudet. Hoppas även att jag kan få träffa kussen imorn ^^

God natt <3

Kanelbullen

Jag har inte ätit någon kanelbulle idag, och det är just den bullens dag idag ju.. Skulle ju baka med flickorna men det failade. Jag hoppasnu på att far min vaknar snart så vi kan åka och handla, för då ska jag leta efter kanelbullar. Massor med kanelbullar :D wiiie. Äntligen ska jag få komma ut ur huset ^^ 

Step up

Jag blir bara segare och segare för var dag som går. Jag tycker att jag vilar och tar hand om mig. Men min förkylning vill inte gå ner. På dagen går det bra, men på morgonen och kvällen - fyfan! Så nu tänker jag springa ut för att ta ett speciellt foto på gården och sedan blir det filmen Step up 3 med täcke och en kopp tee. Jag ska bli frisk! 


When I step in a place, I feel my feet
Lifting from underneath
You grab my hands, spin me round
And right before I fall
You catch me and you say
Baby, it'll be okay
Just look into my eyes
And we will make another day


Ännu en katt i huset

Eftersom Mjao har blivit utkastad från sitt eget hem så fick hon sova hos mig inatt. Hon är nog den största katten jag känner, hahah. Hon tar nästan upp lika mycket plats som min Alexander, ojojoj det är mycket plats det. Hon äter mer än en vanlig katt och hon gnäller mer ä en vanlig katt, hahaha. (okej, jag snackar inte om en riktig katt om ni inte fattar det..dah)

Nu ska jag väl ta och städa lite innan hon kommer tillbaka för att sova här ännu en natt :) Det kanske till och med blir så att vi går ut (vilket är sjukt dåligt nu när jag är förkyld...). Vi får se hur det blir :) 
Nejfan, har inget vettigt att säga. Pusshej :*


weheartit

RSS 2.0