Morotskaka

Det lukar morotskaka i hela huset! Fast det gör inget för mig. Det är helt okej, faktiskt. Dock så gillar jag inte riktigt morotskaka, tror jag.. Jag kan inte bestämma mig ^^ höhö.

Vad har hänt idag annars då? Jo, Jack blev livrädd för dammsugaren idag, haha stackarN. Det var lite synd om honom x) Men jag kunde verkligen inte låta bli att skratta åt honom för han var så söt ^^




Imorn blire fika med klassen och efter skolan ska jag repa och ha möte. Jobbigt! Men säkert sjukt kul ;)

over and out!
.

Nästa: Fackteckning och design

Sitter och väntar på att nästa lektion ska ta och börja. Jag ska ha fackteckning och design :) Det skulle vart mycket roligare om man verkligen kunde rita människor x) Haha, jag är kass på det! Men nu ska vi börja med att designa egna kläder, så det är nice! :D

Igår var jag duktig (som vanligt ;D höhö) och fixade lite med banken, mailade om jobb, övningskörde, gjorde läxor och handlade inför grekland! NÄSTA VECKA SÄTTER JAG MIG PÅ BUSSEN SOM ÅKER TILL ARLANDA!! underbart ^^

Over and out!
.


Greklandsfix!

Från 10.00 till 17.00 har jag repat på våran show som ska visas i Grekland. Så sjukt pepp jag är!
Just nu försöker jag hitta kläder som jag ska ha på mig där. WOHO!

Börjar även fundera på vad för presenter de ska få. De hade ju med sig massor till oss, så nu jävlar.
Taggtaggtagg! :D

Men nu ger jag upp kläderna och ska kolla på film med Alex ^^ <3

over and out!
.

London, Paris maybe Tokyo

Sitter och lyssnar på klassik musik och har en pojkvän i sängen ;) höhö. Hahaha x) Nej men jag ska nog snart lägga mig, för jag ska till skolan imorgon och repa. Ja jag ska till skolan på en lördag >< drygt! Och jag kommer typ vara kvar till klockan fem. Rätt jobbigt, men förhoppningsvis kul!

Men just nu vill jag bara utomlands! Gach jag vill verkligen ha känslan av att få åka bort. Men tur att jag drar till Greeeeeekland om två veckor då ;) Toppen med stort T!



Natti!

over and out!
.

Who do you pray for at night before you go to sleep?

Jag och Alexander har vart feta och duktiga idad :) Pluggade och åt chips :D Sen så hängde vi på pappa till hans jobb. Gach det var lite coolt, eftersom jag inte har vart där på ca ett år. Det var som att komma tillbaka några år. Det kändes som förr när jag alltid var där. :)

Nu ska jag ta och sova. Jag är verkligen jättetrött >< Kommer nog bli en jobbig dag imorn.. Natti! :*


(älskar den här bilden. visat den flera ggr)


' vad tänker du? vad gör du om dagarna? är allt som förr. eller har du blivit kallare? jag tänker på dig ibland. typ som nu.

over and out!
.

Stress!

Alex är här, vilket är underbart! Men nu är det stressigt! Skolan nästa x)

over and out!
.

Sena nätter, sena mornar.

Just nu sitter jag uppe och skriver en liten redovisning om åska. Det känns lite komiskt att just jag fick ämnet åska, eftersom jag råkar vara lite rädd för det ibland. Haha. Men nu ska jag ju bara berätta om det, så det är lugnt! :)


Annars så har jag vart i skolan idag, och sedan med den dära ^^ helt jävla underbart! Vi fick knäppa idéer och jag tänker genomföra dessa i Januari har jag kommit fram till! :D Lika bra att börja spara nu :)

Visstja! Jag var på SKUM också, det får jag inte glömma ^^ vi bakade, och som vanligt så fick jag massa mjöl på mig >< Gash. Men men, nu ska jag göra klart min uppgift om åska och sen sova :) Natti!




' Två månader. två helt underbara månader. du förstår dig på mig. det är nästan lite läskigt. du är verkligen min andra halva. min andra bättre halva. det har gått två månader, och jag känner mig hel. <3

over and out!
.

Loser

Jag är nog den sämsta förloraren jag vet.
Fyfan.

over and out!
.

En riktig "fixar-dag"

Idag har jag hunnit med en hel del, och mer ska göras!
Jag har pluggat i skolan på raster, anmält mig hos rektorn och på miljötingets hemsida (WOHO!). Efter skolan blev det "grek-rep" ett tag. Sedan för att jag iaf var igång, så cyklade jag till körskolan, och där gick det åt helvete (förlåt).
Nu ska jag plugga religion, matte och förhoppningsvis lite svenska.
Önska mig lycka till ><


Alvis och Anna pluggar ^^





over and out!
.

Den dära <3

För ett litet tag sedan åkte den dära underbara saken hem :/ Men han har hjälpt mig sätta upp mina tavlor på väggen nu i alla fall! Helt underbart :D Tack! <3 Jag vill ha fler ramar på en gång, så jag kan sätta upp fler! :D

I lördags så var vi till Helvetesfallet och till storstupet (heter det så?). Det var så fint och mäktigt ^^






ily <3

over and out!
.

Hoppas!

Äntligen kanske allt politiksnack tar slut nu. Fast det kommer det väl aldrig att göra.. Nu kommer det typ bli eftersnack och om att de räknar rösterna fel eller om det blev rätt eller fel som vann.. Usch. Men jag har iaf gjort mitt nu och så tänker jag inte diskutera det där nå mer, förrens om nå år :)

Nu har jag precis skickat iväg ett nice mail så jag känner mig extremt viktig nu ^^ Hehe. Men nu ska jag lägga mig och läsa lite i det nya manuset :)
Puss!




over and out!
.

Efter en vecka..

..så har det hänt rätt mkt. Okej, det har inte hänt något alls i min blogg, men det har hänt rätt mkt i mitt liv känns det som.
Jag kan ju säga förlåt för en sån sjukt dålig uppdatering! Men ska som vanligt försöka bättra mig :)

Grekerna har ju varit här på besök. De var två killar (greg och kyko) som bodde hemma hos mig och alvis från lördag till tisdag :) Det var så sjukt kul! Helt otroligt måste jag säga :D Hahah.




Vi gjorde lite allt möjligt.. typ som att testa hur det känns att ha astma, kolla i skogen på vattenfall och flottning, åt pizza, lekte, åkte båt och en hel del fler saker :)

Jag längtar så sjukt mycket till att få kommer ner till Grekland! Nedräkningen har börjat ;)

over and out!
.

Om 24 timmar..

.. så är grekerna här! HJÄLP! Jag ska ha två f*cking (oj, nej det där sa jag inte) grekiska killar här. Jag håller på och får lite panik här. Jag hoppas somfan att de här två grabbarna är snälla och öppna grabbar, annars kommer jag och lilla Alva-Lou (som också ska bo här) dö. Plus att jag hoppas att de inte kommer idiotförklara mig med min dåliga engelska. hjälp hjälp hjälp.. vad har jag gett mig in på?



Nej nu måste jag städa, för det ser verkligen kaos ut här.. Haha.

over and out!
.

Rock for Moc

Happ här kommer lite bilder från minifestivalen Rock for Moc i Finnåker :D Det var kallt och inte så mkt folk, men vi överlevde där iaf (:
Helgen får förklaras med några få bilder:














Fler bilder har jag på facebook. Ni får kolla där :)

Over and out!
.

An endless night

'Have you ever wished for an endless night?
- Yeap, två kvällar i rad. Men ikväll är ingen sådan kväll. Ikväll är jag "ensam" i Sverige. Ikväll tänker jag bara sova, själv. Jag längar tills jag har dig här igen.


Imorn bitti har jag sovmorgon, men ska nog upp och räkna matte (jag vet, jag är dum i huvudet!). Och förlåt för überkass uppdatering. Jag ska visa bilder från både rock for moc och den andra delen av taizé, någongång.


Ni får en bild av David Lachapelle ist :)
Elton John



over and out!
.

Nästa AG

Nu försöker jag tagga för att dra till AG, men jag orkar verkligen inte egentligen. Dock så måste jag väl dit för att fixa tält, gash.

Jag är helt slut. punkt slut (typ).

Over and out!
.

Natti folket!

Aj aj aj aj aj aj aj. Dumma kissekatten! Jack fick för sig att jag var en leksak och rev mig så nu blodar jag på fingret. Han lyckades riva under nageln på nå vis, och det gör ont :( aj aj.

Idag blev det inte kaffestuga, wasastuga eller hem till frugan. Utan det blev skolan, körskolan, mammas jobb och sen andreasgården. Det går ju mindre framåt med körskolan >< Bajs!
Men har hunnit med en hel del idag :) Känner mig kreaktiv! woho ;D

God natt :*



'Med dig är jag glad. Nu ska jag drömma om dig.



(minns inte vart jag hittade bilden, tyvärr. tror på flickr.com)

over and out!
.


RSS 2.0